Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Marta2X latka

test co on oznaczał?

Polecane posty

Gość Marta2X latka

zrobiłam test ciążowy poniewaz,spóźnia mi sie okres dwa dni miłam dziwny wynik jedna kreska i kawałek zamazany,ale było widać iż nie było drugiej kreski czy jest to możliwe,e byla to druga kreska? powiem,ze ost mam duzo powaznych klopotow,a przy tym mnostwo stresu...zrobie sobie jutro nowy test,ale co ten oznaczal?

Gość Marta2X latka
moze mial ktos kiedys podobny przypadek?

hmm skoro sama piszesz ze masz duzo stresow to pewnie dlatego spoznia sie okres rozmazanie, nie rozumiem? gdzie? chodzi Ci o to ze zanim pojawila sie kreska zrobilo sie takie rozmazanie? tak w testach plytkowych moze sie zdarzyc, zanim pojawi sie kreska jest takie rozmazanie wystepuje ono rowniez w miejscu gdzie powinna pojawic sie kreska oznaczajaca ciaze, jezeli u Ciebie kreska nie pojawila sie po tym jak piszesz \"rozmazaniu\" tzn ze w ciazy nie jestes pozdrawiam

Gość Marta2X latka
tzn to nie tak,pojawila sie pierwszakreska,a obok niej bylo cos rozmazane,ale nie bylo widac drugiej kreski bo to rozmazanie nie bylo mocne,czy moze to byc przyczyna zbyt duzej ilosci kropelek moczu?

Gość Marta2X latka
czy ktos mi jeszcze cos napisze? nie wiem co mam myslec? nie robilam pierszy raz testu,ale takie cos zdarzylo mi sie 1 raz