Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość M-A-L-U-U-U-T-K-A

MÓJ IMPONUJĄCY WZROST...150 cm!

Polecane posty

Gość 160centymetrowa
ja teżzawsze trafiam na wysokich facetów i jeszce żadnemu to nie przeszkadzało ;) Jestem szczupła więc nie ma problemu. Chyba nie wg wzrostu dobiera się partnera... Jak słysze hasło o ideale:wysoka, szczupła to śmiaćmi sięchce bo chyba jest kompletnie nieaktualny (albo nigdy nawe nie był aktualny) bo jakośna ulicach niewiele wysokich i szczupłych a już na pewno nie z facetami hehee. hyba liczy sięogólnie figura, twarz, charakter, styl, itp itd.. Chyba każda inteligentna osoba o tym wie więc nie ma sensu się tu spierać...

Gość a ja mam okolo 160
no ale wiesz 160centymentrowa, jednak nie kazdy tak mysli, na kafaterii padaly slowa, ze niskie zasluguja tylko na niskich, i sa wredne jak zabieraja wysokim wysokich... w sumie dziwne podejscie... tak jakbym to ja sama sobie zakladala, komu mam sie spodobac, a tak nie jest, bo ja jednak jestem niesmiala ;) i to faceci zawsze robili pierwszy krok, i mimo ze samy wysocy, to jednak byli zainteresowani, bo racja, ze licza sie inne rzeczy. przeciez wyglad to nie tylko wzrost. no a idac dalej - wartosc osoby to nie tylko wyglad :)

Gość M-A-L-U-U-U-T-K-A
a jezeli juz mowa o facetach to trzeba zauwazyc, ze niskie kobiety moga miec mężczyzne praktycznie o kazdym wzroscie (dla mnie nawet taki co ma 160 cm jest o 10 cm wyzszy:P). tak samo moj chlopak, dla innych jest raczej niski (168 cm)a i tak jest miedzy nami az 18 cm roznicy...

Gość 160centymetrowa
mój ma 182cm, ja mam słabość do wyższych facetów :) Ale jużtaki ok 190cm i więcej to by mi sięraczej nie podobał...

tez mam slabosc do wysokich facetow ;D ;))) i moze tkai co ma 190 by mi nie spasowal bo rzeczywiscie dziwnie by to wygladalo.. :P a i tak moze wyglada skoro moj ma 184 i jest meidzy nami 30 cm roznicy :D heh.. Pozdrawiam wszystkie malenstwa ;)

Gość ciekawe....
A co powiecie na pare... 155 i 195... Ciezko nam ale i tak sie kochamy

Gość M-A-L-U-U-U-T-K-A
tez wole jak facet jest wysoki, lubie tak ok. 30 cm roznicy...ale teraz przynajmniej jest nam we wszystkim wygodnie:)

Gość Dobrze Jest
A znam nawet i pary gdzie laska ma 149 cm a facet 188 Ktoś mi także mówił że zna laskę co ma 154 cm a facet 180 cm :) Ale par gdzie facet ma 170 cm a laska 180 cm nie znajdziecie :D To niedopuszczalne aby takie 170-centymetrowe gówno było w związku z wysoką dorodną kobietą !!!

Gość 180 cm jak na laske
no to niestety jużjest tyczka bądź co bądź.... nikt mi nie powie ze ładnie wygląda taka żyrafa. Facet musiałby miećponad 190 bo jak ona założy jeszce niedaj boże obcasy.... Nie podobajami siepary gdzie oboje sątacy wysocy...

Gość Dobrze Jest
A mi się podobają każde pary ale nie jak laska jest wyższa od gościa!! Takim parom mówimy NIE! W ogóle powinni zakazać małżeństwa takim parom. Podobno w innych krajach tak jest !! Tylko w Polsce jak zwykle wszystko popierdolone ;(

Gość do Dobrze Jest
w życiu nie czytałam takiego gównianego postu... zakazać małżeństwa z powodu różnicy wzrostu bo kobieta za wysoka-porażka:( ciekawe ile masz lat... może 13???

Gość Dobrze Jest
Głupie psoty piszę tek? A może po prosty wy je głupio czytacie? Trochę inteligencji wam naprawdę nie zaszkodzi! Proszę uważniej czytać co piszę to i odbierać będziecie to inaczej! Mi nie chodzi o to że laska za wysoka. Niech se ma nawet i 190 cm. Mi chodzi o to że facet za niski. No bez przesady. Gościu co ma 170 cm to jest karzeł. Kurdupel, chory człowiek. Dla tekiego NIE MA dziewczyn. A jak już musi koniecznie kogoś mieć to niech se poszuka jakąś Japonkę albo karlicę mającą 140 cm i mniej (o ile znajdzie). Niech nie próbuje się wiązać z wysoką laską bo to wstyd dla tej laski a dla niego zagrożenie że mu ktoś jeszcze ryj za coś takiego obije!!!

Gość MIKI xxxxx
Pozdrawiam, wszystkie niskie kobietki. :) Ja też do wysokich nienależe, mój facet ma prawie 190 i parę dobrych lat już ze sobą jesteśmy. :) I nie jest to jedyna osoba, która zrwócila na mnie uwagę. Czytałam wypowiedzi tych czubków, którzy tu piszą jakieś brednie na forum. Widać chłopaki mają z czymś problem:) na pewno nie o wzrost tu chodzi. Moze mają coś w małych rozmiarach i datego się tak irytują :) :) biedaki, hehehe.....

Gość ja tam wolę
ja mam 160 cm, mój mąż - 189, a chłopak, z którym byłam przed mężem, miał 203 cm ;) Nie wiem, jak to jest, ale wysocy faceci zawsze się do mnie garnęli:)

Gość ja tam wolę
małe sprostowanie - widac od razu, że Dobrze Jest nie jest kobietą... to facet, którego laska rzuciła dla jakiegoś 170 cm.. biedak...

Gość M-A-L-U-U-U-T-K-A
ty chyba nie jestes od decydowania kto powinien byc w zwiazku a kto nie...a tak w ogóle to co opisalas to jest wygląd jakiegos pięćdziesięcioletniego faceta. rozumiem ze moze jestes wysoka, albo masz jakis uraz psychiczny(:P) i dlatego nie podobaja ci sie niscy ale nie uogólniaj, bo moj jest niski, przystojny , jest cudownym człowiekiem i chociaz jest nizszy od wielu wysokich dziewczyn to, jak mowilam, ode mnie i tak jest wyzszy 18 cm

Gość ja170iJuz
My wysokie tez mozemy miec kazdego faceta ktory jest w naszym typie tak samo jak i Wy.Przeciez (chyba) nie lecicie na kazdego faceta, ktory Wam sie nawinie :p I nie wybieracie ich na podstawie wzrostu!!!! Bez przesady...Czlowiek musi miec to COS. Wybierać partnera na podstawie wzrostu mogą tylko jakies małolaty... Przepraszam jesli kogoś uraziłam, ale PODNIECACIE sie swoim wzrostem jakby to był jakiś priorytet w życiu...Nikt sobie wzrostu nie wybiera (jesli zdajecie sobie z tego sprawe) Mi też jest dobrze z moim wzrostem (i moge wymienić wiele jego zalet) jak i Wam z Waszym...Wszystko ma swoje wady i zalety.

Gość M-A-L-U-U-U-T-K-A
masz rację ale jedna dziewczyna ktora sie tu wypowiada ma wyrazny problem z niskimi mężczyznami. tez mysle ze to szczeniackie z jej strony oceniac wartosc mężczyzny na podstawie wzrostu. pewnie to jakas gówniara z gimnazjum ktora przewyższa wszystkich kolegów z klasy...:P

Gość MIKI xxxxx
Muszę stanąć w obronie tych niskich facetów. Tak jak i fajne kobietki mozna wyszukać w w show biznesie, tak i paru fajnych gości też uda się wymienić, którzy mimo niskiego wzrostu uchodzą za przystojnych facetów.

Gość zxcv
nizszy facet w niczym nie jest gorszy od wysokiego a to jaki kto ma wzrost nie jest ani jego winą ani zasługą. kobiety maja rozne upodobania i mogą wolec wysokich lub niskich lecz nie mozna mowic, ze człowiek jest lepszy od kogos tylko dlatego ze jest np.wyzszy

Gość Petita
W NOWYM ROKU ŻYCZĘ DUŻO DUŻO CENTYMETRÓW!!!!!! :):)

Gość M-A-L-U-U-U-T-K-A
ale gdzie??:P

Gość Powiem wam tak
Jeśli facet nawet jest kurduplem i ma mniej niż 174 cm, ale rozmiar buta ma racjonalny (od 42 w górę) to spoko. Gorzej jak facet niesość że ma 170 cm to stopę 39 :( Taki to powinien sobie odpuścić sex i posiadanie laski na zawsze !!! No chyba że ta laska by miała rozmiar buta z 32 max !!

Gość Petita
DUŻO CENTYMETRÓW TAM GDZIE TEGO POTRZEBA :P :P HEHE :)

Gość M-A-L-U-U-U-T-K-A
nie znam faceta ktory mialby takie male stopy jak piszesz, ale wyjasnij mi tę niezgłębioną dla mnie tajemnicę(bo chyba jakas głupia jestem) co ma wzrost a tym bardziej numer buta do sexu i posiadania dziewczyny?? jezeli naprawde tak uwazasz(chyba ze to jakas marna prowokacja...) to masz cos z głową i najlepiej zgłos sie do psychiatry bo to najwyrazniej jakas obsesja...

Gość dokladnie
jak masz takie głupstwa pisac to lepiej spadaj

Gość ja mam 161 i nigdy nie mialam
kompleksow - do czasu gdy trafilam na KAfeterie:O naprawde ,,, zawsze mialam ogromne powodzenie i zawsze facetow powyzej 1,85 (ibecny 1,82) ale odkad czytam te wypowiedzi na Kafe... zamknelam sie w sobie

Gość Petita
Tak?zamknelas sie w sobie? ciekawe. tylko ze ty nie jestes az tak niska. Co mamy powidziec my? półtorametrowce??

Gość Dziewczyny...
nieskie dziewczyny piszcie ile mniej wiecej mialyscie lat kiedy przestalyscie rosnąć?? moze 19? a moze i 16? a moze zdarzaly sie przypadki gdzie ktoras z was rosla do 20 roku zycia... Jesli pamietacie to piszcie

Gość M-A-L-U-U-U-T-K-A
ja bardzo wczesnie przestalam rosnąc, moze w wieku 14/15 lat