Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość M-A-L-U-U-U-T-K-A

MÓJ IMPONUJĄCY WZROST...150 cm!

Polecane posty

Gość Podła Świnia
Wszystkim wysokim zycze, azeby ich cudowe dzieci byly albo karłami (takimi prawdziwymi) ale downami. Oby za wasze słowa los wam sie odwdzieczyl!!! A hahahaha - smiech grozy!! :)

Gość maleństwo__________

Gość M-A-L-U-U-U-T-K-A
nie no, nie robmy podziałów na niskich i wysokich jakby to byly 2 oddzielne gatunki...:P

Gość już nikt
nie chce powiedziec czegos brzydkiego?;]

Gość Podła Świnia
Jak chcesz cos brzydkiego to ja ci moge napisac, ale mysle ze nie warto... Jednak odczuwasz taka potrzebe to wejdz sobie na czat ...

kojako-------- jesteś pojebanym, zakompleksionym, popieprzonym idiotą. Myślisz, że Twoja samoocena wzrośnie, jeśli upokorzysz lub skrytykujesz niskie kobiety. Niestety nie udało Ci się to półgłówku.:( :( :(

Gość M-A-L-U-U-U-T-K-A
to prawda ze ludzie z kompleksami i niską somoocena chcą ponizać innych zeby sie dowartościować

Gość przez kompleksy
i stereotypy ludzie sami stwarzają bariery między sobą. i po co to komu?

Gość ale co z tego
ale co z tego skoro na zawolanie i tak nie mozna pozbyc sie kompleksów

Gość ALENKA
ja mam 174 cm a i tak mi mało:] nie wiem jak tak wyrosłam bo rodziców mam średniego wzrostu... tyle wiem ze cale zycie zdrowo jadłam i piłam z litra mleka dziennie..

a ja mam 153 :P i 17 lat... nogi mam w miare zgrabne..i tyłek też nie jest zły :P co świadczą o tym komplementy rzucane przez wielu facetów ;).. chlopak moj ma 184 :P i byc moze mi nie mowi,ze jestem niziutka albo po prostu nie rpzeszkadza mu moj wzrost ;) mimo wszystko chcialabym miec 165 mniej wiecej.. gdyz mam problem z wejsciem na dyskoteke ;/..(tzn zalezy ktora;D) ,problem z kupieniem jakiegoś ciucha.. :P chcoiaz nie zawsze ;) ii.. problem taki ze sama czasami się wstydze swojego wzrostu..gdy stoje miedzy wielkoludami :P i gdy mowia mi ze jestem malutka :).. z drugiejs torny to takie slodkie.. wszysyc cie nosza na rekach.. i w sumie tez slodko mi mowia ze jestem malutka :D a jak ktos powie do Ciebie MAŁA... to powiedz ze mała jest jego pała..a ty jestes po prostu niska ;)... pozatym to każdy ma swoj gust.. a ja staram sie o wzroscie nie myslec..no chyba ze sie wkurze bo nie moge sobie czegoś kupic na siebie :P

Gość M-A-L-U-U-U-T-K-A
ja tam nie mam duzego problemu z kupowaniem ubran, to prawda ze kazde spodnie ktore kupie trzeba skracac ale jakos mnie to nie irytuje

Gość M-A-L-U-U-U-T-K-A
a z tego względu ze dzis wigilia zycze wszystkim wesołych świąt:)

Gość małe są piękne
pod warunkiem ze nie wyglądają jak kaczki

Gość vhmvhj
jestescie okropni kurduple wmawiaja ze wielkoludy sa okropne zas wielkoludy wmawiaja ze okropna sa kurduple itd na tym forum sa same takie tematy ze wielkostopi nawalaja na małe stopki i odwrotnie. nie mozecie sie niedojeby w inny sposob dowartosciowywac?

Gość karoolka
ja mam 157 i musze powiedzieć, że nie przepadam za swoim wzrostem;/ zawsze nosze wysokie obcasy... musze również bardzo uważać na wage i ciągle sie odchudzać- na niskiej osobie strasznie widać każdy kilogram, łatwiej przytyć, a niska-kuleczka to ohyda chociaż jestem dość zgrabna, wiem, że nie prezentuje sie jak wysokie dziewczyny;/- mam koleżanke, ma jakieś 175...wygląda cudownie-rurki, baleriny- ja moge o tym zapomnieć;/

Gość ewwelina
150 to mało... liliputem nie chcialabym byc wole moje 162 :) nie duzo,ale 150 to przesada :D

hmm..ja jakoś nosze spodnie rurki..i plaskie buty baleriny..i fajnie to wyglada ;)) akurat na to nie narzekam..a z nowu takie wielkie dziewczyny wysokie nie sa zcasami zgrabne i maja dlugasne nogi;/..a wtedy niezaladnie wygladaja rurki.. jakos mnie sie tak bardzo nie podbaja wtedy ;P

Gość Petita
Oj dziewczeta...naprawde sama nie wiem po co zagladam na to forum... nie wiem czy mam sie smiac czy plakac. a co do wygladu... kazda potwora znajdzie swego amatora. jednym podobaja sie niskie panny innym wysokie. wysokie panny chca byc nizsze a niskie wyzsze, dziewczyna posiadajaca loki chce miec proste wlosy i na odwrot... wiec nie wiem po co te spory i obrazliwe texty... Szkoda słow

Gość Petita ale sama powiedz
że alska może mieć wzrost jaki tylko chce ale facet jak jest kurduplem to ma przesrane nie ?? :)

Gość Do ewweliny
Czy wy debilki sredniego lub normalnego lub wysokiego wzrostu nie rozumiecie ze wzrostu sobie nie mozna kupic?????????????????????????? Kur*** jak bym mogla tak zrobic to nie mialabym 150 czy 153 tylko 170!! chyba powiennas sie bardziej biologia w szkole zainteresowac!! to bys wiedziala ze wzrost to uwarunkowanie genetyczne a nie chceci. Niech twoje dziecko bedzie liliputem!! fajnie bedziesz miala... :):):) Moze wzrost kupisz mu wtedy w sklepie.

Gość Petita
No coz fakfacet jak jest kurduplem to czesto nie ma szans nawet u dziewczyn kurdupli. ja wiem na swoim przykladzie jestem bardzo niska. A chlopaka mam 185 czy cos takiego. i czuje sie przy nim super bo nawet jak mama wysokie obcasy to i tak nie jestem wyzsza od niego i czuje sie bardzo ok.

Gość Facetowi poniżej 174 cm
powinno w ogóle zakacaż się uprawiania sexu i posiadania laski (każdej !!!) Takie jest moje zdanie !!!

Gość Petita
Wiesz ja nie chce nikomu ublizac tym bardziej ze wiem jak to jest byc krasnalem, ale kobieta to sobie zawsze pomoze... Nawet jak jest niska to jakis makijaz buty na obcasie i juz lekko podrosła... A facet...hmm no nic nie moze z tym zrobic. chyba ze zostac gay'em i robic za kobietke. :)

No i podoba mi się Twoja postawa Petito! Taki kurduplowaty gnój to najlepiej żeby był pedał :D A jak na ulicy by się pokazał z laską (a niedajboże wyższą od siebie) to najlepiej takiemu wpierdolić !!! Wtedy odechce się takiemu konusowi laski !!!

Gość Petita
Powiem Ci tak. Z malych ludzi male dzieci. najlepiej zeby to sie wyrownywalo. A nie. Jak sie dobiora 2 kurduple to pozniej sa kurduplaste dzieci i wlasnie takie problemy powstaja jak mam JA!!

No ale ty jesteś kobietą to co innego! Ja tam mam 187 cm wzrostu i nie narzekam :) Wiem że jestem wysoka ale to zajebiście! rozmiar buta mam 46 :D Trochę ciężko dostać takie obuwie ale co tam :) Najważniejsze że moje stopy są duże, teraz jest na to moda :) Swój pierwszy raz przeżyłam w wieku 13 lat, alem iałam już wtedy 175 cm więc byle jaka mała nie byłam :) Moim zdaniem facet co ma poniżej 174 cm nie powinien w ogóle myśleć o sexsie! A jeśli już musi pobzykać to TYLKO i WYŁACZNIE kurwę w burdelu, w dodatku karlicę !!!

Gość Petita.
No ok. Powiedzmy ze cie rozumiem ale wczuj sie w sytuacje takiego faceta... Wiesz ciezko jest. Ja sama chcialabym miec tak z 175, ale mam gowno... A dalalabym wiele chociaz za 5 cm. nie mowiac juz o wzroscie 175...

A ile masz cm ??

Gość do FACETOWI POWYZEJ 174
kurwa to mozesz ty byc wielka zyrafia malpo,pewnie ciebie zaden nie chcial nigdy to sie wyzywasz na wszytskich i masz im to za zle jaka ty tepa jestes dziewczyno schowaj sie w gowno!