Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gorace wargi IV

ozeń sie ze mna a zrobie ci loda

Polecane posty

Gość Facet z MEGA wyobraznia .....
Pozdro600 nie uwazasz ze twoje podejscie jest wogole nie logiczne ? W momecie gdy kobieta zaczela by mnie szantazowac brakiem sexu poniewaz nie chcial bym sie z nia ozenic to corazbardziej bym sie od niej oddalal. Logicznie rozumujac jesli teraz poprzez niezaspokajanie jego potrzeb chcesz osiagnac cos to po slubie bedziesz wypracowywac sobie inne rzeczy w ten sposob. A to nowa pralke , sukienke czy tez moze komode. Codziennie zanim pojde spac blagam Pana Boga zebym przypadkiem nie trafil na taka kobiete . Pozdrawiam.

ty pozdro przeciez wlasnie go szantazujesz wprost -> wprowadzisz sie do mnie, slub bedzie to seks bedzie... mozesz mowic ze po prostu ci sie nie chce czy co tam se wymyslisz ale z boku to wlasnie na szantaz jest. Patrzac na rozne pary dochodze do wniosku z perspektywy faceta to wlasnie jesli sie w seksie nie uklada to jest masa watpliwosci co do slubu. jesli seks hula to faceci nie maja watpliwosci co do mieszkanai wspolnego slubu itd.

To skoncz z tym w przeciwnym wypadku czeka Cie jeszcze wiecej nieszczescia Twojego oraz partnera ..... Nie wiem skad kobiety biora te zlote mysli zeby przyszlych mezow przymuszac do slubu wykorzystujac to ze jest sie dlugo z nim w zwiazku .... Jak dla mn ie to jest to troche zalosne..... CZesc.

Osobiscie raz zakonczylem zwiazek w przypadku gdy dziewczyna zaczela mnie sexem szantazowac ... Ten spoosob dziala moim zdaniem tylko na idiotow .

ja zaczalem na boki chodzic przy kazdej okazji, co to jedyna dupa? a skoncyzlem z teog powodu jak spotkalem naprawde wartosciowa dziewczyne bez takich schiz i zahamowan seksualnych. wg mnie wogole powstanie takiego problemu, jakis przetargow seksualnych to jest poczatek konca, w najlepszym przypadku wysylanie faceta do kurwienia sie

Gość slicznotka
Ozen??Tak mowi mzczyzna.!!hello..czyli jestes facetem.Lubisz ja inny facet ro bi Ci laske?!:)

z teog co piszesz to zrezygnowalas z seksu bo \"czy jest czy go nei ma to nic nie zmienia\" czyli byla to zacheta do wspolnego zycia. wiesz... to czuc kiedy ktos traktuje seks instrumentalnie, moze twoj facet widzi ze takie masz podejscie, wiec mzoe podejrzewac ze jak cel osiganiesz (slub) to juz zachecac nie bedziesz musiala i znow bedize posucha. sowja droga to troche wyglada jakby ten seks byl tylko na zacheta a nie dla ciebie, dla twojej przyjemnosci, dla faceta poczucie ze nie daje przyjemnosci, nie jest pozadany to kleska, nie dziwne ze nei chce sie z toba wiazac...

Gość mezczyzna mowi
wyjdz za mnie, czyli sie zeni. Kobieta mowi: ozen sie ze mna, czyli wychodzi za maz.

Znajdz sobie prawiczka lat 25 srednio ladnego . Bedzie wesele, kwiatki , prezenty slubne , dzieci z rodziny sie beda cieszyc. Bedzie suknia slubna , welon , przysiega "tak" .Rodzice beda uradowani ze ich ukochana coreczka wreszcie sie ustatkowala i bycmoze zrobi im niedlugo pare slicznych wnuczat ktorymi sie beda mogli zajmowac w wolnym czasie. Zycie bedzie taaaaaaaaaakie piekne, ISTNA BAJKA . EHHHHHH zal mi czasem niektorych osob ......

Jesli nie chcial z toba spac tylko sie piepszyc to moze Cie nie kochal ? Ja nie wyobrazam sobie opcji ze wybieram sobie spac samemu w domu..... bez sensu

nie znam twojej sytuacji, ale znajac zycie wiem ze perspektywy sa zawsze dwie i nie zdziwilebym sie gdyby on powiedial to samo,\"nieba jje chce przychylic a ona mi daje talony na seks jak jakas call girl, tylko po to zeby mnie zaciagnac do oltarza\"

Nie wiezdzam na Ciebie .Mam 23 lata ale juz zdarzylem pojac ze jesli facet nie chce sie ozenic to z takiego malzenstwa wielka liiipaa wychodzi .

Nie lubie smucic kobiet ale teraz chyba troszke przesadzielm realnym spojrzeniem na zycie .....

poza tym to jest jakies watpliwe wszystko, jesli na prawde chcesz mu przychylic nieba to facet by nie mial watpliwosci , chyba ze jest powaznym schizolem. z drugiej strony twoje zagrywki z seksem swiadcza raczej ze jednak tak mu znow nieba nie chcsz przychylic, skoro to dla ciebie narzedzie a nie przyjemnosc

Nie narzedzie tylko karta przetargowa ktorej sie uzywa do bardzo skomplikowanych negocjacji biznesowych.

Hmmm... Nie sadzisz ze ma jakies powody dla ktorych nie chce miec jeszcze dzieci , zony ? Jesli uda Ci sie zmienic jego zdanie to dobrze jesli sie spowrotem nie nawroci po slubie i bedzie sobie pluc w brode ze nie chcial takiego zycia . Znajdz osobe ktora tez szuka stabilizacji i nie zakochuj sie tak latwo bo moim skromnym zdaniem milosc to cos co wypracowuje sie przez lata a nie podczas pierwszego bzykania !!!!!! Pozdrawiam ...

tyh pozdor piszesz jakbys byla niwidoma... widisz tylko swoja perspektywe , aj che ci pokazac jak to wyglada dla mnie, jak to moze tez wygladac dla twojego faceta. ludzie chca sie pobrac z jakiegos powodu a nie po proswtu bo chce. wiec jesli twoj facet nie chce to znaczy ze nie jest mu tak cudownie, ze mu nieba nie przychylasz. z twojej perspektywy przychylasz, co nei znacyz ze tak jest. byc moze dlka neigo przychylanie nieba oznacza cos zupelnie innego niz dla ciebie. poza tym odzegnujesz sie od traktowania sesku jako karty przetargowej a takie podejscie wyplywa z twoich wypowiedzi, seks po to zeby zamieszkal, jemu przypisujesz ze spotyka sie tylko po seks, seks poczatkiem i koncem wszystkiego. wg mnie takie podjescie dla faceta jest widoczne i mocno zniechecajace, rowniez do wspolnego zycia. sytuacja jak dla mnie zdrowa jest jednak gdy seks jest ponad jakimis pozaseskualnami motywami, a powody kochania sie wyplywaja ze wspolnych potrzeb a nie jakis targow, czy podejrzen ze on tylko tego chce itd...

Gość rozumiem pozdro
nie chce się kochac z facetem, który nie potrafi sprawić, zeby ona zechciała. ty mógłbys kochac sie z kobieta, o której wiesz, że nie sprawiają jej przyjemności twoje pieszczoty? ze nie potrafisz sprawić, żeby poczuła się na tyle bezpieczna i kochana, że sama zechce się z toba kochać?

Gość gorace wargi IV
Pozdro - na pewno jestes w gorszej sytuacji niz ja. Rzuc faceta jesli sie zachowac nie umie! Poniewaz moj jest dla mnie bardzo dobry i kochany - to dostal tylko bana na sex oralny. Nie moglabym sie z nim przestac bzykac! Sama mam swoje potrzeby ...

Gość pozdro600 ja wiem dokładnie
czy chcę Ciebie, czy Twoją dupę - oczywiście chcę Twoją śliczną dupcię! ❤️ To jak, wyjdziesz za mnie? Jestem zdecydowany!!! P.S. Jeden warunek - nigdy mi nie odmówisz dupeczki! ;);)🖐️

Gość Oj pozdro ...
... chyba lepiej by było, gdybyś była facetem ... Jest bowiem możliwe znalezienie dziewczyny / kobiety pasującej do Twoich wymagań, ale nie jest to wykonalne w przypadku facetów (no, może z nielicznymi wyjątkami rzędu 1 na 100 tysięcy). Możesz liczyć na cud (zawsze to 1:100.000 to większa szansa niż 1:14.000.000 w Lotto, a przecież i tam jakoś ludzie trafiają), albo przerzucić się na dziewczynki ... Wybierz, co Ci bardziej pasuje :-O

Hej pozdro; Ja dokładnie Cię rozumię i powiem też że całkowicie sie z Tobą zgadzam... A dlaczego ?. Bo czytając Twoje posty czuję się tak jakbym był to ja był w Twoim związku. Z tego co piszesz to Twój facet dalej nie może tego zrozumieć. Widzisz ja w swoim związku to zrozumiałem, ale niestety już chyba za poźno. Właśnie od 3 tyg. nasze drogi się zaczęły gwałtownie rozchodzić....

Gość *** *** ***
wpadłam dwa słowa rzucic i znikam do spania. pozdro dla ciebie mam uściski i pozdrowionka i życzenia zeby Ci się w poszczęściło w życiu uczuciowym...rozumiem w dużym stopniu twoje problemy...ja tez pod koniec małżeństwa nie sypiałam z eksem...bo góra moich nie zaspokojonych potrzeb tak bardzo mnie przygniotla, że nie miałam na to ochoty (a mam baaardzo duzy temperament)...czy twój facet jest jedynakiem??...ehh...nieodcięta pępowina to patologia...przykre pozdro ale to się chyba rozsypie...trzymaj sie cieplucho finepix nosz rece mi opadają na niektóre Twoje wpisy :( po pierwsze dowiedz się szanowny panie, że sa choroby przy których tygodniami, bądź miesiącami nie można uprawiać sexu (choćby głupia nadżerka!!)...tak wiem, że są hmm..substytuty pełnego stosunku, ale sytuacja w której trzeab się ograniczać nie jest w 100% komfortowa. po drugie jest dla mnie nie do pojęcia (a ostatnio dość wnikiliwie studiuje tajniki psychiki meskiej) jak mozna nie rozumieć prostej zależności: mam nie zaspokojoną potrzebę ani widoków na to by ją zaspokic (w przypadku pozdro jest to zawód ze facet nie chce z nią być...no bo nie jest z nia tylko obok)->jestem nieszczęsliwa->nie mam ochoty na sex...finepix zakoduj sobie że sex jest tez o tyle związany z babskimi emocjami że nie chcą się kochac gdy: są smutne, są zmęczone, są zdenerowane, mają zmartwienie, gdy mają problemy z trawieniem, gdy sa po kłótni i pewnie jeszcze by kobitki cala liste wymysliły...myśl że jak nie chce sexu to nie kocha, a nie uwierzysz w milość żadnej.

pozdro, ty masz racje! finepix odwraca kota ogonem, ale zapomina o jednej zasdniczej sprawie. To facet musi zdobyc kobiete, a nie na odwrot. Tak jest od dawna, sprawa uwarunkowana ewolocyjnie. Jesli kobieta nie czuje sie bezpiecznie z partnerem, nie bedzie dazyla do zblizen, ktore potencjalnie prowadza do ciazy. A szczekajacym samcom powiem jedno: u kobiety podniecenia powstaje w GLOWIE i tam jest jej glowna sfera erogenna. Kobieta musi czuc sie pewna uczuc faceta, bezpieczna i zaopiekowana, zeby mogla uprawiac seks. I to nie jej rola jest wabienie faceta jedzeniem i domowymi warunkami, tylko rola faceta jest stworzenie domu,w ktorym ona bedzie kaplanka ogniska. o!

Gość cos w tym
jest mia nie mialem nigdy ohoty na kobiety ktore mnie podrywaly a le taka przezemnie upolowana hmmmmm pycha :-)

Gość pozycjoner
Typowo wiejskie to podejście. Ciekawe czy cię starzy wywianują i ile morgów ci odpiszą, ile krów dostaniesz. A moze prosiaczka dożucą i kurkę? A jak sie zestarzejesz to ci złote ząbki wstawią.

Gość rt6sw4tr
dlaczego wszystkie posty pozdro poznikaly?!! co jest? madrze dziewczyna pisala

Gość llllljjj
napisz prosze autorko topiku jak tam u Ciebie?