Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ciekawska laska

jak długo facet moze wytrzymac bez seksu?

Polecane posty

Gość ciekawska laska

chodzi mi o to przez jaki okres czasu moze zyc bez seksu prosze sie powstrzymac od głupich odpowiedzi

Gość kukiełka
to chyba zależy od faceta. Raczej niedługo:)

Gość ciekawska laska
znam dziewczyne co juz rok od rozstania z chłopakiem zyje w "celibacie" i ciekawa jestem czy jakis facet dałby rade rok wytrzymac czy to jest w ogole mozliwe???

Gość kukiełka
kobiety myślą głową, a faceci.... Jak długo jesteś w stanie nie myśleć?:) i już masz odpowiedź:)

Gość vcx
dałby rade...CZy jest jednak sens

Gość facet 29 lat
jestem niesmialy i malo przystojny sesk uprawialem ze 2 lata temu kochalem sie moze 5 razy w zyciu

sa wyjatki które gdy nie maja kobiety nie dupczom wszystkiego co sie nawinie ale to wyjatki jednak

Gość ciekawska laska
tak sie zastanawiam, coz nie chciałabym jednak miec faceta czy meza który bedac kawalerem przelatywał jakies przypadkowe kobiety (ledwo co poznane) choc wiadomo ze i tak o jego ciemnej przeszlosci moge sie nie dowiedziec nigdy

moga dlugo wytrzymac ....mam znajomego ktory sie przyznal ze nie robil tego ponad rok ...ale przyzwyczajajac sie do recznego trudno potem nagle przestawic sie na doznania plynace z normalnego seksu ...tzn ...on za szybko dochodzi....

Gość sylwia__
ciekawska laska to malo prawdopodobne. ja wiem ze nie chcialabys miec takiego faceta- zreszta jak wiekszosc dziewczyn. ale wiesz jacy sa faceci... mysla glowa ale ta druga:)

Gość kukiełka
właśnie sobie przypomniałam, że byłam kiedyś z takim co chyba w ogóle nie potrzebował.....hmm....

Gość oj jak czytam te posty
ehhhh gimnazjum

Gość dsdsd
ja nie potrzebuje sexu - kobieta, mam probelmy z orgazmem i odczuwaniem rozkoszy, nie sprawia mi przyjemnosci. mam chłopaka boe sie ze mozemy sie nie dopasowac ze bedzie kiedysz szukał gdzies, on mnie rozumie ech

Gość roznica polega chyba na tym
ze dla kobiety poł roku bez seksu nie jest czasem straconym oczywiscie i tu sa wyjatki

Gość gucio007
no własnie : "właśnie sobie przypomniałam, że byłam kiedyś z takim co chyba w ogóle nie potrzebował.....hmm.... " jesli nie potrzebuje , to moze długo zyć , bo seks nie jest potrzebny do szcześcia , bo przestał /ła , myśleć o seksie ...., seks jest zły , ( moherowe berety )

duzo tu zalezy od temperamentu jaki ma mezczyzna bo jak ma duze potrzeby to wiadomo ze nie bedzie zachowywał abstynencji seksualnej nawet jak nie ma partnerki to bedzie szukał przygodnych znajomosci ale jak ma mniejszy temperament to wystarczy mu masturbacja od czasu do czasu i jakos przezyje

Gość ciekawska laska
to po tych wypowiedziach wnioskuje ze wiekszosc facetow wytrzyma bez seksu najwyzej ...miesiąc????

Gość cz
własciwie to tylko zależy co chce sie przez to osiągnąć wytrzymać moge bez seksu rok bez problemu ,ale czy jest sens..Mozna zadac pytanie czy wytrzymasz 10 lat bez puszki piwa -jasne ,ale czy to nie głupota?

Gość cz
nie ma sensu sie ograniczać..

Gość cz
tak samo jak spolkowanie kilka razy dziennie przez rok jest patologią...

Gość czyli sie dowiedziałas
ze faceci maja mozg w spodniach :-P

Gość pewno po co sie ograniczac
lepiej bzykac sie z pierwsza lepsza co tydzien inna to sie nazywa sensowne zycie...

Gość
Moje ulubione powiedzonko tłumaczone z rosyjskiego: Mężczyżni maja dwie głowy, kobiety cztery wargi. Dlatego mężczyźni tyle myślą, a kobiety tyle mówią... Bez seksu całkiem sporo, ale tutaj raczej nie wlicza się autoerotyzm prawda?:P Choć ci powiem że po jednej dziuni to mi przeszła ochota na jakąkolwiek aktywność seksualną na pół roku... Nie to że taka brzydka. To po prostu zła kobieta była.

Gość ciekawska laska
a jak zła kobieta była to cie troche rozumiem bo czasem tak jest jak sie człowiek mocno rozczaruje drugą osobą