Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Smutna Pusia 22

Mam dosc facetow patrzacych tylko na wyglad

Polecane posty

Gość
Stańczyk i Pusia - spotkajcie się i nie męczcie reszty... Tylko czy naprawdę się spotkacie? Pewnikiem nie bo te całe gadanie o atrakcujności brzydszych grubszych i bardziej zakompleksionych, i zaślepieniu na tę atrakcyność, to tylko ratowanie własnej samooceny. Stańczyk za Chiny Ludowe nie spojrzy na Pusię, ani Pusia na Stańczyka. Najstraszliwsze jest to, że żeby coś osiągnąć trzeba się trochę postarać (ćwiczyć, głodzić się, żreć zbilansowane dietetycznie posiłki, wypracować ciekawy orginalny styl odziewania się, pochodzić na siłownie, uwierzyć w siebie etc.). Możecie się utopić we własnej ślinie, i połamać zęby zgrzytając, ale nie zmienicie tego, że ten świat jest tak skonstruowany, że żeby dostać coś wartościowego, trzeba wpierw włożyć w to mnóstwo wysiłku. Pusia bredzi jak potłuczona o genetyczności. Bogowie, przecież i to że laska przychodzi na świat z ładnym tyłkiem i wielkim cycem niewiele jej daje. Jak nie kładzie sobie do głowy to i tak żaden porządny facet jej nie tknie. Fakt faktem, że ostatnio mam falę genetycznych... idiotów, którzy całkiem nieźle się mnożą w swojej grupie. Pusiu, może jesteś tak zdesperowana że zrobisz wszystko, żeby ktoś cię przeleciał? Jeśli tak to wbij się na męską imprezę, pij oględnie a chłopom dolewaj miksując rózne alkochole, Zawsze w końcu znajdzie się pijany desperat. Nawet jeśli w was coś jest droga paro nieudaczników o nastawieniu żebraczo-roszczeniowym, to i tak każdy ucieknie odstraszony waszą desperacją, nim zdąży toto odkryć. W pracy nad sobą można znaleźć mnóstwo satysfakcji, ale trzeba chcieć. Ludzie przychodzą później sami...

Gość otyla tyczka
Stańczyk zagiąłeś mnie. Szczerze mowiac trzymalam Twoja strone w tej dyskuslji bo myslamam ze kipisz szacuunkiem do kazdego i naprawde otwierasz sie na wnetrze czlowieka. a co ja Ci zrobilam ze uroslam tyle? tyle co ty mi ze tak malo urosles. I musimy oboje sie z tym samym problemem borykac. a ty wyzywasz od razu tak samo jak wyzywanie atrakcyjnych to z reguly skreslanie ich.. jest bezsensowne

Gość Fesia
"każdy przystojny facet to głupek i idiota!!!" ale glupoty wygadujesz. W ogole jakas straszna nienawisc przez ciebie przemawia.

Gość Tyczka...
:(

Gość to rozglądaj się wśród
nizołków ;)

Gość bajabongogo
briggs -> to chyba najlepsza rada dla niego :D

jedyna...znam go lepiej...ja jeszcze mu zawsze o lobotomii mówiłem...ale nie skorzystał :O

Gość promocja mieszkań
Stanczyk jestes człowiekiem, z ktorym bardzo nieprzyjemnie sie dyskutuje- nie umiesz tego robic, a na sile probujesz. wszyscy na forum probuja Ci cos wytłumaczyc, a Ty to absolutnie lekcewazysz i sadzisz, ze tylko Ty masz słusznosc. kiepski z Ciebie rozmowca. :O a prowodyrka tej dyskusji po prostu zniknela.

Gość Fesia
stanczyk - nie pierdol mi tu, ze ty nie zwracasz uwagi na wyglad.😡

Gość Tyczka...
🌻

Gość otyla tyczka
no to ja juz nierozumiem . bo tak nie jestescie idealni a od innych wymagacie idealow. wykraczam poza normy i wagowo i wzrostowo. od razu jednak obrazacie. nie piszcie o swoich idealach blagam. tylko wprawiacie ludzi w glebsze kompleksy :(

Gość bajabongogo
bawcie sie dalej :) potem tu wpadne :D jak nawrócicie kogo trzeba :P

Gość Fesia
ale tez zwracasz uwage. Wiec zaliczasz sie do facetow, ktorzy patrza na wyglad. Ale nie ma sie co dziwic, bo kazdy tak robi. wiec nie dziw sie, ze bajabongo tak napisala.

Gość biorę w obronę stańczyka
przesadzacie , on chwilami też , autorka topiku zniknęła a rozmowa potoczyła się w nieprzyjemnym tonie, trochę pomyślcie zamiast się obrażać. piszcie konstruktywnie a nie głupoty, Pusia ma się wziąć za siebie , Stańczyk zacząć usmiechać ;) bo Hitler tego nie robił;) my badźmy sympatyczniejsi a życie stanie się piękne:)

Gość nataliaaaaaaa
popieram atrakcyjna, wszyscy tutaj chyba podswiadomie wiedza ze ma 100 proc racji. zycie jest okrutne, to fakt, i czasem ludzie tacy jak Pusia i stanczyk wola zyc w uludzie zamiast przejrzec na oczy, bo tak im wygodnie... bo moze to pretekst by ze soba nic nie robic, na tyle na ile to mozliwe, i prezentowac postawe, jak juz napisano, wielce skrzywdzomnego orzez los :o ja tez nie twierdze ze jestem idealna, przytylo mi sie ostatnio, ale cos z tym robie, staram sie ciekawie ubierac, podmalowac...nawet sam czlowiek sie wtedy lepiej czuje. no i wlasnie, sa pewne granice w tyciu...taka waga w tym wieku...ja wiem Pusiu ze to boli, ale jestesmy doroslymi ludzmi i musimy sie nauczyc ze nasze czyny przynosza konsekwencje. jesli opychasz sie slodyczami i pizzami, to nie uzalaj sie potem nad wygladem, bo to jest naturalny tego efekt. a inna sytuacja bylaby nie fair wobec tych ktorzy nad soba pracuja. there's no gain without pain ... :)

Gość PODSZYWACZU
idź do szkoły i naucz się kultury jak mamusia cię nie wychowała, kiedyś był margines społeczny a teraz pcha się do intrenetu i słoma mu z butów wystaje o ludzkim języku zazpomniał. Trzeba czekać do Swiąt może przemówi ludzkim głosem

Gość trzeba lać
na życie, ludzi, konwenanse, ........ Mówić że przyjechało się z Kazachstanu :) albo coś, ludzie łatwo wybaczają czyjeś błędy, pośmieją się, mają kogoś za idiotę, popatrzą z góry....... olewać ich :) rób co chcesz, czcesz schudnąć to się odchudzaj ale nie patrz na 9innych. Jak się ktoś przyplącze to fajnie a jak nie to spędź życie tak jak masz na to ochotę :classic_cool:

Gość nataliaaaaaaa
trzeba lac -zazdroszcze twojego podejscia...

Gość ale rady
jak od krowy z dupy-nie patrz na innych, chcesz sie odchudzać to sie ochudzaj...jak nie spojrzy na innych to będzie kulką tłuszczową

Gość trzeba lać
ale ona chce się odvhudzać tylko dla FACETÓW, bo co brakuje jej zainteresowania... Mną też się ludzie wybitnie nie interesują ale mam z tego pomodu robić coś na co nie mam ochoty :( Nie potrzebuje powszechgo zainteresowania płci przeciwnej, po co mi to? Żeby sobie samoocene podbić, AAAAa to ja bożyszcze kobiet? Super, ale starczy mi jedna :) zainteresowana z wzajemnością :) Jeżeli ma się odchudzać to dal siebie, zdrowia, żeby nie zejść na zawał w wieku 30, żeby nie mieć cukrzycy.............. a nie dla FACETÓW !!!!! Równie dobrze może się nie odchudzać każdy wybór niesie za sobą konsekwencje!!!!!!!! i trzeba kiedyś je ponieść, nie ma nic za darmo!!!!!!!11

Gość trzeba lać
a skąd wiesz że ona chce ważyć 120 kg? Tylko że robi błąd bo uzależnia pewne rzeczy od opinni drugiej płciiiiiiii. A jak za 5 lat w modzie będą dziewczyny 120 kg to utyje :) Za bardfzo chce a przez to jej nie wychodzi, jedzie desperacją na kilometr, a takie osoby się omija, nikt nie chce wylądować oplątany bluszczem

Gość dziewczyna musi byc szczupła
żaden normalny facet nie wybierze sobie grubasa bo to obciach :-o

a my mamy dosc dziewczyn patrzacych na kase :-p wy mozecie dokonywac selekcji to my nie mozemy ? puknij sie w leb idiotko :-o

Gość dlaczego nikt
nie blokuje postow tej glupiej prowokatorki pusi ? :-o

Gość kolejna prowokacjaaaaaa
ale swoja droga to czemu grubsi twierdza ze nie patrza na wyglad? bo go nie maja wiec nie moga wymagac od innych:D szczuplym i atrakcyjnym jakos to nie przeszkadza

Gość kaszaloty do rzeźni
kobieta musi byc szczupla i juz grube sa obrzydliwe :-o

Gość faceci sa wzrokowcami
i nic na to nie poradzisz malenka. albo jestes ladna albo jestes nikim:classic_cool:

Gość woman 25
faceci patrza na wyglad, kobiety na kase. bogaty facet nie chce brzydkiej kobiety, ladna kobieta nie chce biednego faceta