Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

adamisia

Buty ślubne

Polecane posty

Mam pytanie- gdzie można kupiś śliczne butki ślubne na wysokich obcasach-minimum 8cm w kolorze ecru ? W Warszawie, ew. Lublinie:)

Gość W Warszawie
w Promenadzie ,sa ladne buty :) Tam kupilam swoje :)

JA kupiłam swoje slubne butki ecri na STADIONIE w Warszawie i wbrew pozorom nie rozleciały sie wytrzymalam w nich 12 h i jeszcze dostalam znizke jesli chcesz zdjecie lub namiar na sklep pisz.

Gość W Warszawie
Nie znam nazwy sklepu, ale na 2 pietrze sa przynajmniej 2 sklepy z ciekawymi i dobrej jakosci butami. Przykro mi, ze nie powiem Ci nazwy, ale szukajac bylam taka zdesperowana, ze bylo mi obojetne jaki sklep, byle , zeby do sukienki pasowaly. Jesli wam sie udalo znalesc jakies ladne buty na stadionie to gratuluje. Jak dla mnie to tragedia, strata czasu.

Nadal nie mam butów..jakas posucha w warszawie.. rozmiar 38 i wszedzie co ładniejsze wykupione! Potrzebuję juz w styczniu do przymiarki sukni! Ecru ,min. 8 cm obcas

W halach KDT jest stoisko z butkami ślubnymi . Różne wysokości obcasa i różne wzory. W wakacje były po 120 zł. Jest tylko jedno stoisko z tak dużym wyborem, więc łatwo znaleźć. Koleżanka kupowała i była bardzo zadowolona z ich \"wygodności\".

dzieki monia.kami78 , a gdzie sa te hale KDT? www.bialebuty.pl nie chcialabym kupowac przez internet..

adamisia! Tez jestem z lublina. Sprawdz w astorii na lipowej :) tam czasami można spotkać. Pzodrawiam

Gość marla67
Pamiętam jak szukałam butów do ślubu to rzeczywiście było ciężki przeżycie :) Długo mi to zajęło, ale w końcu trafiłam na fajne żakardowe na stronie www.butyslubne.com.pl. Efekt w połączeniu z suknią był genialny. Buty wytrzymały całe wesele, także jakościowo – godne polecenia.

Gość gość
W sklepach stacjonarnych musiałam się najeździć i nic nie kupiłam a jak wiadomo jest tyle przygotowań przed ślubem że szkoda czasu na szukanie butów przez pół miasta. Ja akurat lubię wysokie szpilki to bez problemu kupiłam w http://kokietki.pl Na następny dzień miałam buty w domu i problem załatwiony