Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość M-A-L-U-U-U-T-K-A

MÓJ IMPONUJĄCY WZROST...150 cm!

Polecane posty

haha tylko stańczyka :) ale kto go na cafe nie obgaduje hihihihi :)

Gość jak chciałas
cóż za błyskotliwość:)

to wpadaj pozdrawiam i spadam bo towarzystwo karłów mnie cos nie teges :)

Gość jak chciałas
nietrudno sie domyslic czytając twoje wypowiedzi.

Gość jak chciałas
nie, chodzi mi o ten topik. ludzie sobie rozmawiają kulturalnie a ty się wchrzaniasz ze swoimi żałosnymi prowokacjami i wrednymi komentarzami. z tym drugim głupkiem. psujesz atmosferę. tyle.

gdybys sama była kulturalna, to bys zwróciła mi uwagę:O a nie takie \"elokwentne\" texty zapodawała:O gówno wiesz o moim ojcu, więc sie nie wypowiadaj! cham kultury mnie uczył nie bedzie, więc daruj sobie:O

Również jestem kobieta o wzrost. 150 cm:) Gdy chodziłam do liceum miałam z tego powodu bardzo dużo kompleksów , na lekcjach UE byłam ostatnia, i wygładałam jakby byłam z innej klasy młodszej, bedac mała dziewczynka myslałam ze nikt mnie nie bedzie chciał za zone:) i że zostane stara panna:( Mój dramat trwał dopoki nie zaczełam wkoncu wychodzić z domu,i wtedy sie zaczeło......:) miałam najwieksze powodzenie wsrod wszystkich moich koleżanek i na dodatek chcieli mnie faceti o wzroscie powyżej 180:) Wtedy zauwarzyłam ze nie jest ze mna tak zle......i pokochałam siebie taka jaka mnie kochaja wszyscy:)

Gość jak chciałas
czyli jednak ubodło... i dobrze. ty możesz obrażać, ale ciebie nie wolno?

Gość co za głupi topik
ja mam 160 i marzę aby urosnąć min 5 cm w góre.. chwała bogu że mam proporcje jak mierząca 175cm wzrostu modelka

Ostatnio czytałam nawet w \"newsweek\" że 80% meżczyzn woli kobietki malutkie , filigranowe, to juz wogule dodało mi pewności siebie:)

Gość jak chciałas
jakby nie ubodło to byś nie kontynuowała dialogu:) a kiedy kogos obraziłas... przeczytaj sobie, nie chce mi sie tego tłumaczyć.

Gość daaaaaaamian
Oczywiscie że małe dziewczyny są góra, poco komu wielka baba w domu zeby kiedys oberwać buaaaaaaaaaaaaaa ale idealny wzrost dla kobiety to165 cm nie wiecej

Gość Ela222
A ja mam 160, a mój facet 182 i w łóżku jest nam idealnie. Pewne pozycje są stworzone wręcz do osób z takąróżnicą wzrostu. Mogębez problemu założyćbuty na obcasie i wyglądamy słodko :) Jestem leciutka i mogę sobie pozwolićna rózne pozycje, :) Znam osobiście wielu facetów którzy sami będąc wysokimi mają lub wolą filigranowe kobiety ;) Oczywiście lepiej jak niska kobieta jest szczupła :)

Gość jak chciałas
no to masz ostatnie. samoocena się podniosła trochę? cieszę sie razem z tobą:)

Gość jak chciałas
ale mi dopiekłas:) już mi się znudziło dyskutowanie z tobą. narazie.

Gość pollly
ja tez jestem taka filigranowa i mam bardzo duze powodzenie u mezczyzn a to dlatego ze jestem ladna i zgrabna:)

Gość pomijajac niepiekne twarze
to czy ktos powie, jak tu bylo wspomniane, ze Steczkowaka czy Kukulska maja krotkie nogi? Niskie, a chyba nikt nie zaprzeczy, ze maja figury modelek i jak mozna mowic, ze niska nie moze miec dlugich nog?? Przeciez po ulicy nie chodza same nogi, ale cala kobieta i dlugosc nog widzi sie patrzac na cala kobiete, dlatego wazne sa proporcje. Oczywiscie nie jest tak zawsze, bo np. Mucha czy Salma Hayek już raczej tak nie wygladaja, ale sa tez niskie o pieknej figurze i dlugich nogach.

Gość A DLACZEGO
A dlaczego jest tak, że niskie nie obrażają wysokich, niezależnie jakie mają zdanie na ten temat, a wyższe zaraz wyzywają od karłów, karakanów, niedorośnietych dzieci itd. Mało tego, nawet że ich faceci są nienormalni, bo się z takimi związali. Moim zdaniem to tylko dowodzi, że skoro faceci się związali i nawet sporo jest na ulicach takich par, gdzie on wysoki, ona malutka, to raczej znaczy, że chcą. I dlatego są nienormalni?

Gość mniejsza
A co powiecie o Kylie Minogue, ona ma 154, czy wyglada jak karzel i czy jest nieproporconalna (niedorozwiniete rece i nogi, kaczy chod...) ?

Gość po co się tak bulwersujecie
przecież wiadomo, ze tak nie jest (karłowatość, kaczy chód itp.), traktujecie te bzdury powaznie?