Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość załamanaInternautka

Dlaczego przestał się odzywać??

Polecane posty

Gość załamanaInternautka

POznałam jakiś czas temu chłopaka prezz internet. bardzo miło nam sie rozmawialo. Juz nawet planowalismy spotkanie, i nagle przestal sie odzywac. Wiem ze nigdzie nie wyjechal,ze nie ma klopotow z internetem bo pojawia sie czesto. Ignoruje wszystkie moje wiadomosci. Nie wiem dlaczego?? Nie napisal nic- nawet zebym sie odczepila. A ja ciagle o nim mysle:-(

Gość ggggggggggggggsd
Bo jest nie warty nawet splunięcia. Daj sobie z nim spokój. To nieczuły i niewrażliwy sukinsyn...

Gość załamanaInternautka
przegladalam archiwum naszych rozmow- nie moglam Go niczym urazic, nie wiem co sie stalo:-(

Gość niech spada na szczaw
olej go, oni tak robią nawet jak widza, ze komus potrzeba slowa wsparcia - ciesz się, ze nie przechodzisz kryzysu zyciowego i nie trafilas na takiego gada. PoIle macie lat?

Gość uuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
Dlaczego uwazasz, ze go czyms urazilas? To chore - po prostu mu sie znudzilo, a Ty szukasz winy w sobie.

Gość sagdkalmk
mialam to samo, strazznie to przezyam, poczatki depresji, identyczna sytuacja, przeszlo po 3 miesiacach, a po pol roku on zaczal podrywac przyjaciolke na necie, olala go, musi byc strasznie zakompleksiony. pozdrawiam marcinku

Gość sagdkalmk
a wykasuj go i olej, jest duzo wiecej rybek w morzu:) trzymaj sie autorko

Gość kipila
hm mowisz marcinek? ja tez mialam podobna sytuacje . Nic nie wskazywalo na to , ze nagle zamilknie , a jednak kiedy zaczelam sie angazowac nic mu o tym nie mowiac , zeby nie sploszyc, on nagle zamilknał:(

Gość iustitia999
Może pisał do Ciebie np dlatego że miał kryzys w związku, panna wróciła, ty niepotrzebna.

Gość sagdkalmk
tak marcin, mam uraz do tego imienia, to on niby proponowal spotkanie ale nigdy nie doszlo i tez zerwal kotakt i rozmawialo się bardzo milo; ale jednego mnie nauczyl - obojętnosci,

Gość przezywajaca kryzys
Nie martw się i nie szukaj winy w sobie. Faceci już tacy niestety są. Wkurzają mnie masakrycznie. Najpierw zupełnie niewinna rozmowa, bez angażowania się. Facet zaczyna ładnie mówić "kotku, słoneczko" itp. w końcu dochodzi do sytuacji kiedy zaczynamy się angażować i co wtedy? zwyczajnie przestaje sie odzywać. Typowe. Olać drania.. Jeśli rozmwialiście przez gg to ustaw sobie ładny opis np "czy to nie wielka rzecz znaczyć dla kogoś wszystko? :)" i niech sobie teraz myśli co tam sobie chce, pokaż mu, że nie interesujesz się nim. Trzymaj się

Gość kobiety robią tak samo
😠