Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość llllllaaaaa

Problem

Polecane posty

Gość llllllaaaaa

Mam problem. Przez niemal pół roku spotykałam sie z facetem, wszystko było ok do czasu kiedy rozmawialiśmy ( nie ważny jest temat tej rozmowy), strasznie zirytowało mnie to co wtedy powiedział. Momentalnie całkowicie zmieniłam zdanie na jego temat. Od tamtej pory unikam go, nie czuję sie w jego obecności tak swobodnie jak wcześniej. On to zauważył i ciągle mnie pyta co zrobił nie tak. Nie powiem mu przecież, że spadły mi klapki z oczy i nie jest taki cudowny jak mi się wydawało. Kiedyś nawet starałm mu się to wyjaśnić ale wyszło na to, że mam schize bo on zachowuję sie tak jak wcześniej tylko mi nagle zaczeło to przeszkadzać.

Gość I dobrze
Podejrzewam,że mocno cię ruszyło,że po pół mroku znajomości zerwałaś.I dobrze zrobiłaś.Lepiej przejrzeć na oczy szybko niż brnąć w związek który przynosi rozczarowania.Faceci potrafią się przyczaić.

Gość llllllaaaaa
Przyznał się że jest gejem i każdego poranka wspólnie ze swoimi kolegami z Młodzieży Wszechpolskiej udaje się na Kopiec Kościuszki w Krakowie i tam ku ogólnej radości turystów oddają się wspólnemu drażnieniu odbytów przy pomocy zamrożonych dżdżownic :( CO ROBIĆ ?

Gość llllllaaaaa
ale jest mi teraz strasznie głupio.

Gość ale ona nie zerwala
tylko sie zniechecila jesli chcesz raady to podaj temat tej rozmowy generalnie stan ostrego zakochania trwa ok 3 miesiecy, potem utrzymuje sie fascynacja takze seksualna tak ze przez ok 3 lata zwiazek jest w fazie intensywnego uczuciowego zametu, po tym czasie jesli nie poojawi sie przyjaz i zaufanie, i inne rzeczy; ktore was lazca zwiazek sie wypala jelsi po pol roku masz do niego niehce to skoncz to, ale miej swiadomosc, ze zwiazki, zwlaszcza te dlugotrwale to powolne opadanie klapek z ocuz i ciagle pytanie co dalej, nawet po slubie

Gość llllllaaaaa
On ciągle mnie pyta dlaczego już nie jesteśmy razem, i nie może zrzumieć tego o co mi chodzi. Mówi, że zawsze taki był