Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość S2CAN

Pytanie banalne, czyli co kupić dziewczynie na mikołajki?

Polecane posty

Gość S2CAN

Jak w temacie. Liczę na waszą pomoc, szczególnie kobiet. To ma być jakaś drobnostka dla dziewczyny 22-letniej, z którą dopiero jakby zaczynamy związek. Pomóżcie proszę, bo nie mam pomysłu :)

Gość dsg
pierdole to tylko jakiegos malego misia albo mikolaja maskotke jakas

Gość S2CAN
nie pierdol tylko pomóż człowiekowi w potrzebie ;) OK, dzięki, czekam na inne propozycje.

Gość S2CAN
ten powyżej to podszywacz, ja nie maluję :)

Gość biżuterię
w zależości od tego, co lubi- nosi: korale, kolczyki, łańcuszek itd.

Gość Guinesska
Biżuterię to raczej na urodziny, albo na gwiazdkę. Ja bym proponowała jakiś drobiazg, może być taki mały mikołaj-maskotka, albo jakiś aniołek z porcelany. Może też świecznik z jakimś aniołkiem (widziałam taki fajny na allegro parę dni temu).

zdecydowanie biżuterię, ale wcale nie jakąś droga kolię tylko fajną delikatną bransoletkę albo kolczyki. wazne żeby było widać że od serca. zastanów się czy twoja dziewczyna lubi mocne zdecydowane ozdoby czy delikane, prawie nie rzucające się w oczy. pomyśl jaki kolor lubi.

Gość kurcze pieczone
misie sa banalne ale jesli dopiero zaczynacie zwiazek to faktycznie bedzie to"bezpieczny"i sympatyczny prezent.ja niestety w doradzaniu jestem kiepska bo ja sie zawsze ciesze z kazdego prezentu(nawet jesli nie przypadnie mi do gustu-liczy sie gest) i proponuje wszystkim prymitywnym podszywaczom zeby stad spadali bo poziom ich poczucia humoru jest zenujacy i dziecinny

Tym razem pod czarnym nickiem, bo jakiś kretyn się podszył pode mnie. A wracając do tematu. Też uważam, że biżuteria to jeszcze za wcześnie. My jesteśmy parą dosłownie od paru dni, a znamy się miesiąc. Myślę że na takie prezenty przyjdzie jeszcze czas :) Na gwiazdę o tym na pewno pomyślę. A teraz zaciekawił mnie ten świecznik czy świeca z aniołkiem. Jak to coś wygląda i z czym się to je? :)

Gość no i cosą tam ciała
tylko nie świeca z aniołkiem...błagam!kup jej fajnego misia, albo jakąś inną fajną maskotkę, kup jej fajną grę planszową, żebyście mogli razem pograć(rummikub np), kup jej fajną świecę,ale za żadne skarby świecznika z aniołkiem!!!ja się cieszyłam z każdej pierdułki, każdego drobiazgu, kup jej czekoladki, albo fajne rękawiczki, albo coś takiego...łądnego i milutkiego:)

a może jakieś małe pudełeczko-szkatułkę na biżuterię a na gwiazdkę coś do tej szkatułki mógłbyś dorzucić:)

albo może jakiś drobiazg do domciu? ja zawsze marzyłam o takiej pięknej filiżance na spodeczku, albo... taka dygresja- S2CAN, jesteś ze stolicy? Bo mam pomysł, który ją na pewno ucieszy, ale bez spotkania ze mną się nie obędzie...

Gość pf
W Twojej sytuacji uważam że jakaś fajna maskotka byłaby najodpowiedniejsza :)

Gość aha to tak...
moja kolezanka kupila taki przezroczysty duzy kubek z namalowanymi napisami "dla mojego koteczka" do srodka wsadzila 4 batoniki Adas (tak ma na imie jej chlopak) na oslode. jest z nim trzy miesiace i mysle, ze to odpowiedni prezent na Mikolaja.

Ja byłabym zadowolona z kalendarza w którym np. w ważnym dla mnie i mojego skarba dniu byłby wpisany jakiś romantyczny tekścik :-)

Gość biżuterię
jak ja nie cierpię dostawać głupich pierdostójek w stylu świeczniki z aniołkami . Chyba, ze ta dziewczyna takie rzeczy lubi. Kazdy ma inny gust :) Proponuję - tak najzwyczajniej w świecie- kupic jej bombonierkę. Słodki upominek zawsze jest mile widziany- chyba, że się odchudza :) A z konkretnym prezentem poczekaj może na gwiazdkę- lepiej sie do tego czasu poznacie i będziesz wiedział, co ją zadowoli. A jeszcze lepiej sprawdzisz to zabierajac ja na zakupy po prezenty dla innych- rodziców czy kogo tam chcesz czymś obdarzyc. Pytając ją o radę w sprawie prezentów dla innych, wyczujesz jej gust :)

ej sorry, według mnie maskotki to kupują małolaty. To jest INFANTYLNE. Tyle jest fajnych drobiazgów, rozejrzyj się. Ostatnio wpadły mi w oko świetne notesiki z papieru czerpanego z suszonymi kwiatkami. Jeżeli dziewczyna lubi różne pierdółki do domu, to w prawie każdej kwiaciarni można kupić jakieś \" bibeloty\".