Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

czyjes słońce

do Menów z tego forum - pytanie co do fantazji erotycznych

Polecane posty

Hej słuchajcie mam pytanie jaka fantazję chcielibyscie zrealizowac z kobietą? Obiacałam swojemu chłopakowi że srednio 2 razy w miesiącu zrealizuję razem z nim jakąs fantazję...cos w stylu pogłębianie bliskosci wzniecanie zaru itepe Nie chce popadać w monotonie, no wiecie ze zawsze tak samo ewentualnie inna pozycja...chodzi mi o jakąs scenerie..przebranie...fikusna bielizna czy tez kajdanki...plisss pomózcie

przywiąż go kajdankami, załóż opaskę na oczy, oczywiśnie nie zapomnij założyć fikuśną bieliznę najlepiej odpinaną na środku. Następnie polej go szampanem i delikatnie zlizuj. Możesz mu przy tym zrobić laskę, ale nie do końca tak aby się mocno rozpalił. potem ściąg mu opaskę i klęknij nad nim zmuszjąc go aby Ci ustami rozpiał bieliznę, zachęcając go przy tym że strasznie pragniesz aby cię wylizał.. Taka sobie zabawa ale całkim niezła, oczywiście do tego nastój, świece itp....

Gość lalalalalalalalaaaaaaaaaaa
Jose! Podejrzewam ze jesteś super kochankiem!;) zazdroszczę Twojej kobiecie o ile posiadasz...:) :D:D

Gość joseeeeeeeeeeeee
od kiedy to sie pisze i mowi "ściąg" ??? zalamka:| Zacznij sie uczyc a nie piescic:)

do joseeeeeeeeeeeee : bo też mógłbym zapytać co to jest zalamka :P A z kobietą się właśnie tydzień temu rozstałem po 4 latach, więc na razie nie mam.... A Ty Lusi to ja wiem ze jesteś i stąd podążam w twoim kierunku zgodnie z rosyjskim przysłowiem : \"Wszystkiej wódki się wypić nie da, ale należy do tego dążyć\"

Gość joseeeeeeeeeeeee
ale to nie byl blad klawiaturowy:) bo to nie byly poprzestawiane zwyczajnie litery:) tylko zle odmieniony wyraz:) sciąg mi spodnie:) bo wiater wieje hehehe :) przykro mi z powodu rozstania:(

Powiedz to facetowi a wsadzi ci xuja w tyłek, bo to bedzie jego najscislej związane z ogladanymi przez niego filmami poro pragnieniami a poem załóż topik \"Anal mnawet przyjemny\"

Jeżeli seks nie jest juz w samym sobie przyjemnoscią to marnujesz tu czas.... dla ciebie seks to tylko orgazm w innej, bardziej rozkraczonej pozycji.... musi być długi my ludzie jak i ty grzęźniemy

sex jest dla mnie przyjemnoscią, gdyby nie był bym nawet nie myslala o jakims spełnianiu skrytych pragnień...kazdy jakies ma pragnienia, a ja chce spełnić i zatroszczyc sie o mojego chłopaka...nie dlatego ze on tego ząda ale dlatego ze chce dać mu wszystko co tylko moge dać

znaczy: gimnazjum masz za sobą i ngdy nie miałaś chłopaka.. nie łudź się... wszystkie kobiety swiata sa podobne do siebie.... spójrz na matke a spojrzysz w swe serce mino obronności swej jestes taka sama jak ona.

Gość Facet z MEGA wyobraznia ...
Szczerze mowiac przewaznie sie zastanawialem jak zadowolic swoja partnerke to co ona mogla by dla mnie zrobic postaram sie teraz na szybko przelac na ekran ... : Mogla bys zaczac od delikatnego i namietnego calowania , zdjac z niego koszulke rozpalic go do czerwonosci i pozostawic z postawionym masztem ... Nastepnie pojsc do lazienki zawiazac czerwona bielizne z przeswitujaca koszulka i zalozyc czerwona czapeczke swietego mikolaja .. Wchodzac do pokoju mogla bys rzucic tekst ze szukasz chlopca ktory zlozyl swiateczne zyczenie ... Wtedy powinno nastapic apogeum jego podniecenia ale to bedzie dopiero poczatek ... Potrzebne beda jakies owoce typu truskawki jagody ktore idealnie komponuja sie z bita smietana ktora delikatnie polozysz na jego brzuchu sutkach i ustach ... Wtedy zdejmiesz majteczki i delikatnie nalozysz na nie bita smietane i zapytasz sie go czy niechail by jej sprobowac ... On bedzie na plecach a ty przysuniesz swoja buleczke w kierunku jego ust ... bedziesz rytmicznie przesuwac tlowiem tak aby czuc przyjemnosc i aby on wiedzial ze jest Ci dobrze ... Nastepnie delikatnie zdejmiesz jego majtki i nalozysz na jego penisa bita smietane ktora bedziesz zlizywac koncowka jezyka najlepiej zeby on mogl patrzec wtedy na ciebie ... Potem mozesz bawic sie jego pileczkami a penisa piescic tylko ustami nie rekoma ... Wiekszosc facetow dochodzi w takim momecie ale dla mnie byla by to tylko rozgrzewpa : )