Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Myrtle Gordon

Śpiewam Plamę na ścianie

Polecane posty

3 minuty temu, Buuuu napisał:

I na kij to komuś kto nie pracuje od kilku lat i do końca życia zamierza być utrzymanką? Chyba tylko dla podniesienia ego i przechwałek... Bo o żadnych ambicjach to bynajmniej nie świadczy.

Ale Ewa jest ambitna. Miała dosc wysokie stanowisko jak na swoj młody wiek. A ja lubię inteligentne kobiety. W każdej chwili może wrócić do pracy. Ale mamy tez swoje plany życiowe.

1 minutę temu, NieTakiKróliczekZły... napisał:

No tak mamy u nas rodzinnie - kobiety są wykształcone i pachnące 😉 To nie ja mam problem z naszym stylem życia, tylko wy 🙂 

Baba jendza, jaja ksiendza.

Okrutnica, 0dbyczanka

Gapcia jest wymyślony na potrzeby forum i to potwierdzone info, ta wariatka już nie wie co jest prawdą a co fałszem. Anorektyczna, bezrobotna ameba, która jedynie umie się pastwić nad innymi. Winszuję. Madziu, ja takiego ataku śmiechu dostałam…

• Thanks 1

Odpowiadasz pravolisku, którego utrzymuje zadręczona matka 😉 Człowiekowi bez żadnej pracy, alkoholikowi, upośledzonemu i wyglądającemu jak nosferatu. Chyba nie warto 😉 

Nieważne komu. Nie rozumiem problemu. Dlatego napisałem. Ale juz kończę, bo wybieram sie do domu  😉

Przed chwilą, Myrtle Gordon napisał:

Gapcia jest wymyślony na potrzeby forum i to potwierdzone info, ta wariatka już nie wie co jest prawdą a co fałszem. Anorektyczna, bezrobotna ameba, która jedynie umie się pastwić nad innymi. Winszuję. Madziu, ja takiego ataku śmiechu dostałam…

Dokładnie tak. A teraz sobie golnij, już 15-ta 😎

No tak mamy u nas rodzinnie - kobiety są wykształcone i pachnące 😉 To nie ja mam problem z naszym stylem życia, tylko wy 🙂 

To tylko potwierdza to co napisałem. 

Przed chwilą, caryca rzeczywistości tak napisał:

A tobie tarocistka przepowiedziała bogaty ożenek za 5 lat? Bo normalny człowiek się przygotowuje do życia tak by sobie poradzić a jeśli los mu przyniesie jakiś extra bonus to tylko się cieszyć.

Przecież z tego co ona pisze to i tak jej największą "ambicją" było od zawsze znaleźć sobie nadzianego męża i nic więcej nie robić. Nawet nie sprzątać i dzieci mu nie dać...

• Thanks 1

1 minutę temu, Myrtle Gordon napisał:

Wymyślony przez kogo? Proszę dowody.

Edytowano przez Larry Flynt

W punkt 😄

Przed chwilą, Larry Flynt napisał:

Nieważne komu. Nie rozumiem problemu. Dlatego napisałem. Ale juz kończę, bo wybieram sie do domu  😉

Problemy są tworzone sztucznie przez ludzi, którym życie nie wyszło. No o notorycznie przez grubą Madzię 😉 

Ok : *

5 minut temu, Larry Flynt napisał:

Ma dobre studia.  Ja np mam magistra, ale przyznaję, ze poszedłem na studia zeby sie bawić. Ona ma doktorat, miała wymagającą pracę, wymagającą myślenia, ale też odpowiedzialną pod względem np karnym. To chyba wystarczy.

prace zmiennic na mniej odpowiedzialna czy gorsza zawsze mozna to zaden problem idziesz do biedry w cv nie wpisujesz dyplomu i cie przyyjmuja albo do urzedu. gorzej w druga strone i z zabki wskoczyc do lepszej pracy 😄

Edytowano przez konie na ambonie
  • Haha 2

A kto ci to potwierdził? Ta co lokowała mu zad na privie? Zapytaj ją czy jest taka głupia żeby babę podrywać czy ma ciągoty homoseksualne.

• Thanks 1

5 minut temu, NieTakiKróliczekZły... napisał:

Odpowiadasz pravolisku, którego utrzymuje zadręczona matka 😉 Człowiekowi bez żadnej pracy, alkoholikowi, upośledzonemu i wyglądającemu jak nosferatu. Chyba nie warto 😉 

A sorry, to nie o mnie jednak.

Edytowano przez Buuuu

2 minuty temu, Buuuu napisał:

No i? Czy ja za tobą chodzę i piszę, że jesteś karłem z cycami i masz przeje.bane? No nie. Więc dlaczego ty łazisz za mną i masz problem, że ja nie mam przeje.bane. 

2 minuty temu, Buuuu napisał:

Przecież z tego co ona pisze to i tak jej największą "ambicją" było od zawsze znaleźć sobie nadzianego męża i nic więcej nie robić. Nawet nie sprzątać i dzieci mu nie dać...

Dobrze, walcz sobie dalej ze swoimi urojeniami co kto chciał w życiu i po co mu wykształcenie. Zupełnie nie widać po tobie zazdrości. 

• Thanks 1

5 minut temu, burak cukrowy napisał:

Madzia królik che cie umówic ze swoim meżem!

Mój mąż świata poza mną nie widzi 😄i nie umawia się z kobietami z internetu. Bo twierdzi, że w sieci ludzie kłamią 😄

Zresztą Gapa nawet własnej matce się nie przyznał, gdzie poznał rudą. 

"Poznali się na forum o filmie" 😜

A to był przecież dział erotyczny o wiązaniu linami 🤣🤣🤣

Przed chwilą, 250GodzinTak napisał:

Mój mąż świata poza mną nie widzi 😄i nie umawia się z kobietami z internetu. Bo twierdzi, że w sieci ludzie kłamią 😄

Zresztą Gapa nawet własnej matce się nie przyznał, gdzie poznał rudą. 

"Poznali się na forum o filmie" 😜

A to był przecież dział erotyczny o wiązaniu linami 🤣🤣🤣

Twój mąż rozwiódł się z tobą lata temu, gruba. A wcześniej cię lał i wyzywał od darmozjadów, bo nie miałaś stałej pracy. Naprawdę ci to potrzebne? 😉 

4 minuty temu, Buuuu napisał:

i dzieci mu nie dać...

leze 😄

bicu ty masz  hasla jak jakas 70 letnia babcia ze wsi na kresach wschodnich 😄

Przed chwilą, NieTakiKróliczekZły... napisał:

No i? Czy ja za tobą chodzę i piszę, że jesteś karłem z cycami i masz przeje.bane? No nie. Więc dlaczego ty łazisz za mną i masz problem, że ja nie mam przeje.bane. 

To ty się wywyższasz i wszystko każdemu wypominasz, nie ja. Co zasiejesz to zbierzesz czy jakoś tak. Przynajmniej skończ się nazywać ambitną, bo taka osoba nie siedziałaby kilka lat bez żadnej pracy.

• Thanks 1

1 minutę temu, konie na ambonie napisał:

prace zmiennic na mniej odpowiedzialna czy gorsza zawsze mozna to zaden problem idziesz do biedry w cv nie wpisujesz dyplomu i cie przyyjmuja albo do urzedu. gorzej w druga strone i z zabki wskoczyc do lepszej pracy 😄

Nie będzie pracowała w Biedronce. W urzędzie jezeli by chciała, ale póki co nie ma pośpiechu. 

3 minuty temu, caryca rzeczywistości tak napisał:

Dobrze, walcz sobie dalej ze swoimi urojeniami co kto chciał w życiu i po co mu wykształcenie. Zupełnie nie widać po tobie zazdrości. 

Jakie urojenia jak ona od początku powtarza, że prawdziwy facet powinien utrzymywać kobietę i takiego szukała? Kłamliwie bronisz swojej psiapsi.

Przed chwilą, Buuuu napisał:

To ty się wywyższasz i wszystko każdemu wypominasz, nie ja. Co zasiejesz to zbierzesz czy jakoś tak. Przynajmniej skończ się nazywać ambitną, bo taka osoba nie siedziałaby kilka lat bez żadnej pracy.

W sumie nie pamiętam, bym sama siebie kiedykolwiek nazwała ambitną. Chociaż moja droga edukacyjna raczej na to wskazywała. Ciekawe, że są tu osoby, które nie mają najmniejszych problemów z moją wredną osobą i nigdy nie miały ze mną tarcia. Wyróżnia je jedno - ułożone życie, z którego są zadowolone. 

1 minutę temu, Buuuu napisał:

A od kiedy to jest to kilka lat? Bo ja na forum jestem kilka lat i poznałam ją jako pracującą na odpowiedzialnym stanowisku. Poza tym kłamiesz, bo przeprowadza szkolenia aktualnie. 

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się