Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość MilyUK

jest tutaj moze jakas dziewczyna z anglii ?

Polecane posty

Gość sephi
o fajny topik mozna na chwile sie podpiac ? :) ja dopiero zamierzam wyjechac mam znajomych i faceta w anglii a gdzie lezy Exeter ?? pytanko mam w sprawie tych lekarzy jak przyjade to mam sie od razu isc zarejestrowac? bo ja troche chorowita jestem niestety :( choc moze dobrze na mnie wplywa ;)

smileyface dobrze kombinujesz. ja w pracy mam 100% pracy i zero internetu. przyznam ze jakos lepiej sie czuje, bo rzucilam sie w wir papierow i nie myslalam o chorobie. musze uporzadkowac wszystkie rozpoczete sprawy i korespondencje z klientami jeszcze przed wyjazdem, bo wracam dopiero po nowym roku. najgorsze jest to ze czeka mnie archiwizowanie akt, ktore zalegaja w biurku od wrzesnia i ledwo sie domyka :( bedzie jakies 3 godziny siedzenia w ciemnicy :( moj Xmas shopping na nie osiagnal nawet procesu raczkowania - mam mgliste pomysly a czasu ledwo ponad tydzien. w weekend jade do Londka odwiedzic znajomych to sie razem poszwedamy po sklepach :D czuje ze bedzie rozkosznie - wielki tlum i ja. pewnie bedziemy sie teraz mijac na kafe ale dawaj oznaki zycia bo dobrze czasem pogawedzic z kims kto zna uroki tutejszego zycia :D sephi >>>> najlepiej zarejestrowac sie jak najszybciej chociaz z zasadzie i tak na 90% przepisza ci paracetamol bez wzgledu na to czy bedzie cie bolec glowa, dostaniesz grypy, zapalenia ucha lub migdalkow. jak dotad najwiekszym osiagnieciem lekarza bylo przepisanie mi penicyliny, wiec nie oczekuj zbyt wiele. aha i jeszcze jedno - wiekszosc lekarzy zabrania sie rozbierac i bada cie przez bluzke :D

Gość sephi
valeriana - a czym cie leczyli teraz bo czytalam ze bylas chora ? ja wlasnie slyszalam duzo o tym ich sposobie leczenia czyli przepisuja tabletki przeciwbolowe a wszyscy lecza sie domowymi sposobami ale ja tak nie umie, ja mam od razu angine to jak leczyc angine domowymi sposobami potrzebny antybiotyk :(

dostalam paracetamol :D smileyface >>> jestes cala? slyszalam ze mieliscie male tornado. u nas tez byl maly huraganik tak ze 3 minutowy ale wialo, lalo i sypal grad. wrocilam przemoczona do bielizny i mam nadzieje ze choroba mi sie nie nawroci :(

valeriana - bylo wczoraj tornado i grad, ale akurat nie tam gdzie ja mieszkam, ale niedaleko, gdzie moj A. pracuje i sie troche przestraszylam jak sie dowiedzialam. Ale zadzwonilam do niego i okazalo sie, ze akurat tam tylko padal deszcz i grad, a samo tornado pare ulic dalej!!! Lo Mamo!!!

haha ...Ty jestes fajna ...ale zajeta i nieprzystepna ;) ...dzieki za fotki z imprezy

...ludzie ciezko pracuja ;) ...a przynajmniej stwarzaja takie wrazenie ;)