Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Janina 36

Co moge kupić 12letniej dziewczynie na Wigilie?

Polecane posty

Gość Janina 36

czesc mam 12letnia Elę i nie wiem co jej kupić . Gdy córke zapytałam co chcesz dostać o Mikołaja powiedziała ,że nie wie ,ale ty mamo najlepsze prezenty kupujesz. Ja już nie wiem co Eli kupić???? pomóżcie mi drogie panie !!!!!!!!!!!!!

A co jej dotąd kupowałaś? Tzn jakiego rodzaju prezenty wybierasz - odtwarzacz mp3 czy książki?

JANINO - nie przesadzaj z zakładaniem topików o tej samej treści wszędzie. Wystarczy jeden w zupełności.

A moze kup jej jakieś delikatne perfumy albo kosmetyki (np. błyszczyk do ust), inne prezenty zależą od tego, czym się Ela interesuje, ale jak ma 12 lat to to, co napisałam wyżej, powinno ją ucieszyć.

Gość Jakastakasobie
Prezent zalezy od zasobnosci portwela i zainteresowan dziewczynki ksiazka plyta z dobra muzyka markowe spodnie lub buty karnet na basen delikatna bizuteria mp3 kosmetyki bym odradzala --- szkoda przyzwyczajac taka mloda dziewczyne do mazidel

Gość kkkoog
ja troche młodszej córce kuzynki kupiłam kalendarz witch, dziewczynki to lubią, ta moja na pewno więc to jej kupiłam

Kup jej pióro Parkera - jeśli lubi pisać + pamiętnik, aby ją zachęcić płytę ulubionego zespołu śliczny sweterek jakieś kosmetyki, ale delikatne np błyszczyk + lakier do paznokci + wodę toaletową dobrą książkę na jej poziom wiekowy hm.. no coś takiego ;)

12 lat i sugerujecie kupno mp3? hehe jak bedzie miała 30 lat to bedzie całkiem gucha przeciez to jeszcze dziecko , ja proponuje kupno jakiejs gry lub cos ciekawego np euro monopoly

Ja proponuję jakąś dobrą książkę np. poradnik dla nastolatek (ale taki na poziomie, a nie w stylu jak poderwać chłopaka).

O właśnie i jeszcze jak juz poprzedniczka napisała, jakaś fajna gra planszowa pobudzająca myślenie będzie o.k.

Gość Wiktirka
są to bardzo fajne prezenty