Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość MilyUK

jest tutaj moze jakas dziewczyna z anglii ?

Polecane posty

...widze ze tylko ja nie znalem tego skrotu ;) ..moze dlatego ze nie mialem jeszcze okazji byc tutaj u lekarza

...ja jestem grafikiem ..kurcze myslalem ze jak mam NI ...to wystarczy :( ...u zadnego lekarza sie nie rejestowalem

Mily to idz do najblizszej przychodni i sie zwyczajnie zarejestuj, bo jak nie to ci tylko Walk- in Clinic zostanie w razie potrzeby

a ja jestem sama samiutenka z moja grypa i fajnie ze jest sie chociaz do kogo odezwac. co porabiacie teraz? siedzicie w pracy?

a jak tam juz trafisz to sobie posiedzisz i poczekasz........ czego ci oczywiscie nie zycze ja niestety nie w pracy tylko w domu chociaz moze to i lepiej bo w pracy nie mam dostepu do internetu, poza stronami FTS i Banku Nowojorskiego :P nudy :P

...wlasnie szpital mam calkiem blisko ...a to nic dobrego ?? dzieki za info ..bede musial sie zainteresowac ..hehe ... u mnie w pracy tez pod tym wzgledem jest niezle ...dostep do internetu bez ograniczen ;)

fajnie wam u nas sa restrykcje nawet na prywatne maile z zalacznikami tj max 8-10 na tydzien. po prostu maja hopla na punkcie security Mily a czemu szukasz dziewczyny a nie chlopaka?????

Lo Mamo!! Valeriana!! Ale macie ograniczenia!! Szok!!! Mily - szpital to nic dobrego... poza tym z angina na przyklad (nie, zebym Ci zyczyla!!) nie bedziesz raczej lecial do szpitala, tylko do GP by nalezalo :)

mieszkam pod Bristolem i nie pracuje w banku ale trafilam bardzo podobnie. zajmujemy sie funduszami emerytalnymi

.. moge spytac o Twoj wiek valeriana ...bo smileyface juz znam ...chociaz sie opierala ...jej adres mailowy ja zdradzil ;)

czesc wam dziewczyny:)ja mieszkam na wyspie od 9 m-cy :)jestem w Exeter w hrabstwie Devon..naparwde ladna oklica..bardzo zielono..nie typowe miasto takie jak londyn bo ta nie chcialabym nigdy byc..blisko mam nad morze...praca super, ludzie mili i czuje ze to raczej wizyta kilkuletnia...hehe a wy gdzie zamieszkujecie, w jakim zakatku a moze ktoras jest z Exeter jak tak to sie odezwijcie:)

no dobrze polece za chwile tez sie ciesze ze tu mieszkam bo wczesniej przez ponad 2 lata mieszkalam w Londynie i nie zamierzam tam wracac chyba ze ktos mi zaoferuje obrzydliwie duze pieniadze :D lece 🖐️

mam 25 lat chociaz nie wiem co to moze wniesc do dyskusji hej kasiatko 🖐️ co porabiasz ze ci sie tu podoba na tyle zeby zostac na pare lat?

hmm szczerze nic ambitnego ale dobrze platengo jak narazie..parcuje w hotelu jako general assistant hehe bo to ladnie brzmi ale tak naparwde robie wszystko czyli recepcje, kuchnia no i czasami pokoje haj brakuje staff-u a ty:)?