Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 przerwa miedzy zebami

przerwa miedzy zebami

Polecane posty

Go艣膰 Kami:)
o no to super:)) to naprawde si臋 zdecyduj臋 na ten kompozyt:) dzi臋ki dziewczyny ;) Ps. Mam tylko nadziej臋,偶e trafie na dobrego stomatologa;) bo na pewno ma to du偶e znaczenie:)

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 hshhdsad
ej a orientujecie sie czy da艂oby rade tym kompozytem jak si臋 ma przerwe gdzie艣 tak膮 : II.II.III III.II.II tu da艂am taki wizualny wyglad moich zabkow to miejsce bez kropek to moja przerwa okolo 4mm no i spore te jedynki, boje sie ze bede wyglada艂a tak bardzo sztucznie:( II.II.IIII.IIII.II.II o to wtedy pewnie wyglada艂oby tak;/ czyli te dw贸jki wielachne a reszta ma艂e:(

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Lu '
Ja chyba jednak na aparat si臋 zdecyduje. Czy kto艣 z was wie mo偶e czy naprwde rozchodz膮 si臋 p贸藕niej te z臋by? Oczywi艣cie chodzi mi po aparacie sta艂ym i rentencyjnym. Bo sie boje, 偶e tak bd, i kasa i wszystko p贸jdzie na marne. ;(

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 memoryy
ja mam dosy膰 spor膮 diasteme. i nie wiem co mam z tym zrobic moze nie przeszkadza艂aby mi tak bardzo gdyby nie przez b艂a moich rodzic贸w moje jedynki nie zchodzi艂yby si臋 do przodu ;/ jeszcze nie spotka艂am jakiego艣 ch艂opaka kt贸remu by sie to podoba艂o. ; /

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 memoryy
ja mam dosy膰 spor膮 diasteme. i nie wiem co mam z tym zrobic moze nie przeszkadza艂aby mi tak bardzo gdyby nie przez b艂a moich rodzic贸w moje jedynki nie zchodzi艂yby si臋 do przodu ;/ jeszcze nie spotka艂am jakiego艣 ch艂opaka kt贸remu by sie to podoba艂o. ; /

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Lu '
Do Memoryy Podoba艂a? Ja tez taczej takiego nie spotka艂am;( S膮 tylko tacy kt贸rym to oboj臋tne. Eh.. Czuje tw贸j b贸l. Mam nadzieje 偶e si臋 wkr贸tce tego 艣wi艅stwa pozb臋de. ;((

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 chcesz to czego nie masz
Hej :) ja kilka lat temu (jakos chyba ze 3-4) mialam przerwe pomiedzy jedynkami, nosilam aparat niestety teraz mam przesuniete jedynki na prawa strone (nie mam zachowanej osi) nic mi nie przecinali oO, ale powiem Wam szczerze, ze cholernie za tym tesknie i to byla moja wyjatkowa cecha ktora jest niesamowicie seksowna ;))

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 grzybica
te偶 mam przerw臋, ale nie mia艂am wczesniej bo nosze aparat i mi ortodontka przesuwa z臋by xd chyba o powraca ;/ ale aparat ruchoymy chyba jestw cenie..

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 zebol
raz zastosowalem kompozyt szkoda czasu i pieniedzy predzej czy pozniej i tak sie wykruszy mi odpadl z jednego zeba po 3 miesiacach :) W sumie na drugim zostal :D Szpara sie wiec troche zmniejszyla :D wiec coz nie polecam lepiej jednak zainwestowac raz i porzadnie w aparat chyba ze nie przeszkadza wam jak podczas rozmowy ze znajomymi odpadnie ci kawalek jedynki :D Bo jedynki niestety sa za bardzo uzywane i kompozyt szybko odpanie a to jest nieuniknione w koncu tymi zebami gryziesz wiec darujcie sobie ludzie ta metode

Udost臋pnij ten post