Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

kasik26

Madurowicz-warto????

Polecane posty

Witam.Jestem dopiero w 20 tyg ale zastanawim sie nad szpitalem w ktorym urodze moja coreczke.Szukam opini dziewczyn co rodziły ostatnio w Madurowiczu?

Masz na mysli szpital Madurowicza w Łodzi ? Ja rodziłam w Matce Polce i bylam zadowolona- co prawda to było 8 lat temu i może się zmieniło . Było tam czysto , po 2 lub 3 kobiety na sali. W Madurowiczu byłam z innego powodu( 6 lat temu) - mialam tam operacje- było tam strasznie ciasno po 6 osob na sali i niezybyt czysto. Parę dni temu znajoma urodzila dzieco w Madurowiczu - dziecko jak na razie jest zdrowe. Wybor szpitala nalezy do Ciebie , ale ja bym wybrała ponowie Matke Polke.

Matka Polka jakos do mnie nie przemawia i znam nie najlepsze o niej opinie..Zreszta tam ostatnio rodziła moja kolezanka i było fatalnie..Mysle własnie o porodzie w Madurowiczu..

A myślałaś o Rydygierze.Bardzo dobra porodówka i polecana przez wiele kobiet.Rodziłam tam 5 i pół roku temu i w kwietniu urodze tam drugie dziecko.

do kasik26 Piszesz ze znasz nie najlepsze opinie o Matce Polce- byc moze tam sie zmieniło od 8 lat. Wtedy kiedy ja rodzilam a to było 8 lat opiekaa tam byla super. Mogłabys mi napisac co takiego złego słyszałas o Matce Polce- bo jestem ciekawa?

Hej! Kiedys byl juz taki topik i opinie byly podzielone. Generalnie polowa sklaniala sie ku Matce Polce, a druga ku Madurowiczowi :-) Zalezalo kto na kogo trafil i na jakie okolicznosci. Ja rodzilam w wakacje w Madurowiczu i coz moge powiedziec. Szpital jak szpital. Przyjemnie i milo nie bylo ale tez nie najgorzej. Polozna okazala sie bardzo skuteczna i po 4 godzinach dzidzius byl juz na swiecie. Pozniej lezalam w pokoju 3 osobowym z innymi mamami a po 2 dniach do domu. Przy Madurowiczu dziala szkola rodzenia (osobiscie nie chodzilam ale wiem, ze jest), takze jak chcesz sie wiecej dowiedziec na temat tego szpitala to moze powinnas sie tam zapisac.

Gość Dagusia23
polecam!!! ja rodziłam dokładnie 15 miesięcy temu i byłam BARDZO zadowolona

ja rodzilam tez prawie 15 mc temu .lekarze super.polozne super! pielegniarki na noworodkach (pomimo bardzo duzej ilosci dzieciaczkow w tym okresie )super super bardzo pomocne!!! polecam !