Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość eleonora g

Czy golenie rąk czyni kobiete bardziej seksowną?

Polecane posty

Gość julka .
hmm . ja tam gole ręce , chociaż nie miałam dużych włosów . lepiej sie z tym czuje.

Gość a ja nie gole
raz się obtarłam o rękę koleżanki która tez tradycyjną maszynka goli sobie ręce i to było tak niemiłe uczucie... takie szorstkie... może jak któraś ma za dużo i jej nie pasuje to goli a tak to czysty bezsens...

Gość ragga
je tez dotknelam raz takiej reki i byla taka gladka jak u dziecka, i wiecie co, zrobilo mi sie wtedy niedobrze.W koncu jestesmy kobietami a nie malymi dziewczynkami!!!!!

Gość ollolllola
jeżeli kobieta ma delikatne włoski na rękach albo jasne, z racji bycia blondynką to po co ma golić, ja jestem brunetką z ciemną dość karnacją i muszę depilować i ręce i nogi bo zaraz widać i wyglądam jak małpa.

Gość a ja mam...
na rekach dosyc geste wloski dlugosci ok 1,5 cm, przyznam ze wolalabym krotsze :P ale sa za to delikatne i malo widoczne, pod swiatlo tworza taki meszek i w dotyku tak samo, i nie mam zamiaru ich golic :)

Gość w dupie mam tych ktore mysla .
jestem chlopakiem i gole rece... bo nie chce wygladac jak malpiszon mam juz dosc tego... a jak komus sie to nie podoba to ja mam to w dupie :P