Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Smutna Pusia 22

Mam dosc facetow patrzacych tylko na wyglad

Polecane posty

Gość bajabongogo
a to ze ludzie podswiadomie dobierają sie na podstawie wyglądu, zostalo naukowo udowodnione. ale to dla ciebie przeciez i tak nic nie znaczy :D bo stanczyk I i tak wie swoje :D

Gość promocja mieszkań
stańczyk przestan głupoty plesc:O to co napisala atrakcyjna o doborze ludzi pod wzgledem podobnej atrakcyjnosci jest prawda. przeczytasz sobie o tym w ksiązce prof. z. nęckiego "atrakcyjnosc wzajemna":P radze poszerzyc swoje horyzonty myslowe.

Gość bajabongogo
i dlatego jestescie sami, bo przyznac sie nie chcecie ze dla was tylko takie osoby pasują :) no ale niestety to juz przeznaczenie

Gość stańczyku
Te!!! Podróbko z gadką o Hitlerze, wiesz co? Wal się!

Gość bajabongogo
chociazby ktos podal juz nazwisko powyżej pocztyaj sobie albo umow sie na rozmowe :)

Gość stańczyku
Dlaczego dyskryminujesz dziewczyny dłuższe niż 165 cm? Rasista!

Gość promocja mieszkań
ja Ci podam jak nie umiesz czytac!!! PROF.DR HAB. ZBIGNIEW NĘCKI!! w ksiązce "ATRAKCYJNOSC WZAJMENA" poczytaj ignorancie:P

Gość mam 178 cm
jestem facetem mam 178 cm wzrostu to dla ciebie atrakcyjna jestem karakanem? mam dziewczyne i ona sie szanuje wiec WTF???

Gość fioj
stanczyk niby taki obronca, a na propozycje, zeby sie spotkal z autorka watku, nic nie odpowiada.

Gość bajabongogo
tez ci bozia wzrosu nie dala, ale z toba juz i tak lepiej . niektorym dziewczynom to juz odpowiada

Gość GGGxGGG
atrakcyjna kobietka - ale jebnelas. Czyli jak ktos ma 1.79 to karakan, a jak ktos ma 1.80 to juz nie?

Gość mam 178 cm
paranoja to wy jestescie jakies niedowartosciowane pewnie jestescie malymi dupkami 158 cm i szukacie koszykarza takie karakanki w spodnicy tez nie sa cool

Gość GGGxGGG
"tez ci bozia wzrosu nie dala, ale z toba juz i tak lepiej . niektorym dziewczynom to juz odpowiada" a ile ty masz wzrostu, ze piszesz, ze 1.78 to malo?

Gość atrakcyjna kobietka
na pewno dlatego, ze wszystko ma swoje granice ona nie jest gruba, ona jest tlusta 165 cm i 98 kg - przeciez to szok !!! jak mozna sie tak spasc !!! jak mozna nie kontrolowac swojej wagi....

Gość bajabongogo
ja? 173 i swietnego faceta o odpowiednim wzroscie i wyglądzie :D

Gość Smutna pusia 22
Chcem sie umowic z toba stanczyk i chyba ci loda zrobie Chyba ze masz malego to odpada

Gość GGGxGGG
bajabongogo - to fajnie, ale czy jak ktos ma 1.78 to musi byc skreslony? Co za glupota. Patrzycie na wzrost i jest wszystko OK. A jak facet patrzy na wagę u kobiety, to odrazu jest pusty, bo patrzy na wyglad? Przydaloby sie troche zdecydowania.

Gość bajabongogo
juz ty sie o to nie martw :D

Gość GGGxGGG
stańczyk - a ty nie pitol, ze ladny to odrazu glupi.

Gość bajabongogo
ale ja przeciez nie napisalam ze jest skreślony, naucz sie czytac lepiej... wyraznie napisalam ze niektorym dziewczynom to odpowiada.

Gość GGGxGGG
Sam zreszta piszesz caly czas, ze jestes brzydki i glupi. Wiec co miala by kobieta w tobie zobaczyc? Uzalajacego sie chlopczyka? Myslisz, ze to jest sexy?

Gość bajabongogo
ja nie mowie wcale ze jak ktos patrzy na wygląd to wielkie halo... bo kazdy patrzy na wygląd, nawet jesli sie do tego nie przyznaje

Gość GGGxGGG
bajabongogo - no wlasnie, "niektorym dziewczynom". Pozostalym dziewczynom nie odpowiada.

Gość bajabongogo
pod słowami niektórym dziewczynom, mialam na mysli te nizsze. bo tez jest duzo takich. i taka np.160-165 nie zawsze woli chlopaka ponad 185cm, bo ani to wygodnie, ani wygląda

Gość promocja mieszkań
stanczyk jestes tak zakompleksionym facetem, ze juz nie trzymasz sie tematu grubej pusi, tylko wszedles na niskich i brzydkich facetow, czyli na swoj temat:O daruj nam swoje malkontenckie wywody, bo nie sa wiele warte

Gość stańczyku
stałeś się wredny przez kompleksy-Hitler też je miał;) ale wybaczamy :) wyluzuj stary , nie obrażajh się ,nnych obrzucasz inwektywami o nazizmie a sam to nie jesteś lepszy z tą złością. Każdy ma prawo wypowiadać się na forum i każdy ma prawo do swojego zdania ale bądźmy delikatniesi w konwersacji bo Hitler nie był ;) pozdro stańczyk:)

Gość Tyczka...
:(

Gość bajabongogo
i tu sie mylisz :D bo wiekszosc normalnych ( czytaj: odpowiednich wzrostem) woli w miare wysokie dziewczyny, bo przynajmniej jakos wygląda, i ja widac. ale co ty o tym mozesz wiedziec :D ps. a no fakt zapomnialam , dla ciebie 173 juz to tyczka :D

Gość otyla tyczka
pozdrawia! 🖐️ (180cm, 77kg) ale sie zagalopowaliscie. kazdy jest inny! idealow niema. i szanujmy sie no ludzie!! szanujmy