Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kaska__77

Prepararty ANTYCELLULITOWE, jakie najlepsze????

Polecane posty

Gość kaska__77

j/w

Gość pierdolololo
najlepij tego nie ruszac! w sensie ze kremami i roznymi specyfikwami , bo kasa w blota a skora i tak wroci do poprzedniego stanu albo gorsezgo najlpeszy jets ruch ja zauwazylam znaczna poprawe kiedy odstawilam balsam antycelulitowy zaczelam uzywac zwykle ujedrniajacego za ok5 zl i 20 minut dziennie na rowerku

Gość wferff
bluszczowy jakiejś polskiej marki jest na prawdę bardzo dobry (to chyba Cztery Pory Roku) a do tego kąpiele z olejkiem i peelingiem efekty widać szybko, tyle trzeba być systematyczną i krem wmasować po każdej kąpieli/prysznicu

Gość co zrobić
najlepsze na celulit to ruch i dieta i nie potrzeba drogiego kremu tylko zwykły nawilżający:-)szkoda pieniedzy

Gość kaska__77
na silownie chodze 2-3 razy w tyg, wiec w tym nie problem, ale chce przyspieszyc proces spalania tluszczu poza silownia.Nie chodzi mi o to by sie odchudzic, bo jem uwazam dos duzo (ale nie za duzo ) ale o to by nie miec tej skorki pomaranczowej :)m wec sporobuje tych preparatow , ktore polecacie.Wiem ,ze z Vichy sa super, ale tak jak mowiecie, niechce wydac duzo pieniedzy na cos, czego nieuzywanie ponowne spowoduje szybki nawrot skorki pomaranczowej.