Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Jagoda24

Dziewczyna do seksu...

Polecane posty

Gość kukiełka
to dobrze, że ma jedną partnerkę. co prawda nie tworzą związku ale skoro im to pasuje i nie robią nikomu krzywdy to co w tym złego??

Gość Jagoda24
Kukiełka, masz na mysli tak zwane mniejsze zlo? Lepiej miec stala seks partnerke niz co rusz inna? Wygodne to, i nawet higieniczne, i nawet jestem w stanie to pojac. Tylko co z higiena uczuc? ? ?

Gość ha ha.......ha
kukiełko, az za dobrze cie rozumiem.... i podtrzymuje to co powiedziałam. Seks bez uczuć, fizjologiczny jest zachowaniem dostępnym tylko części ludzkiej populacji. pozostała częśc na sam pomysł doznaje torsji :P.

Gość Jagoda24
Ok, wlasnie to wyjasniles/as. Pytanie o higene uczuc podtrzymuje. A co w tym zlego? Tez bym o to pytala, gdybym stala z boku. Ale nie stoje, i nie o to pytam. Zdecydowalabys sie spotykac z facetem o ktorym wiesz takie rzeczy, spotykac na normalnych zasadach - byc moze z nadzieja na uczucie? Albo na tę dziewczyne, jesli akurat jestes mezczyzna? O to pytam.

Gość Jagoda24
*Albo czy zdecydowalbys sie na tę dziewczyne, jesli akurat jestes mezczyzna. Przepraszam, tak mialo brzmiec to pytanie-zeby nie bylo niedomowien ;P

Gość kukiełka
powiedzmy, że mniejsze zło. ja np. nie potrafiłabym być z kimś do kogo nie żywię uczucia. myślę, że wiele kobirt tak ma. Jesteśmy w stanie długo wytrzymać bez seksu bo myślimy głową. wiadomo niestety, że wielu facetów myśli czymś innym. potrafią iść do łóżka z kobietą której nawet nie znają i nie mają z tego powodu wyrzutów sumienia.

Gość kukiełka
ale takich facetów jest bardzo wielu. czy to znaczy,że nie zasługują na uczucie?? nie mówię, że to jest ok, ale nie jest jedyny który tak robi. ponadto powiedział ci o tym więc może o czymś to świadczy. wiele kobiet pewnie nawet nie zdaje sobie sprawy co wyczyniali ich faceci wcześniej albo co cały czas wyczyniają. oczywiście nie mówię o wszystkich ale o pewnym procencie.

Gość a po co on Ci to powiedzial
???

Gość kukiełka
jestem dziewczyną i poeiem ci coś zupełnie sczerze. jestem od ponad roku z facetem którego bardzo kocham i wiem , że on mnie też.znam jego przeszłośc bardzo dobrze.miał bujną przeszłośc.

Gość wspaniale
Jagoda24 - wiesz co?? wg mnie on Cię w ch*** robi... skąd wiesz, że tamtej dziewczynie nie mówi, że z Tobą to też tylko seks?? Skąd wiesz, że to na niej, a nie na Tobie, mu bardziej zależy, że nie jest z nią w związku od dawna?? Tylko mają kryzys?? a tamtej lasce przecież też może na nim zależeć!! Ja bym próbowała dotrzeć do tamtej...

Gość kukiełka
gdy sie o wszystkim dowiedziałam byłam w szoku. nie mogłam pojąć jego poglądów i zapatrywań na pewne rzeczy. wiele razy się o to kłóciliśmy i wiele razy mu to wypomniałam, ale zrozumiałam, że nie ważna jest przeszłośc. kochamy się. jest nam ze sobą bardzo dobrze. nie wyobrażam sobie życia bez niego. ufam mu a on mi.

Gość ha ha.......ha
kukiełka, no zgoda. Pytanie dobrze postawione brzmi: po co ci powiedział? Tu nie rozpatrujemy kwestii zasługiwania na uczucie, bo to nie o to chodzi... Są ludzie dla których zdrada jest końcem związku i tacy, którzy w ogóle nie biora pod uwagę, żeby coś zmieniać w związku mimo skoków w bok. Dobrze jest wiedzieć, do której kategorii należy partner/ka - żeby sobie kiedyś krzywdy nie zrobić właśnie poprzez różnice w podejściu do seksu...

Gość kukiełka
zgodziłam się na bycie z komś takim jak ty opisujesz i niczego nie żałuję. jesteśmy ze sobą szczęśliwi.

Gość kukiełka
masz rację ha ha

Gość Jagoda24
Wspaniale -> Do niczego miedzy nami nie doszlo, jak juz mowilam. Spotykamy sie by porozmawiac, wychodzimy razem na koncert czy wystawe. Poznalam czesc jego znajomych. Od nich wiem, ze wczesniej nie pokazywal sie z zadna dziewczyna.

Gość wspaniale
w ogole czemu wy wszyscy zakladacie ze facet mowi prawde??!!

Gość ha ha.......ha
Jeśli potrafisz być szcześliwa w takim zwiazku - to bądź. I wszystkiego ci najlepszego. Ja mam inne doświadczenia i wiem, że bym nie zaufała.

Gość Jagoda24
A klamac mialby po co? Przyznaje, ze jestem skolowana i powaznie mysle o tym czy nadal sie nim spotykac, jednak mam wrazenie, ze nie mialby wiekszych problemow z zatajeniem tamtej dziewczyny przede mna. Powiedzial rowniez cos o tym, ze chcialby tamta relacje zakonczyc, i ze szuka czegos zupelnie innego. Tyle za ja nie wiem czy szuka seksu i rozmowy czy zwiazku (zwiazek dwojga ludzi to nie tylko seks + rozmowa, prawda?)

Gość kukiełka
nie powiem ci co masz robić bo nie znam faceta. mogę ci tylko powiedzieć że komuś takiemu dałam szansę i nie żałuję. nie mierzmy wszystkich jedną miarką. niektórzy ludzie się zmieniaja. myślę że jeśli czujesz,że jest z tobą szczery, czujesz się przy nim szczęśliwa i jest ci dobrze to może warto zaryzykować. być może będziesz żałować. a być może okaże sie on twoim przeznaczeniem.

Gość wspaniale
jak to po co?? a czemu mężowie okłamują swoje żony, gdy znajdują sobie kochanki? Bo tak im wygodnie :)

Gość kukiełka
zawsze jest jakieś ryzyko.

Moim zdaniem jezeli facet teraz sie posuwa do takich rzeczy to pozniej moze byc gorzej. zdrady...

Gość kukiełka
nawet jeśli obecnie facet jest święty to nie wiadomo co będzie za 10 lat. może też będzie zdradzał. nie ma na to reguły. ludzie się zmieniają. a może jak znajdzie sobie kogoś na stałe to już nie będzie potrzebował skoków w bok?

A może troche danych statystycznych?...300 tysięcy osób w Polsce jest nosicielami hiv ,ja się pytam od kogo się nabawili wirusa czy przypadkiem nie od osób z którymi spotykali sie \"tylko dla seksu\" pomyśl......

Gość ha ha.......ha
to by było jeszcze pół biedy.... gorzej jak od stałego partnera, który miał w zwyczaju spotykać sie tylko dla seksu...

Gość kukiełka
zróbmy wszyscy badania:) i przed seksem pokazujmy książeczkę zdrowia:)

Gość niedotulona.ona
Jak w tym dowcipie: czerwonoy Kapturek mói do wilka "Wilku, a czy Ty masz taką karteczkę, ze nie jesteś chory na AIDS?" A wilk z dumą "A maam!":) A Kapturek na to: "To już mozesz ją wyrzucić".

Gość kukiełka
:):):) dobre:):):)

Gość Jagoda24
O kwestii chorob przenoszonych droga plciowa tez rozmawialismy. Wydaje sie byc swiadomy zagrozenia i odpowiednio go unikac.

Gość Pimkyyyy
no to masz twardy orzech do zgryzienia! a w ogóle warto??? jaki ten facet jest??? ile ma lat? jakie wykształcenie? czy ma inne zwiazki poza sex-związkami za sobą?