Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Smutna Pusia 22

Mam dosc facetow patrzacych tylko na wyglad

Polecane posty

Gość Smutna Pusia 22
mam przecietna twarz... jejku, dlaczego wszystko obraca sie wokol wygladu ???? atrakcyjne dziewczyny niekiedy sa ladne genetycznie, maja ladne rysy, moga jesc ile chca a i tak beda chude. dlaczego ja musze miec pod gorke ??? ja tak nie chce:-(

Gość Smutna Pusia 22
a co ma figura do wygladu ???????? nie jestem modelka aby mi patrzono na figure !!!!

nie ma co gadac - kobiety tez przebieraja w mezczyznach, tylko, ze jak my patrzymy na wyglad to one patrza na \"ZARADNOSC\" nie jestes \"ZARADNY\", \"PRZEDSIEBIORCZY\" nie masz fajnej dziewczyny...

Gość Pusia figura ma znaczenie
bo ludzie tacy są , może nie większość ale patrzy sie na wygląd , charakter, no ale wygląd ma znaczenie. nie jest powiedziane, że Ty i Stańczyk nie znajdziecie partnerów, ale każdy ma jakieś kompleksy a to małe piersi, wielkie,krzywe nosy, niski wzrost, nadwaga, łysina, żółte zęby,itd. Niektórych mankamentów naszej urody nie zmienimy ale jeśli możemy popracować nad sylwetką to dlaczego się nie nie postarać?

Gość Stańczyk a może spotkacie
się z Pusią:)?

Gość ja umbryjka
Pusia musisz popracowac nad swoim wygladem: przede wszystkim dieta, jedz regularrnie posilki a miedzyczasie nie dojadaj, uprawiaj duzo sportu, biegaj, chodz na spacery, zapisz sie na silownie. unikaj slodyczy. Przede wszystkim nie pisz ktoregos z kolei postuo tym jakas ty nieszczesliwa bo to ci nie pomoze scudnac. Tylko jezeli wezmiesz sie za siebie - to ci pomoze. Skad to wiem? Po sobie? tez mam zwolniona przemiane materii ale od samego poczatku uwazalam na siebie dzieki czemu figure mam w miare ladna. Dodtkowo nie jadlam slodyczy ze wzgledu ze mam cere podatna na prszczy i rozne alergiczne swinstwa. Od malego wiec uwazam na to co jem, czym sie smaruje i nigdy nie robilam z tego tragedii. Po prostu tak jest. Od niedawna jestem mamusia i po porodzie przytylam. Cwicze, chodze z malym na spacerki, ile moge staram sie wrocic do dawnej formy choc z malym to juz takie proste nie jest. I przede wsystkim nie zadreczam nikogo takimi problemami: usmiecham sie, nie skupiam sie tylko na wygladzie moim. ty tez tak rob. pozdrawiam

Gość no ale jezeli macie do wyboru
chuda, ale piekna dziewczyne, czy gruba, ale milutka?? kogo wybierzecie?:O ta chuda

ajj nie warto się przejmować facetami :) każdy leci na coś innego, więc czekaj swego czasu a na pewno znajdziesz swoją drugą połówkę ;)

Gość promocja mieszkań
pusia jestes taka maruda, ze nawet gdybys byla miss swiata, to nikt by sie z Toba nie umowil!! wydaje mi sie, ze masz odpychajacy sposob bycia:P a to czasami jest wrecz wypisane na twarzy. pewnie ciagle chodzisz ze skwaszona mina i jeczysz: " czemu zycie jest takie okropne? czemu nie moge zjesc 10 batonikow tak jak szczuple dziewczyny?":O zmien nastawienie, a na pewno przybedzie Ci adoratorow.

Gość atrakcyjna kobietka
pusia nie rozumiem Cie, jestes jakas skrzywiona... wbij to sobie do swojej obtłuszczonej zapewne głowy WYGLąD JEST BARDZO WAZNY I NIKT TEGO NIE ZMIENI skoro ja dbam o siebie i nie jest to tak ze sama z siebie jestem szczupla, tylko to sa godziny potu przelane w silowni czy w fitnes clubie to dlaczego mam nie wybierac tylko szczuplych atrakcyjnych facetow ? ludzie dobieraja sie podswiadomie wg wlasnego wygladu jestes gruba a probujesz podrywac przystojniakow - po co to robisz ? za kazdym razem narazasz sie na smiesznosc, kpiny czy odmowe. tyle razy zapewne dostalas kosza a ciagle dalej podrywasz tych przystojniejszych i pozniej zalisz sie ze nikt Ciebie nie chce... a sproboj zagadac takiego samego grubaska jakim Ty jestes ale po co, wolisz przystojnych aby sie chyba dowartosciowac... sprawa jest prosta - jak zrozumiesz ze z tym wygladem jesli nie zrobisz nic to nie masz szans u prawdziwych mezczyzn z klasa to bedziesz wiecznie sama wiec wyjscia sa 2: - albo schudniesz i wtedy mozesz brac sie za tych przystojniejszych - albo podrywaj takich samych jak sama jestes wiem, ze zaraz wyskoczy tu na mnie zgraja grubasow ale mam to gdzies - forum to miejsce do wyrazania swoich opinii taka jest moja po prostu

Gość atrakcyjna kobietka
dlaczego od razu jestem wyzywana od pustych idiotek ? bo napisalem co sadzi wiekszosc fajnych dziewczyn ????

Gość promocja mieszkań
atrakcyjna ma racje. skoro ktos ciezko pracuje nad swoim wygladem, to ma tez prawo wiecej wymagac od innych. na razie rozmawiamy o pierwszym wrazeniu. wyglad zawsze daje nam wiele informacji nt. danej osoby. czyste wlosy, doprasowane ubrania, szczupla sylwetka- jesli widze osobe, ktora w ten sposob sie prezentuje, to mniej wiecj wiem czego moge sie po niej spodziewac. a swoja droga stanczyk cham z Ciebie i prostak.:O

Gość atrakcyjna kobietka
prawda jest taka, ze grubasy i karakany ponizej 180 cm maja na prawde male szanse.... widze ze zalozyliscie tu towarzystwo wzajemnej adoracji, gdzie tuczniki typu pusia i karakany typu stańczyk żala sie... wiem, ze moze to co pisze jest kontrowersyjne, ale zadna szanujaca sie dziewczyna nie bylaby z kims kto bylby gruby czy z kims kto mialby ponizej 180 cm... tak samo faceci ci z klasa wybieraja ladniejsze dziewczyny po co mieszac geny ? wystarczy juz tucznikow na tym swiecie !! P.S. sorki za slowa, ale sie wkurzylam ze najezdzacie na mnie tylko dlatego, ze wyrazam wlasna opinie...

Gość arjia
Ja mam 45kg przy 1.65 i marze o tym zeby przytyc ale nie moge. zazdroszcze dziewczyna na ulicy ktore maja troche cialka,dla mnie sa bardziej kobiece niz takie chodzielce jak JA!!!!

Gość do stańczyka
Panuj nad słownictwem.

Gość ja umbryjka
"atrakcyjna kobietka" co dla ciebie znaczy fajna dziewczyna? glupia kizia dla ktorej orocz extra wygladu nic juz sie nie liczy? wspolczuje ci jezeli obracasz sie wsrod takich "fajnych dziewczyn" jezeli Pusia ma scudnac to glownie dla wlasnego zdrowia. A schudnac nie oznacza ze ma byc jak pusta anorektyczna ktora mysli tylko o swoim wygladzie. Glowno prawda ze ci przystojniacy patrza sie jedynie na te badylce. chyba ze maja tak samo pusto w glowie jak te "fajne dziewczyny". wtedy swoj ciagnie do swojego Ilez to ja dziewczyn znam niby take ladne, szczuple a za to skupione na sobie, wiecznie z miny wielkich lady i SAMOTNE. Dla odmiany znam tez dziewczyny przy kosci ktore zwiazane sa z bardzo fajnymi chlopakami. Pusia powinna schudnac nie ulega to watpliwosci ale nie po to by brac sie za jakis przystojnikow tylko dla siebie i wlasnego zdrowia, po to by czuc sie lepiej. To jednak ze schudnie nie zagwarantuje jej zaraz ze spotka milosc swego zycia. Ma przede wsystkim byc pododna, wyjsc do ludzi i poznawac ich a nie skupiac sie na sobie. Problem w tym ze ona sie w sobie zamknela i jej jedyna przyjemnoscia stalo sie uzalanie na forum.

Gość atrakcyjna kobietka
stańczyk karakanie - czy ja napisalam ze chodze tam dla facetow ?? i nie obrazaj mnie dobrze ??? chodze dla zdrowia a przy okazji dbam o swoj wyglad ale Ty tego nie rozumiesz... a gdzie nasz tucznik Pusia ? pewnie poszla cos zjesc :-p

Gość promocja mieszkań
a moze oboje przestalibyscie na siebie najezdzac?:O prawda jest taka, ze Pusia marudzi jakcholera nt. swojego wygladu. nie ma co jej oszukiwac, ze wyglad sie nie liczy i nie ma potrzeby jej wmawiac, ze jesli nie bedzie chuda jak nitka spaghetti , to nigdy nie znajdzie gaceta. prawda jest po srodku, ale na pewno zwiekszylaby swoje szanse, gdyby zmienila zarowno nastawienie do zycia jak i diete:P

atrakcyjna kobietka ma rację - dla nałogowych wpierdalaczy batonów kazda szczupla dziewczyna jest taka \"genetycznie\" i nawet przez myśl im nie przejdzie ile wysiłku i wyrzeczenia kosztuje ją utrzymanie takiego wyglądu, ale najwyrazniej jej sie to opłaca w przeciwnięnstwie do hobby typu siedzenie przed TV i przynajmniej nie narzeka na innych

Gość Stańczyk a może spotkacie
się zPusią:)?

dla mnie np ideal ( TYLKO Z WYGLADU ) kobiety wyglada nastepujaco: 165 cm 60 - 65 kg dluzsze wlosy wiekze usta ( nie podobaja mi sie szparki ) :-) paznokcie nie poobgryzane posiadajaca piersi ( nie jajka sadzone ) poza tym jest takie powiedzenie - kobieta to kobieta - tylko facet nie ma piersi :-) kobieco ubrana ( jeansy, obcasy, plaszczyk ) NIE PALACA delikatny makijaż :-) i mam w dupie że zaraz ktos powie że dziewczyna tyle ważąca jest tłusta... dla mnie to właśnie ideał kobiecości - nie poobijasz sie w łóżku a i nie wylewa sie czyli jest zachowane STATUS QUO :-)

Gość bajabongogo
ja tez tak mysle zeby stanczyk spotkal sie z Pusią, napewno bedziecie do siebie pasowac, zarowno pow wzgledem wyglądu, jak i charakterów... zaciemnionych. stanczyk ty naprawde masz kompleksy, i raczej nigdy z kobietą zadną nie bedziesz szczesliwy, bo ta niechęc i zadufanie siedzi w tobie głęboko.. sadze to po paru twoich wpisach w roznych topikach. jestes typowym użalaczem... zjedz sobie batonika a atrakcyjna i tak ma racje..

Gość Michu opisz siebie

Gość atrakcyjna kobietka
nie ma wiekszego użalacza od TOMKA_24 tego co ciagle skomle ze nie mial nigdy dziewczyny.... czyzby byl tlusciochem jak pusia ? :-)

Gość stańczyku
Dla mnie nie długość całego mężczyzny się liczy. ;) Niepotrzebnie masz kompleksy, bo koml\pleksy się wyczuwa. Postaraj się o więcej pewności siebie. I zapamiętaj: Twój kumpel wcale nie jest od Ciebie wyższy. On jest tylko dłuższy. ;) Pusiu - nie chciałabym Ci zrobić przykrości, ale jest dużo fajnych diet, są możliwości modelowania sylwetki przy pomocy ćwiczeń. Możesz być taka, jaka jesteś, ale wtedy rzeczywiście trudniej Ci będzie zainteresować sobą jakiegoś fajnego faceta, ale też możesz odrobinkę ciałka zgubić niekoniecznie kosztem ogromnych wyrzeczeń. Spróbuj zacząć, a jak zobaczysz efekty, to dalej już sama będziesz chciała. Tylko troszeczkę. Nie musisz dużo. ;)

Gość bajabongogo
a tak wogole apropo to facet siedzacy na tym forum to c... normalni maja 10000 ciekawszych rzeczy do roboty, niz pierd.. o szopenie calymi dniami. wiec... no comment... i tacy jeszcze marzą o idealach :D buahaha.. tylko marzenia wam pozostaly i cieknaca slinka :D

Gość stańczyku
przez swojego nerwa tracisz miłość do ludzi - Hitler też jej nie miał;)