Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość esther18

przy ziarnicy ob 20? czy to mozliwe?

Polecane posty

Gość esther18

podejrzewalam u sibie ziarnice, bo juz 3 miesiace mam powiekszone wezly na szyi, lekarz kazal mi zrobic badanie krwi, ob mam 20, hemoglobina 13,8 czyli wnormie, a podobno przy tej chorobie sie to podwyzsza, ide do dok w poniedzialekl czy jmoge wykluczyc ziarnice? napiszcie please, dodam ze oprocz tych wezlow nic mi nie jest, nie mam goraczki ani nic, no moze troche zmeczenie

a co jestes lekarzem albo studiujesz medycyne ze podejrzewasz akurat zairnice?? czy moze naczytalas sie o tej chorobie w internecie?? idz porob badania ale nie pzresadzaj z ta ziarnica :) jak czlowiek wezmie do reki encyklopedie zdrowia gdzie sa wypisane choroby to sie okaze ze ma objawy wieszosci z nich... :)

Gość esther18
nie no matwilam sie wezlami, no ale pytam kogos kto sie zna, bo nie wytrzymam do poniedzialku, bo sie denerwuje

tu raczej lekarze nie przesiaduja; ja sie nie znam ale wezly bywaja powiekszone z bardzo wielu powodow czesto blachy ( np ząb )przestan sobie wyszukiwac choroby bo sie wykonczysz, ale jak masz wariowac to idz na badania i juz :)

Gość esther18
na jakie badania? wczoraj robilam sobie wlasnie badanie krwi, cala morfologia i ob, no napisalam wyzej jak wyszlo, przeciez nie bede sobie robic biopsji jesli nie ma potrzeby

Gość esther18
czy wypowie sie ktos na ten temat? to dla mnie wazne

Gość zgadzam się z chloe
czemu podejrzewasz ziarnicę? jest wiele przyczyn powiększenia węzłów, chocby jakaś infekcja.

Gość esther18
no bo są twarde, po onu stronach i nie bolą mnie wogole, brałam juz 2 antybiotyki i nic sie nie zmniejszyly

Gość zgadzam się z chloe
a z zebami w porządku, nie miałas lub masz martwego zęba?

Gość esther18
nie, zeby mam zdrowe wszystkie wiec to nie moze byc od zebow, nie jestm nawet przeziebiona, no ogolnie to nic mi nie jest

Gość mnie węzły chłonne wywala
w stresie. Podczas choroby mamy przez ponad rak miałam non stop węzły jak śliwki. Zrobili mi wszystkie możliwe badania, nic nie znaleźli.

Gość mnie węzły chłonne wywala
ponad rok, oczywiście, tfu, tfu na psa urok ;)

Gość zgadzam się z chloe
nie powiem Ci co to jest, nie jestem lekarzem, ale daj juz spokój z tą ziarnicą.