Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość SyrenkA123

Błonnik opóżnia okres.Dlaczego?

Polecane posty

Gość SyrenkA123

Naprawde juz zdarzyło mi sie z kilka razy że jak jem dużo błonnika,tabletki i otręby czyli dietka błonnikowa ale też inne wartościowe produkty to okres mi sie baaardzo spóżnia.Zawsze jak przestane go jesc to mam regularnie co miesiąc a jak jestem na dietce błonnikowej ale jem też dużo innych rzeczy to okres zawsze spózmnia sie i spóznia.Teraz mam strasznie duży apetyt jem i jem odstawilam błonnik ale pewnie jescze długo poczekam na okres.Dlaczego tak sie dzieje?Dodam że odkad go jem mam cere śliczniusia ale raz niemiałam od tego błonnika az 2 miechy...hm dlaczego????

Gość dziwne troche
bo ja tez sporo spozywam blonnika+ do tego tabletki blonnikowe i nie zauwazylam u siebie zadnych problemow z okresem

Gość heili
a jecie blonnik w tabletkach? pomaga wam?

Gość SyrenkA123
Tak pomaga schudłam 3 kilo w dwa tyg .w sumie ogólnie schudłam na nim 6 kilo w ciągu miesiąca i waże 50 kg przy 1.69 i bardzo jestem zadowolona ale martwi mnie jedynie brak okresu...

Gość kasiaaa____
wiesz co może to nie wina błonnika ale tego, że schudłaś za szybko, 3kg w 2 tyg to dużo ja jak schudłam 4 kg w miesiac to mi sie okres zatrzymał i wrocił po 1,5 miesiąca. A powiedz mi prosze jaki błonnik w tabl zażywałas i czy po posiłku czy przed? Bo ja kupiłam błonnik walmarku i tam pisze zeby zażywac po posiłku co dla mnie troche dziwne jest bo zawsze wydawało mi się , że zażywa sie przed zeby wypchać żołądek i zeby nie jesc duuuzo...

nie wiem co się dzieje ale jakieś 3 tyg. łykam Skrzyp polny biogardena i okres spóżnia mi się jakieś 2 tyg... A wam jak długo się spózniał??

Gość gość
I dlatego odkopujesz wątek z 2006 roku?

Gość gość
A myslałyscie moze o tym zeby stosować błonnik ? Myslicie ze ma to sens ?

Gość gość
No a jakie macie porady zeby zrzucic brzuch??? Jesli jestescie tak anty nastawieni to moze macie złoty srodek ?

Gość gość
Dlatego ja mam dla Was naprawde fajną stronkę godna polecenia http://zdrowieiodnowa.pl/ Znajdzeicie tutaj wiele ciekawych pomysłów i rozwiązań.

Gość gość
Szczerze to polecam ten serwis http://zdrowieiodnowa.pl/ Moim zdaniem idealny jesli chodzi własnie o takie miejsce idealne na rehabilitacje.

Gość gość
Jesli tak naprawde zalezy Wam na tym zeby schudnąć to jest jeszcze jeden sposób i to moim zdaniem najskuteczniejszy http://getslimclub.com/pakiety/ To ten który naprawde działa.

Gość gość
Po ciąży dużo przytyłam, wzięłam się za siebie ,dużo wody, ocet jabłkowy, zero słodyczy ,odpowiednie posiłki częściej i w mniejszych ilościach no i oczywiście błonnik. Poszło super 13 kg w dwa miesiące aż tu nagle wpadka, jak się okazało błonnik rozregulował mój cykl miesiączkowy i zaszłam w ciąże. Produkt fajny ale wpływa na miesiączke.

Gość gość
Czy regularne spożywanie błonnika może przesunąć okres ?