Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gorace wargi IV

ozeń sie ze mna a zrobie ci loda

Polecane posty

Gość llllljjj
do mezczyzn: jaka powinna byc kobieta i jak sie zachowywac zebyscie calkowicie stracili dla niej glowe?

Gość cos w tym
hehehe

Gość gorace wargi IV
Hello, Pozdro ma na tym forum szalone wzięcie...!!! Gratuluje. Na razie u mnie male spiecia na temat laski ktora zarywa bezczelnie do mojego chlopa. Poniewaz znają sie zawodowo chciala go wyciagnąć na spotkanie ale kurde nie ma zludzen, spotkanie odwolalam wlasnorecznie. Nie to zebym byla zazdrosna! Alez skad. Swiadomosc ze JAKAS INNA moglaby CHCIEC zrobic mojego facetowi to, czego ja nie chce - nie daje mi spac ....:( pozdrawiam lllljjjj napisz cos o sobie!

Gość gorace wargi IV
Faceci to sobie biorą za żone takie: piekne mądre bez cellulitis i świetnie robiące loda na tysiac sposobów . I na dodatek wierne. I te ktore latwo przebaczają. Idealne na żone. ---- Lepszy celulitis w garsci niż silikon w tv----

Gość pomaranczowy nikt
pozdro bala sie ze jaj facet przeczyta jej wypowiedzi hehe wiec skasowala

Gość bella donna
Dajcie jej spokoj juz, skasowala, jej sprawa. Moze o tym po prostu zapomnicie?

Gość pomaranczowy nikt
nie zapomnimy, przypomnimy, niech sie tylko pojawi na forum :>

Gość pomaranczowy nikt
Ze skupieniem godnym mnicha buddyjskiego lizę psie rowy :classic_cool:

Gość pomaranczowy nikt
21:10 pozdro600 Ja nie bede nigdy jak jego mama. Ona jest kura domowa, ktora cale zycie jemu poswiecila. Sa bardzo zwiazani ze soba. Mama tylko sprzata i gotuje calymi dniami, On ja utrzymuje w dodatku. Ja taka nie jstem, nie mam czasu na takie rzeczy, prowadze intensywny tryb zycia i nawet nie jadalm w domu. Nie moge byc konkurencja, conajwyzej moge ja udac pzrez jakis czas, ale to nie w moim stylu... tego

Gość a ten to nawet podszywu
nie odróżnia. Widac że nowy na forum

Gość gorace wargi IV
Powroce do mojego tematu... Juz 2 miesiąc nie-robienia-loda, mój facet zaczyna sie na mnie odgrywac: Wczoraj tak fajnie bawil sie ze mną języczkiem (po tym jak ogladalismy podrywacze.pl) i kiedy JUZ JUZ PRAWIE DOCHODZILAM - Stwierdzil ze zdrętwial mu jezyk i nie dokonczyl. Son of a bitch, psiakrew.!

Gość heheheheeeeeeeee
nie igra się z ogniem. tak naprawdę tym hasłem faceta nie zmusisz do ożenku żebyś nie wiem jak chciała.:)

Gość gfhfhfrytrrtyr
glupia pizdo, jak mozesz zmuszac kogos do slubu? widocznie nie jest jeszcze gotowy wiec powinnas to uszanowac i poczekac na odpowiedni moment, a nie wymyslac mu kary lub szantazowac. kawal szmaty z ciebie.

Gość podniecają mnie
O tak??? Ja go nie zmuszam!! CZy facet MUSI miec robionego loda co wieczor? I to zamiast sexu, bo oralnie jest przyjemniej?

Gość gorace wargi IV
jestem niewyzyta po tym niedokonczonym lizaniu

ja tu czegos nie czaje? to pozdro600 zalozyla ten topik? czemu do niej piszecie? aaa? a w ogole to po jaka cholere slub, jesli mieszkacie razem, to co po slubie sie zmieni? ze obraczke bedziesz miec? nie czaje.jesli wszyskto jest ok , kocha sie, razem sie mieszka, to ku*** jaka to roznica czy ze slubem , czy bez?

Gość nie czytasz dokladnie Dora
:o

Gość gorąde wargi IV
slub jest mi potrzebny zeby miec wieksza pewnosc ze moj facet nie odejdzie ode mnie. Nie mam wiary w takie wolne związki...

Gość on_ON_on
jak by facet sie zenil tylko dla seksu to by chodzil do takich kobiet co robia to za pieniadze, a nawet przyjerzdzaja na miejsce. Sa seksi jak sie znudza to mozna wymienic znaja sie na rzeczy i zrobia o co je sie poprosi ;]

Gość facet123494
o kurcze, wlasnie trafilem na ten temat - gorace wargi iv - jak chcesz zeby facet nie odszedl to daj mu powod (nie mysle tutaj o lodach itp) - jak myslisz, ze papierek cos da to sie grubo mylisz, oszukujesz i chyba w ogole niemadra jestes. I jeszcze to, ze nie robisz mu dobrze a potem latasz jak wariatka za jakimis jego kolezankami z pracy, bo sie boisz, ze ona mu loda zrobi? ZA-LO-SNE.

Gość mner
mi by to nie przeszkadzało..Ale handjoba robisz?

Gość mner
a handjoba mu robisz przed slubem?