Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Anka z Zielonego Wzgórza

z moją przyjaciółka dzieje się coś złego..

Polecane posty

Nie wiem co mam sądzić o postępowaniu mojej najlepszej koleżanki. dziwnie zaczyna sie zachowywac w stosunku do facetów poprostu zachowuje się jak łatwa panienka. Nie wiem co mam jej powiedziec. obie mamy po 21 lat, wydaje mi sie ze wiek zobowiązuje do jakiegoś myślenia. ona spotyka się z dwoma facetami na raz, jednego zna krótko ale nie zdecydowała sie z nim jeszcze chodzić,chociąz od miesiąca już uważa go za chlopaka bo podobno zostaje u niego na noc i tam robia różne rzeczy, a nie powiuedzial jej nawet ze ja kocha, drugiego zna jeszce krócej i równiez sie znim spotyka i tez z nim robi rózne rzeczy, podobno nawet robiła mu seks oralny! robila to pierwszy raz w zyciu i on nawet jej nie namawial - sama chciala. tak mi sie chwailila. nie popieram jej zachowania uwazam ze zachowuje sie jak puszczalska, co mysli o niej chlopak ktoremu tak robi jak ledwie sie znaja....? ktory nawet nie powiedzial jej ze ja kocha... przeciez on ja traktuje jak szmatę.. Jednym słowem strasznie sie zmieniła , kiedys taka nie byla dopiero od ostatnich miesiecy zaczelo jej odbijac. zreszta jak mozna sie spotykac z 2-ma facetami jednoczesnie i kazdemeu z nich tak robic? to zwykle Kurewstwo!!! ja jestem z chlopakiem juz 2 lata i dopiero po poltora roku zdecydowalismy sie na seks i to byl nasz pierwsyz raz bo nigdy z nikim tak nigdy wczesniej nie robilismy i ja uwazam ze to jet piękne a robienie takich rzeczy jak moja kolezanka to zwykłe łajdactwo!!! co o tym sądzicie?

Gość 0521
"co o tym sądzicie?" NIC 💤

Gość nawijka.
Masz 21 lat a piszesz jakbys miala 16 lat ..."robią rozne rzeczy" :D :D

jak to nic???!! chyba tego nie popieracie?!

nawijka, to nie jest tak... słuchaj ja uwazam ze kobieta niezaleznie od wieku powinna sie szanowac! nie sadzisz????

Gość Pokacz
Zgadzam się z nawijką, tekst na poziomie gimnazjalnym.

no nie wiem ale jak tak jak wy sadza wszytakie dziewczyny chocby w wieku od 18-25 lat to nie dziwie sie ze faceci ich pozniej robia w balona

Gość prowde godo
porozmawiaj z przyjaciółką i powiedz jej o swoich obawach. Właśnie od tego są przyjaciele.

Gość frida frida
wiesz, zaczynasz od tekstu,ze nie wiesz co masz myśleć, a kończysz na podsumowaniu kurestwo i łajdactwo. To czego właściwie nie wiesz i o co pytasz? już sama oceniłaś swoją koleżankę.

chociaz by taki przykład moja daswna kolezanka jak miala 18 lat spotykala sie 2 tygodnie z chlopakiem i mu tak od razu zrobila: ustami.. on pozniej ja zostawil i co na to powiecie??

pisze ze nie wiem co mam o tym myslec bo ja znam, wiem ze taka nie jest, wiem ze wielu chlopaów ja zostawilo kiedys, takich na ktorych jej zalezalo, wiem ze nie miala nigdy zadbych stosunkow z mezczyznami, mam na myśli fizycznych..i nie rozumiem po co ona zaczyna od czegos takiego! no bo powiedzcie czy jak facet dostaje od razu i to z jej inicjatywy to o co ma sie kurde później starać?! a podsumowuje ja na koniec ze to kurestwo no bo tak faktycznie mozna myslec, ja ja znam i suzkam dla niej usprawiedliwienia ale w głowie mi sie nie mieści ze ona tak robi

Gość waco
Pewnie sie nie popisala . Tez bym zostawil .

szukam miało byc :)

no bo to jest tak: ona umawia sie z wieloma poznaje duzo facetow: jakjakis sie o nia nie stara i ma ja na dystans to ona sie w nim zakochuje, jak facet o nia zabiega to jej nie zalezy i mowi ze jej sie nie podoba bo np zle całuje.. czy mozna tak wogole sadzic? ja juz nie wiem co ona teraz wymyśli ale nie mam dopbrych przeczuc co do jej przyszlego zycia uczuciowego

Gość dziecko z jakiego gimnazjum
jestes i kto ma z wami wlasnie informatyke?

studiuje na uniwersytecie i prosze sie nie przyczepiajcie do pierdół

a do gimnazjum wogole nie chodzilam bo mnie nie objęła na szczęście ta reforma!

Gość po sposobie pisania mozna
poznac ze pisze to osoba co najmniej 15letnia ..albo i mniej..osoby w wieku 21 lat juz wiedza ze nie mowi sie"robila mu seks oralny"..dziecko..wejdz sobie na google i sprawdz pare rzeczy a potem sciemniaj

o jezus poprostu mam troche kultury: gdybym napisala uprawia z nim seks oralny to moglibyscie myslec ze on jej tez to robi, a tak nie jest wiec napisalam w ten sposob, a co mialam napisac robi mu laskę? nie jestem taka wulgarna:(:(

chciałam się wysłowić w miarę zrozumiale i precyzyjnie określic sytuację, z resztą myslę że mój sposób pisania nie ma nic wspólnego z tym tematem, bo ważna jest do cholery treść a nie forma!!

Gość nawijka.
robila mu seks oralny - :D Bardziej "kulturalnie" byloby nazywac rzeczy po imieniu.Ok. niewazne ile masz lat.Jesli masz taki problem porozmawiaj o tym z przyjaciolką, powiedz jej co myslisz o jej zachowaniu.Szerosc to podstawa przyjazni.Jesli sie obrazi to kopnij ja w tylek i koncz taka przyjazn.

nie mam śmiałości jej tak wprost powiedzieć, wiem że źle się poczuje nie chce jej urazić, ale czy uważasz nawijka że to co ona robi mieści się w granicach przyzwoitości?

Gość Ullka
Dziewczynko ale w czym problem? To jej życie i może sobie robić co chcę, Tobie nic do tego. Poza tym żyjemy w XXI wieku i teraz wcale nie trzeba mówić komuś "kocham" zanim się pójdzie z nim do łóżka. Te 1,5 roku które czekałaś to dla mnie jakaś chora przesada. Ja akurat spotykam się z pewnym facetem od 1,5 miesiąca i parę dni temu zaczęliśmy współżyć. I wcale nie uważam się za kurwę ani nie mam obaw, że mnie zostawi. Za bardzo idealizujesz.

Gość Ullka
Acha, dodam że jedyne czego nie popieram to tego umawiania się jednocześnie z paroma facetami. Ale tylko tego.

co z tego ze zyjemy w XX! wieku faceci zawsze pozostana facetami Ja tez nie widze nic złego w tym co robisz Ullka - ale nie ssadze ze seks wyszedl z Twojej inicjatywy np na trzeciej randce, fajnie ze trafilas na dobrego chlopaka i wiesz ze Cie nie zostawi !! tez Ci tego zyczę! ale moja koleznaka to co innego ona robi to bez zastanowien ia bezsensu, jak mozna zrobic tak ustami dwócm facetom? co oni o niej myśla? a jakby sie tak jeszce dowiedzieli o tym oboje to by mieli tylko ubaw z niej jaka jest głupia

Gość Anka_z_Zielonego Wzgórza
to dlaczego jesttak ze facet dopóki nie dostanie tego czego chce to jest miły zakochany stara sie a jak dostanie to sie zmienia, mniej sie stara i zaczyna sie starac tak naprawde jak mu sie tego znowu zachce. tak jets zawsze niewazne czy sie jest z kims 2 mniesiac czy 2 lata czy 15 lat!!!!!!!!

ktos zarezerwowal moj nik :(:(

Gość Enox
nie nie rob. Ona sie jeszcze obrazi i stracisz kolezanke. Albo zapytaj czy skoro tak szybko isc do lozka, nie boi sie, ze facet ja zostawi.

Gość Enox
jeszcze raz, bo szybko pisalem: nic nie rob. Ona sie jeszcze obrazi i stracisz kolezanke. Albo zapytaj czy skoro tak szybko zgadza sie isc do lozka, nie boi sie, ze facet ja zostawi.

nie nie powiem jej. jej na nich wogóle nie zależy, z jednym dala sobie spokój, wyobrazcie sobie co myslal o niej ten facet jak ona mu tak zrobila a potem zostawila. poprostu ona bawi sie wszytskimi! ja bym tak w zyciu nie mogla