Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mika fika

brzuchate mamy- jak o siebie dbacie.. jak np malujecie baznokcie u stop?

Polecane posty

a co do golenia ,to mąż mnie golił:)ale ostatnio spróbowałam sama i dałam rade:) lusterka duzeeeee i na prawdę można:) nie wiem jak wam ,ale mi o dziwo w ciąży bardzooooo malutko włosków rośnie:)aż w szoku jestem ,tez tak macie...

Gość Maślane oczy i maślana bułka
Ja mam rodzinnie bardzo suche pięty i na czubkach palców grubą skórkę i na podbiciu tez. Nie powinnam ciąc tego ale boli jak chodze i wygląda tragicznie. Musze więc wycinac.jednak az tak bardzo ie dbam o to bo nie jestem gwiazdą ,aktorką. Nikt mi tam na stopy tak nie patrzy.Owszem sa zadbane na tyle aby nie mówili o mnie brudaska, niedbaluch czy cos. Ale az tak nie pacukuję ich ,nie maluję kolorami.

Gość Maślane oczy i maślana bułka
Ja mam rodzinnie bardzo suche pięty i na czubkach palców grubą skórkę i na podbiciu tez. Nie powinnam ciąc tego ale boli jak chodze i wygląda tragicznie. Musze więc wycinac.jednak az tak bardzo ie dbam o to bo nie jestem gwiazdą ,aktorką. Nikt mi tam na stopy tak nie patrzy.Owszem sa zadbane na tyle aby nie mówili o mnie brudaska, niedbaluch czy cos. Ale az tak nie pacukuję ich ,nie maluję kolorami.