Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

R.A.K.

poszukuje bardzo drogich i eleganckich sklepów z odzież unikatową dla kobiet

Polecane posty

Witam Poszukuje wszelkiej informacji na temat bardzo drogich i eleganckich sklepów z odzieżą unikatową dla kobiet. Najbardziej interesuje mnie Poznań i Warszawa. Preferuje rodzimy rynek i dlatego interesuję mnie polscy projektańci mody. Pozdrawiam Wszystkie Panie Kasia

Gość odpowiedź
Nie wiem czy chodzi Ci o odzież ciążową, bo jeżeli tak, to w Poznaniu znajduje się butik z odziżą ciążową w CH PLAZA. Productnem jest polska firma NIVENA. Można tam kupić odzież na każdą okazję- od sportowej po bardzo elegancką. Adres: ul. Drużbickiego 2 box 267 Warszawa, ten sam producent otwiera nowy butik w powstających ZŁOTYCH TARASACH, box 222.

W Wawie ciąg na Chmielnej i niektóre butiki w galeriach handlowych (np. w Galerii Mokotów). W Poznaniu Błękitny Pasaż.

Gość Wielka fanka Rusalki
noe :-D hahahahhahahahahahahha

Gość do R.A.K
jak już kupisz sobie coś baaaardzo drogiego to koniecznie przyklej sobie karteczke ile to kosztowało, żeby wszyscy widzieli.

Witaj, Oferuję odzież przeze mnie projektowaną i wykonywaną;jest to dzianina ze 100% lnu. Realizuję również indywidualne zamówienia. Nie mam jeszcze swojego sklepu,bo od niedawna mieszkam w W-wie,a na rynku jestem dopiero 2-gi rok,jednak wstawiam swoje wyroby do galerii na Freta,na Nowym świecie i Senatorskiej. Moje wyroby nie sa tanie,a w /w galeriach robią narzuty nawet 300%. Jezeli jestes zainteresowana,to pisz na maila:Ekology-Art@wp.pl

Gość gość
Solar

Gość gość
hej,podbijam,ale prosze podajcie jakieś sklepy internetowe,wiem ze polscy projektanci sprzedają swoje ubrania w sklepie Mostrami,niektórych zagranicznych mozna dostac na Zalando,gdzie jeszcze?