Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość daria---

narzeczona

Polecane posty

Gość daria---

mam koleznake ktorej niedawno oswiadczyl sie facet.jest w mojej grupie na studiach, jako jedyna jest zareczona.ma 20 lat.nic by w tym nie bylo szczegolngo gdyby nie to, jak ona wyglada..jest brzydka-blada, bardzo chuda,podrkazone oczy.no ale wyglad nie ma znaczenie.ok, ale ona jest jeszcze strasznie zaniedbana..rozumiem, ze komus nie dana byla uroda,ale to nie znaczy ze mozna ubierac sie byle jak, w jakies szare worki,miec przetluszczone, nieuczesane wlosy , pryszcze,obgryzione paznoknie..dziwi mnie czy ten jej facet tego nie widzi..jak bedzie wygladala za 20 lat skoro teraz jest juz taka zaniebdana?nie chodzi mi o urode, ale o to zaniedbnie wlasnie.bo rozumiem, ze kocha ja za dusze, nie za urode..ale nie moza chyba tak sie zaniedbac?dziwie sie, bo niektore dziewczyny sa sliczne, madre i zadbane, bardzo mile i fajne, a sa same..jak to jest? moze jakis facet sie wypowie?

Gość daria---
tylko nie mówcie mi że jestem wredną zazdrośnicą, bo mi się nikt nie oświadczył a studia się kończą::( buuuuuuuuuuu buuuuuuuuuuuuu

wypowie sie kobieta :) : zycie jest czasami bardzo przewrotne:)

Gość Ty mi tu nie pie......
:classic_cool:

Gość daria---
o juz sie ktos podszyl:) studia w wieku lat 20 sie dopiero zaczynaja, a ja mam faceta, a do oswiadczyn mi sie nie spieszy:)

Gość a widziałaś jej faceta
bo może jest gorzej zaniedbany od niej...... moze tak byc ze ona to niebiw porownabiu z nim.... a moze po prostu ona jest biedna i nie stac jej na kosmetyki i tego typu rzeczy.....niestety sa jeszcze bardzo biedni ludzie.....chociaz oni zazwyczaj sa bardzo czysli i schludni i nie da im sie nic zarzucic

Gość daria---
jej faceta widzialam raz przez chwile, nic specjalnego, ale wygladal lepiej niz ona:) nie wiem czy jest biedna, ale wynajmuje mieszkanie w miescie gdzie studiuje, wiec chyba skoro ja na to stac, to na szamopn tez powinno..

Gość moze po prostu
on kocha jej charakter. A zreszta co cie to obchodzi?

Gość daria---
ciekawi mnie i tyle;)

Gość teee delicja
jak cie ciekawi, to jego zapytaj zazdrosna dziwka :P

Gość huk tresera
no co za wścibski babsztyl, a może w łóżku jest tak fenomenalna że nawet fizjologom się to nie śniło

Gość ja umbryjka
sprawa tego faceta ze chcial ja taka. A tobie co do tego? moze naprawde jestes zazdrosna? inaczej nie dreczylo by cie to do tego stopnia zeby az pisac na forum

Gość na forum mozna pisac
o wszystkim!!! o czym sie chce!!! pozdr załozycielke topiku:)

Gość dupa w wola
az na forum napisala-to rzeczywiscie zazdrosc musi byc:D

Gość glupi albo slepy
ja bym nawet nie spojrzal na taka:/