Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość MilyUK

jest tutaj moze jakas dziewczyna z anglii ?

Polecane posty

Smileyface moge zadac osobiste pytanie ...jak nie ma sprzeciwu to pytam ;) : jestes z kims ? jesli wstydzisz sie odpowiadac na ogolnym to mozesz mi powiedziec na ucho daniel.uk80@wp.pl ;)

ja tez mam fajnie tylko niestety nie ma tu Polakow a szkoda bo na lunchu mozna by troche poplotkowac

hehe ... a ja juz chcialem Ci wyslac moje zdjecie ...a Ty tylko dla celow pogladowych ;)

niestety moi koledzy z pracy sa zainteresowani wylacznie liga angielska i trudno z nimi porozmawiac o czyms innym ewentualnie muzyka wchodzi w gre. za to kolezanki maja wzajemne kolka zaiteresowan dziecmi lub jadaja lunch w samotnosci. nie wiem skad u nich ta tradycja do alienowania sie

Gość baku
valeriana - polnocny polnocny :D

Gość kasiatko1983
Valeriana:)hehe ja bym chciala pracowac w restauracji..ktos sie moze smiac ze to szczyt moich mozliwosci hehe ale nie prawda..ja zawsze chcialam miec swoj pub albo restauracje..uwielbiam gotowac..pichcic..eksperymentowac..i jak terwaz bede czegos szukala to wlasnie pod takim katem...bo wiem ze bede lubiala ta robote..moj chlopak szuka pracy w biurze i jak narazie nic..mamy wszystki papiery ale to nie wszystko potrzeba doswiadczenia hehe ale co z tego jak nikt nie chce ci dac tej pracy bya zdobyl/la je..wiec krazy sie w kolko..a ty co robisz?:)

...to niezle zalatwiasz sprawy w banku ...ze wracasz ze spodniami ...kurcze w moim banku tak dobrze nie jest ;)

Gość Londynianka
Londyn :)

kasiatko napisalam wczesniej co robie - pracuje w firmie finansowej. jesli twoj chlopak szuka pracy w biurze to niech sie zarejestruje na www.reed.co.uk bo tam jest mnostwo ogloszen. jak wysle z 50 CV to nie ma mocnych zeby nie znalazl czegos. ja wyslalam 24 i znalazlam prace w 5 dni od wyslania pierwszego maila powodzenia

dzieki za linka smileyface 🖐️ u mnie tez wieje jak diabli. dobrze ze siedze w domku z goraca herbatka i netkiem :D oby do wiosny! :(

a mnie Christmas party ominelo w piatek. mialo byc zaraz po pracy ale poniewaz sie koszmarnie czulam to pojechalam prosto do domu :( a ulop mam od 18 grudnia i jade do Polski na swieta :D huraaaa!!! :D pierwsze swieta w kraju od 3 lat wiec jest sie z czego cieszyc

u nas podobno zawsze jest tak wczesnie bo pozniej ludzie nie maja czasu lub pieniedzy (christmas shopping :D) dotychczas swieta spedzalam w rozny sposob ale zadne z dotychczasowych swiat nie mialo prawdziwego ducha i atmosfery. poza swietami ten kraj jest w porzadku ale czasie swiat po prostu sie tu dusze. wszystko jest mdle, plytkie i polukrowanie migajacymi swiatelkami. a przede wszystkim NIE MA SNIEGU :(:(:(

a jak tam Xmas shopping? masz jakies plany na swieta w zwiazku z urlopem? jakis wyjazd lub cos specjalnego?