Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

superpromocja

nie uwierzycie

Polecane posty

dzwonilam przed chwilą na nr Orange zeby sprawdzic stan mojego konta na telefonie. Ale nie połączyło mnie z tym numerem tylko nakierowało na inną rozmowe telefoniczną- słyszałam rozmowe jak rozmawiaja dwie kobiety przez koma... I one rozmawiały o tym, żeby zabić 3- miesięczne dziecko i w co je do tego ubrać!!!!!!!!!!!!!!!! Wiem, ze to niewiarygodne ale tak bylo, nie wiem co robic. Nic nie pomylilam i nic mi sie nie przesłyszało- słuchalam tego ponad minute i pozniej mnie samo rozłączyło. Boże co ja mam zrobić???? Najgorsze jest to, ze policja nie namierzy tego numeru bo to był błąd systemu, że mnie tak połączyło. Teoretycznie to NIC sie nie da zrobic!!!!

Gość łałi
:D:D

Gość kasjerka z chorym ścięgnem
a tak z ciekawości, to w co w końcu postanowiły ubrać to dziecko?

Może to ukryta kamera była i cały kraj będzie oglądał twoją reakcję na YouTube za pare dni ;)

k*rwa wyobraz sobie, ze akurat pisze powaznie i pomysl co Ty byś czuł/-a gdyby cos takiego Tobie sie przydarzylo. K*rwa mać!!!!!!!!!!!!! Bede teraz miala zrytą banie przez ten telefon przez najblizsze tygodnie :O Wiem, ze to niesamowity zbieg okolicznosci ze mnie przekierowalo akurat na taka rozmowe ale to jakis horror i jeszcze na dodatek wiekszosc mi nie uwierzy- Pomyslcie choc przez sekunde ze to prawda!!!! I pomyslcie, ze to mialo byc wasze dziecko a policja mi (tak jak Wy) powie- niech pani przestanie ćpać- i wysmieje. Niestety- najbardziej zaskakujace scenariusze pisze życie :O:O do ch*ja noo :(

Gość kasjerka z chorym ścięgnem
To idź na policję i im tak nagadaj. Wbrew pozorom tam czasem są całkiem kompetentni ludzie, którym zależy na czymś.

no, jesli to rzeczywiscie nie prowokacja (czego pewna nie jestem..), to mysle, ze najlepiej bedzie, jesli powiadomisz policje. oni powinni sie z kolei skontaktowac z operatorem sieci, moze cos da sie jeszcze zrobic. a nawet, jak nie, to przynajmniej bedziesz wiedziec, ze zrobilas, co moglas.

spoko, dzwoniłęm na policje zaraz namierzą cię przez IP kopa i sie z Tobą skontkatują, przejeli sie powaznie tą sprawą jezeli to prowokacja to bulisz im kase za fatygę, ale to hcyba qrva prawda

Gość serek light
Może przejdź sie do punktu Orange, powiedz komuś o tym z biura obsługi klienta, zapytaj czy zdażały sie takie pomyłki wcześniej. jezeli to prawda co mówisz, to jest straszne. Ale skąd wiesz, że chciały zabić dziecko? Powiedziały to w prost? Masakra.

Dzwonilam juz na policje, o dziwo potraktowali mnie powaznie, kazali podac nr telefonu i dane i na razie tyle Tak kobiety rozmawialy o tym wprost- nie wiem czy jedna z nich byla matka tego dziecka czy nie, ale mozliwe skoro ma wplyw na to jak dziecko moze byc ubrane. Nie wiem co robic Policjant sie zapytal czy nagralam ta rozmowe bo teraz sa telefony z taka funkcja ale moj akurat takiej nie posiada..

nie nazywam cie czytaj ze zrozumieniem napisalam\" ze mam taka nadzieje\" ale moge wybaczyc bo jestes zdenerwowana

Kobieto - uspokój sie już. Zrobiłaś co mogłaś. Teraz to wszystko w rękach policji. Oni pójdą teraz do operatora sieci, wezmą dane o połączeniach z danej godziny i wykryją kto to. Wyluzuj... Pokazałaś, że nie jesteś obojętna, że masz serce.

Gość fizia frezja
ej!! to prawda!!kurwa! właśnie w wiadomościach podwli komunikat,coś własnie o dziecki i żebvy uważa,ze poszukiwana jeste jaksa matka i ze cosdziecku groiz..

Gość ktos wie
czy znalezli te kobiety i dzieciaczka pol nocy nie moglam przez to spac

Gość _eklerka_
Nie uwierzymy. Gdyby to była prawda zadzwoniłabyś na policję, a nie wymyślała bzdury na forum.

Gość ktos wie
eklerka czytaj dokladnie

Gość el..ch
no i co dalej... superpromocja?

Gość szukam po necie
ale nic nie moge znalezc

Gość alllleeelle111
dobrze Ci radze ic na policje oni maja swoje sposoby i namierza ten nr

Przestań debilko ćpać. Takie przekierowania nie są wogóle możliwe. Zacznij się leczyć, byle szybko.

stokrotko tego nie mozesz byc pewna ja mialam podobna sytuacje z komorka tylko slyszalam niewyraznie i jednego rozmowce

Gość taka jednaaaaaaaa
jest bardzo mozliwe...ja tez kiedys rozmawialam zkolezanka przez telefon a w oddali bylo slychac jak dwie inne kobiety ze soba rozmawiaja.....

Gość A BEDZIE CIAG DALSZEJ TEJ
historyji