Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ffrfrfgr

mam 28 lat cere mieszaną

Polecane posty

Gość ffrfrfgr

nigdy nie uzywałam kremow nei wiem jaki kupić, a chciałabym cokowliekwiecej w okoł siebie robic, tymbardziej ze po basenie mam przesuszona skore, solarium tez roznie działa co doradzacie? jakis dobry krem? czy moze isc dokosmetyczki zeby cos doradziła?

Gość Estee Lauder
Daywear Plus dla cery tlustej (jest idealny dla mieszanej). dobry krem musi zawierac porzadne przeciwutleniacze, srodki zatrzymujace wode w skorze i nic uwrazliwiajacego. czytalam naukowe wiesci o roznych wszystkich niemal firmach kosmetycznych i Estee Lauder 9z tych ogolnie dostepnych) przoduje w nowoczesnych formulach. nie dorownuja mu nawet super drogie firmy francuskie.

jeśli wcześniej nie używałaś żadnych kremów, to zacznij od zwykłego kremu nawilżającego, gdyż mocniejszy krem może być szokiem dla skóry i ją uczulić. a solarium sobie daruj, po co się na własne życzenie przedwcześnie postarzać, że nie wspomnę o czerniaku?? krem nakładaj również przed i po basenie. jeśli Twoja cera toleruje kremy o cięższej konsystencji, to na dłuższe wyjścia z domu kup nawet półtłusty, bo nawilżający nie będzie chronił skóry wystarczająco przed chłodem, mrozem. w aptekach, drogeriach proś o próbki kremów, bo trudno sobie od razu coś dobrać, a szkoda wydać kasę na cały słoiczek nietrafionego kremu.