Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość M-A-L-U-U-U-T-K-A

MÓJ IMPONUJĄCY WZROST...150 cm!

Polecane posty

Gość Facetowi poniżej 174 cm
Napewno jestem bardziej wartościowa od jakiegoś kurdupla który urusnąć nawet nie potrafił. Takich stóp jak moje to niejedna laska zazdrości. Jest co do masowania :)

Gość do FACETOWI PONIZEJ 174
hahahah 46 kajaki to ile z nich smrodu musisz miec ty wiedzmo az jad z ciebie scieka idz sie utop najlepiej

Gość Facetowi poniżej 174 cm
No i co z tego że mam ciut większą nóżkę. Wszystkie mojek oleżanki mają rozmuar buta 42/43 a średni wzrost to tak 175 cm. Wszystkie mają porządnych wysokich silnych facetów. A ja to mam dopiero wypas. Mój ma 198 cm wzrostu i rozmiar buta 50 :) Uwielbiam wielkie stopy u facetów !!! :)

Gość Petita
Ja mam 155. I jest mi z tym zle. Wiele bym dala za dodatkowe cm. Ale za pozno. Ta laska co pisala ze nie mozna wzrostu w sklepie kupiec ma racje. Nikt sobie tego nie wybiera. to jest ustalone i juz. koniec kropka. A i powiem ci tak. JA jestem strasznie niska , ale ty tez juz jestes bardzo wysoka. na obcasach masz ok 2m a kobieta o takim wzroscie wyglada jak na szczudlach. Nie chce tu Ciebie obrazac. Bron Boze. Ja uwazam ze idealnym wzrostem dla kobiety jest 170-175 cm.

hahahhaha co 43 nazywasz CIUT WIEKSZA -TERAZ NAJLEPSZE-NOZKA??dziewczyno opamietaj sie masz wielkie niekobiece giry

Gość Co chcecie
Teraz młode laski mają tylko stopy rozmiaru 42 i większe! Po prostu tak teraz jest. Ja mam rozmiar buta 38 i zawsze chciałam mieć ponad 40, ale cóż stóp podobnie jak wzrostu też się nie wybiera :(

Gość Petita
Ja wam powiem ze male stopy mi sie podobaja. Nie dlatego ze ja mam male. tylko ogolnie. Duza stopa jest taka niekobieca. taki platfus jak meski. Ale wiecie sami. Kazdy jest innny i kazdeu podoba sie co innego.

Gość Petita ja rozumiem
że podobają ci się małe stopy ale u kobiet! Facet z kolei powinien mieć duże stopy! Nietrawię facetów co mają rozmiar buta 40 i poniżej! Taki facet to ciota i zapewne ma małego pitaka !!!

ja mam stopy w rozmiarze 39 i sa one idealne jak na kobiete a do tej wysokiej to zal mi ciebie ze ci nawet stopy prawidlowo nie urosly!nawet ci stopy nie umialy urosnac!przegralas zycie!!:classic_cool:

Gość Petita
Jak dla mnie idealna kobieta to 90-60-90 wzrost 175 nr buta 38 lub ostatecznie 39.

Gość do tej głupiej co to ma 187 cm
az mi brak slow na to,jaka jestes zakompleksioną idiotką...obrazasz niskich facetów, bo sama nie bedziesz nigdy takiego miala(pewnie, zadna nie chce miec nizszego od siebie). w takim razie powinnas napisac ze faceci ponizej 187 cm nie nadaja sie do niczego itd. po cholere ci to 174 skoro i tak taki jest nizszy od ciebie. smiac mi sie z ciebie chce, ja -chociaz jestem niska- moge miec faceta o kazdym wzroscie a ciebie rozsadza złosc bo masz bardzo ograniczone pole manewru. moj chlopak ma prawie 170 cm a i tak jest ode mnie duzo wyzszy i pasujemy do siebie idealnie wiec nie pier*** głupot. niestety, jestes po prostu przerosnieta i masz meskie stopy. dobrze ci tak

Gość kkkoog
punkt widzenia zalezy od punktu siedzenia -to się tu doskonale sprawdza, najlepszy jest wzrost średni ;) oczywiscie, ale faktem jest że niskie osoby muszą zwracać uwagę na kilogramy bo u nich wszystko widać, a gdy dochodzi do tego jeszcze szeroki tyłek i nadwaga to no cóż nikt nie powie że taka to fajnie wygląda bo jest malutka ja mam 168 cm wzrostu i jestem zadowolona, mniej nie chciałabym mieć na pewno,więcej raczej też nie

Gość M-A-L-U-U-U-T-K-A
ja na figure nie narzekam (150 cm, 40 kg). jestem niska i filigranowa wiec nie mam sie czym martwic, kilogramów mi nie przybywa

Gość ewwwleinka
liliputa nie bede miała bo moj facet ma ponad 180 :P po co zakladalas ten topik? samopoczucia jak widac Ci on nie poprawi :P

Gość M-A-L-U-U-U-T-K-A
nie mam kompleksów na punkcie wzrostu,nie trzeba mi poprawiac samopoczucia. nie jestem z tych co sie załamują idiotycznymi, zlosliwymi tekstami

Gość petita
Niee... Taa ewwelina chyba nie rozumie co sie do niej pisze. Przeczytaj jeszcze raz dokladnie wszystko od momentu twojego pierwszego wpisu. Naprawde chyba jakas niedorozwinieta umyslowo jestes, wroc do szkoly dziewczyno bo chyba masz problemy ze zrozumieniem tekstu.

Gość niektorzy
widocznie sa przekonani ze osoby nizsze sa gorsze...nie ładnie, a gdzie tolerancja?

ale to głupie... jak mozna obrazac kogos o niskim wzroscie ? to chyba nie nasza wina ze takie się urodziłysmy..nie ma co tu nawzajem sie obrażać.. bo to dziecinne ;)) ja ze swoim wzrostem nic nie zrobie i musze sie z tym pogodzic.. :P a kompleksy mam.. ale co tam :)) nie tylko wzrost sie liczy ;D a jesli ja mam te glupie 153 a moj facet 184 .. to mam to gdzies skoro jemu to nie przeszkadza ;) pozdrawiam :)

a! i jeszcze jedno.. wiadomo ze mala kobietka sie lepiej czuje przy wyzszym facecie.. ale uwazam ze taki co ma 174.. czy 165 czy tez 190.. potrafi byc na swoj sposob meski ;))

Gość M-A-L-U-U-U-T-K-A
dzumka masz rację:)

Gość aaa tam
Jednak Polacy w sporach są najlepsi. Nikt was nie nauczył że o gustach się nie dyskutuje. M-A-L-U-U-U-T-K-A chciała tylko poprawić sobie i innym niziutkim kobietkom samopoczucie, a tu od razu taki atak. Echhhh taka chyba jest natura większości Polaków "do@@@@ć innym, żeby zawsze swoje było na wierzchu". M-A-L-U-U-U-T-K-A na twoim miejscu już dawno przestałabym sie wypowiadać na tym topiku. Nie ma sensu co chwila pisać tych samych argumentów. Skoro ci co cię atakują do tej pory nie zrozumieli po co załozyłaś ten topic to już do tego nie dojdą. pozdrawiam

Gość M-A-L-U-U-U-T-K-A
wiesz, moze nie tyle chcialam sobie poprawic humor(bo wiedzialam ze beda ataki) co raczej pokazac tym, ktorzy sie zamartwiaja z powodu niskiego wzrostu, ze to jednak nie taka wielka tragedia jak wiele osob mysli i ze mozna z tym byc szczęsliwym

Gość M-A-L-U-U-U-T-K-A
bo wiem ze duzo osób robi z tego problem

Gość też mam 150 z małym hakiem
zycze wszystkim kobietom tyle szacunku i miłosci od mężczyzn co ja mimo swojego mikrego wzrostu doznałam cały czas mimo wieku bo w sumie jestem grubo po trzydziestce wszyscy mówia że wygladam jak małolata, nawet syn w liceum czasem baka zebym ładniejszy berecik załozyła idąc z nim bo wszyscy sadzą że z dziewczyna idzie. Takze wszystkie mikre dziewczyny główka do góry :)

Gość też mam 150 z małym hakiem
a teściostwo mówi na mnie nasza Oleńka, a na synową 10 lat młodsza i dużą wyższą żadnych zdrobnień :D

Gość M-A-L-U-U-U-T-K-A
pewnie. ja tez lubie te zdrobnienia: Malutka, Maleństwo, Kruszynka... czuje sie wtedy jak mala dziewczynka:P

Gość a ja mam okolo 160
czyli tez nie za wiele i zawsze jak w necie o tym mowie, to nieprzyjemne i obrazajace uwagi slysze tylko od kobiet. akurat dziwnym trafem trafiam na wysokich facetow i zaden nigdy nie byl rozczarowany moim niskim wzrostem, wprost przecisnie, po prostu wysokim facetom tez moga sie podobac malenstwa. a przykre slowa wypisuja kobiety... tylko dlaczego? zwykle to jest z zawisci, ale przeciez gusta sa rozne, wiec wysokie nie powinny tez sie czuc gorsze, bo jedni wola takie, inni takie, ale przez te zawistne uwagi daje mi to do myslenia, czy one jednak maja kompleksy i dkatego chca dobic niskie?

Gość M-A-L-U-U-U-T-K-A
moim zdaniem chca dobic niskie bo uwazaja sie za lepsze, ladniejsze i nie rozumieją jak mozna nie miec kompleksow z powodu niskiego wzrostu

Gość a ja mam okolo 160
ale skoro uwazaja sie za lepsze to po co zawisc? mnie to bardziej wyglada na kompleksy, ale dziwne, bo nieuzasadnione w sumie. ja sama mialam kiedys kompleksy wlasnie przez kolezanki. juz nie mam. a dlaczego? bo w koncu zrozumialam, ze to nie dziewczynom mam sie podobac i mam w nosie, jak mi napisza, ze jestem karlem. dziwne, ze wg nich jestem nie warta uwagi, a jednak w zyciu widze, ze jest inaczej, bo jakos jestem zauwazana...