Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ja tylko chce znac opinie

czarne spodnie i rozowa bluzka?

Polecane posty

czy te zestawienie pasuje?

Prosze o opinie!!!!

Gość dział moda

Gość beatkaaaaa
do czarnego wszystko pasuje

Gość Dla mnie róż
to tandeta, moda bazarowa

Gość róż to kolor dla
maloletnich dziwek spod wiejskiej dyskoteki :o

Gość nie pasuje.
chyba ze bardzo ciemny nasycony roz. jakas jasana rozowa bluzeczka bedzie wygladac z czernia nijako. tak samo do czerni nie pasuje blekit. zadne zreszta rozmydlone kolory.

Gość beatkaaaaa
nie znasz sie

Gość jagodra
co wy gadacie z jakiego bazaru!!nie znacie sie!! nie kazdy kolor kazdemu pasuje wiec sie nie wypowiadajcie!roz i czern pasuje zreszta do czarnego wiekszosc kolorow pasuje!!!!ja chodze w rozowym i nie jestem bazarowa baba!!!!!

Gość Róż i czerń pasuje ...
ale to nie zmienia faktu, że wyglądasz "bazarowo" tandetnie No sa gusty i guściki, jak lubisz róż to twoja sprawa, ale ja własnie mam takie zdanie (i nie tylko ja) :-D

Gość Sedzia Dreed
jest potwierdzone, że różu nie lubią paszczety... Boli je , że ładna dziewczyna w fajnych ciuszkach , potrafi sciągnąć wzrok każdego faceta...

Gość du..ablada
Bando jełopów skonczcie z tymi opiniami na temat kolorów. Róż jak każdy kolor jest piękny i nic obraźliwego i śmiesznego jak go się lubi. To tylko głupie gadanie i to przez takich ciemniaków, co nic nie widzieli i nie słyszeli. tolerancja, rozumiesz baranie jeden z drugim, co to jest tolerancja.Wolno mi nosic każdy kolor na jaki mam ochotę i to niezależnie ile mam lat, pacanie jeden. Moge mieć różowe majtki i różową bluzke i co będę chciała. Ty natomiast mozesz zakładac to co ci sie spodoba,więc nie oceniaj jaki kolor dla kogo czy dla wiejskiecj cepów, czy dla dziewek z miasta. jestes dnem moralnym, kućwą, snobką, he he he , nie wiem jak cie nazwać , jedna z drugą lub z drugim a tak w ogóle pocałuj mnie w różową dupę.

Gość do tej co tak napluła powyżej
Nie no, możesz nosić co ci się podoba, wronie gnazdo na głowie i podarte spodnie, możesz nawet pluć idąc i pociągać nosem, możesz być głupia jak but i niedomyta, wszystko wolno, mamy demokrację. Niektórzy jednak zastanawiają się na tym, co robią i jak wyglądają, bo starają sie wyglądać raczej lepiej niż gorzej i takie wrażenie sprawiać na otoczeniu. I o tym tu rozmawiamy. Nikt ci nie zakazuje chodzić jak abnegat albo bazarowa barbi. Co innego mieć na ten temat swoją opinię. Co zaś do meritum sprawy - rożowy to piękny kolor, ale należy z nim uważać. Ja osobiście lubię tylko złamane ocienie i najchetniej do brązu. Cóż, do czarnego mnówsto rzeczy obleci, chodciaż dla mnie nie jest to najlepsze połączenie.

Gość Do ...du..ablada
No ty to zamiast mozgu masz móżdżek, zal mi ciebie. Może naucz się czytac ze zrozumieniem

rozowy juz nie jest tandetny..nie napisze nicku ktory jest z tym do tyłu, juz od roku nawet faceci chcą pokazac ze roz wcale nie jest tylko dla dzieci i pustych panien, ja widze mase facetów z rozowymi koszulkami czy swetrami na ulicach! (chyba dlatego ze to nie wiocha...), wiadomo są rozne odcienie rozu i nie kazdy ubierze tzw oczojebnego, albo ludzie tez czesto mylą rozowy z łososiowym

Gość du..ablada
Schmeckt gut , popieram. Sorry za impertynencję.

Gość jaja
podnosze

Gość Niezapominajka Błotna
Ale pierdoły wciskacie, różne są odcienie, różne są też materiały, różne kroje ubrań.