Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość przerwa miedzy zebami

przerwa miedzy zebami

Polecane posty

Gość Kami:)
o no to super:)) to naprawde się zdecyduję na ten kompozyt:) dzięki dziewczyny ;) Ps. Mam tylko nadzieję,że trafie na dobrego stomatologa;) bo na pewno ma to duże znaczenie:)

Gość hshhdsad
ej a orientujecie sie czy dałoby rade tym kompozytem jak się ma przerwe gdzieś taką : II.II.III III.II.II tu dałam taki wizualny wyglad moich zabkow to miejsce bez kropek to moja przerwa okolo 4mm no i spore te jedynki, boje sie ze bede wygladała tak bardzo sztucznie:( II.II.IIII.IIII.II.II o to wtedy pewnie wygladałoby tak;/ czyli te dwójki wielachne a reszta małe:(

Gość Lu '
Ja chyba jednak na aparat się zdecyduje. Czy ktoś z was wie może czy naprwde rozchodzą się później te zęby? Oczywiście chodzi mi po aparacie stałym i rentencyjnym. Bo sie boje, że tak bd, i kasa i wszystko pójdzie na marne. ;(

Gość memoryy
ja mam dosyć sporą diasteme. i nie wiem co mam z tym zrobic moze nie przeszkadzałaby mi tak bardzo gdyby nie przez bła moich rodziców moje jedynki nie zchodziłyby się do przodu ;/ jeszcze nie spotkałam jakiegoś chłopaka któremu by sie to podobało. ; /

Gość memoryy
ja mam dosyć sporą diasteme. i nie wiem co mam z tym zrobic moze nie przeszkadzałaby mi tak bardzo gdyby nie przez bła moich rodziców moje jedynki nie zchodziłyby się do przodu ;/ jeszcze nie spotkałam jakiegoś chłopaka któremu by sie to podobało. ; /

Gość Lu '
Do Memoryy Podobała? Ja tez taczej takiego nie spotkałam;( Są tylko tacy którym to obojętne. Eh.. Czuje twój ból. Mam nadzieje że się wkrótce tego świństwa pozbęde. ;((

Gość chcesz to czego nie masz
Hej :) ja kilka lat temu (jakos chyba ze 3-4) mialam przerwe pomiedzy jedynkami, nosilam aparat niestety teraz mam przesuniete jedynki na prawa strone (nie mam zachowanej osi) nic mi nie przecinali oO, ale powiem Wam szczerze, ze cholernie za tym tesknie i to byla moja wyjatkowa cecha ktora jest niesamowicie seksowna ;))

Gość grzybica
też mam przerwę, ale nie miałam wczesniej bo nosze aparat i mi ortodontka przesuwa zęby xd chyba o powraca ;/ ale aparat ruchoymy chyba jestw cenie..

Gość zebol
raz zastosowalem kompozyt szkoda czasu i pieniedzy predzej czy pozniej i tak sie wykruszy mi odpadl z jednego zeba po 3 miesiacach :) W sumie na drugim zostal :D Szpara sie wiec troche zmniejszyla :D wiec coz nie polecam lepiej jednak zainwestowac raz i porzadnie w aparat chyba ze nie przeszkadza wam jak podczas rozmowy ze znajomymi odpadnie ci kawalek jedynki :D Bo jedynki niestety sa za bardzo uzywane i kompozyt szybko odpanie a to jest nieuniknione w koncu tymi zebami gryziesz wiec darujcie sobie ludzie ta metode