Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Izuuucha89

17 lat i zamykanie naczynek na twarzy ???

Polecane posty

Gość Izuuucha89

no walsnie mam z tym problem ..zmiana temp i juz burak.. a niedlugo sylwester chcailaby,m wygladac atrakcyjnie :D ale czy na taki zabieg nie jest za wczesnie?

Gość 68lotugk
chyba za pozno. ja zamykalam tylko jedno pekniete naczynko przez okolo rok. robil mi to dermatolog (mloda kobieta) i stracilam na tym jednym naczynku pol zycia :( przez ok miesiac po zabiegu mialam taki strupek, ktorego nie moglam zdrapac i ktory sam mi musial odpasc. poza tym caly czas musialam smarowac go kremem z filtrem (60) i przemywac woda termalna w sprayu. o kosztach nie wspomne :( zamykalam je 4 razy a na 5 zabieg po prostu nie poszlam. ps zamykalam pradem

Gość Izuuucha89
za pozno.......????? mam 17 lat ... bez przesady a naczynek nie mam popeianych tylko rozszerzone wiec chyba sprobuje ;)

Gość 68lotugk
chodzi mi o to ze za pozno do sylwestra bo raczej w miesiac tego nie wyleczysz i bedziesz miala pokiereszowana twarz. jesli chodzi o wiek, to jest ok :)

Gość Izuuucha89
acha rozumiem ;( kurcze ze nie wpadłam na to wczesniej ;( a ile utrzymuja sie te zmiany?? czy ma sie to tym jak duzo jest naczynek..??

zamyka się tylko popękane naczynka. a jeśli nie masz popękanych, to nie ma czego zamykać :) możesz tylko zrobić u kosmetyczki zabiegi wzmacniające naczynka - jonoforezę lub ultradźwięki. takie zabiegi można wykonać zanim nastąpią mrozy. seria min. 5 zabiegów 1-2 razy w tyg.