Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Pandusiaa

Miesiączka co tydzien........??

Polecane posty

Gość Pandusiaa

Mam problem...tzn chyba problem...:/tydzien temu skonczyla mi sie miesiaczka...a dzis dostalam po raz kolejny!czy to normalne?kolega nastraszyl mnie ze moge byc w ciazy...?czy to mozliwe...?blagam o szybką odpowiedz...bo to chyba nie normalne zeby okres byl co tydzien...zwlaszcza ze mam juz regularny cykl...

Gość taka tam
no wlasnie mam ten sam problem, ponad tydzien temu mi sie skonczyla miesiaczka, i teraz znowu dostalam...a kolega skad wie takie rzeczy??chyba nie miesiaczkuje...

Gość kaja79
przykro mi to mowic ale to moze oznaczac ciaze pozamaciczna,ja bynajmniej takie objawy mialam

Gość kita1982
ja mialam cos podobnego........odstawilam tabletki a po nich ( 1.5 tygodnia) wzielam postinor........nie mialam pop nim zadnego krwawienia.......ale okres dostalam 7 dni wczesniej :( o czym to swiadczy????????? wydaje mi sie ze to z powodu odtawienia lekow rozregulowal mi sie cykl

Gość Spokojnie... to tylko ja
Czasem okres ma się co tydzień... Nie zaszkodzi oczywiście pójść do ginekologa;) A można mieć okres co 23 dni?? Chyba można nie?? A ila masz lat?? 16??

Gość kita1982
jezeli to bylo do mnie to 18

Gość Pandusia
tak, mam 16 lat:)a kolega sie domysla bo stary jest i troche juz przezyl:)ale powiedzial to w zartach...a ja zawsze robie cos z niczego:)"spokojnie...to tylko ja" chyba naprawde mnie uspokoilas:)poprostu balam sie i nie wiedzialam o co tu chodzi...ale juz jestem spokojniejsza.dziekuje:* mam nadzieje ze to nic takiego tak jak mowisz...ale na wszelki wypadek pojde do lekarza.

Gość gość
To straszne przez około pół roku jest ok da sie wytzymac ale co jakisz czs zdarza sie ze mój okres jest co tydzien , to chyba nie jest normalne prawda ?

Gość Lennnnnsin
mam własnie ten sam problem tylko ja : 1.mam 17 lat 2.miałam miesiączkę regularną od 2 lat 3.nie przyjmuję żadnych lekarstw 4.jestem dziewicą