Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość MilyUK

jest tutaj moze jakas dziewczyna z anglii ?

Polecane posty

hehe po mnie jak widac mam 22 lata...:)hehe Exeter jest super:)i warto tu zostac bo w moim miescie a pochodze z czestochowy...za bardzo nie ma dla mnie pracy..taki minus i dlatego jestem tutaj..narazie pracuje w hotelu ale zaczynam sie rozgladac za czysm innym ale poki co nie narzekam ..mam duzo wolnego..i szef jest mily..wiec czegoz wiecej..

a moim zdaniem ...nie;) ...zakladajac maila nie mialas powodu zeby klamac ;)

...kurcze no srednio ...jestem dosc mocno zwiazany emocjonalnie z malym milym ;)

Gość baku
siema evrybady :D melduje sie ja - baku z N4 :D

...maly mily nie jest taki maly ...ale o tym moze kiedy indziej ;)

kasiatko >>> ja zaczynalam dokladnie tak jak ty. nie jest wazne z jakiej pozycji startujesz ale na jakiej konczysz. nie mieszkam w Exeter ale mam tam kuzyna ktory mowi ze co dziesiaty dom na jego ulicy zamieszkuja Polacy wiec tam rzeczywiscie musi byc ladnie :D

...no wlasnie nie wiem ...powinienem wyjsc i sie \'przewietrzyc\' ale u mnie zaczelo padac

ja wychodze roznie w zaleznosci od tego z kim chce wyjsc na lunch i wtedy jakos sie dogadujemy ostatnio glodowalam az do 13.30 bo czekalam na kolezanke ktora pracuje w naszej restauracji i z racji stanowiska ma lunch bardzo pozno smacznego:D

Czesc Kasiatko:) tez mieszkam w Exeter i pracuje w hotelu:]

oooo tak!! Prace mam super fajna, ludzi w pracy tez i wogole zyc nie umierac!!! :D:D:D: job for life heheheh slowa mojego szefa :P No i na piechote 15-20 minut mam, wiec nie musze korzysstac z komunikacji miejskiej i denerwowac sie opoznieniami i wrzeszczacymi nastolatkami z mp3 na full!! :o