Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość M-A-L-U-U-U-T-K-A

MÓJ IMPONUJĄCY WZROST...150 cm!

Polecane posty

Gość po co się tak bulwersujecie
przecież wiadomo, ze tak nie jest (karłowatość, kaczy chód itp.), traktujecie te bzdury powaznie?

Gość M-A-L-U-U-U-T-K-A
widze ze jest tu duzo "obronców" niskich ludzi:)

Gość wielkie babsko
wszystko jest kwestią gustu...ale chcialabym byc taka mala

Gość 170cm_facet
a co ja mam do kurwy mędzy powiedzieć? Jestem facetem i mam 170 cm. Jestem kurduplem, w dodatku chudym :( Ważę ponad 60 kg! :((( I niedość że nie mogę mieć wysokiej laski to te niskie po 150 cm też mnie nie chcą! Mogę z powodzeniem powiedzieć sobie że przegrałem życie w sferze miłosno-uczuciowej! :(((

Gość M-A-L-U-U-U-T-K-A
mysle ze to nie ze względu na wzrost cie nie chca.wzrost nie powinien stanowic takiego problemu. moj chlopak ma prawie 170 cm i wazy 56 kg. wprawdzie chcialabym zeby byl wyzszy ale coz...nie mozna miec wszystkiego

Gość trala la lala
a jaki rozmiar ubrań nosisz? bo jak np. przy takich marnych 150 cm nosi sie 40 to ja dziekuje... to juz nie jest fajne

Gość Magduta
POWIEM KROTKO - MULATKA CHCE SIE TYLKO DOWARTOŚCIOWAĆ :] Nie rouzmiem co w tym fajnego jeździć dupa po chodniku jak sei chodzi:/ A peine mini sięgają Ci do kolan i zamiast mini nosisz bandaz SMUTNE !

Ja mam 160 i choć w dowodzie mi wpisali \"wzrost - średni\", to uważam się za niską osobę. Nigdy nie narzekałam na brak powodzenia;) narzekam jednak na brak ciuchów :o jestem w dodatku szczupła, a sklepów, gdzie sprzedają rozmiar 34 jest jak na lekarstwo... A jak już są, to nie przewidują biustu w rozmiarze C... Ale mój Księciunio ma prawie 190cm i jest nieustannie, nieodmiennie, od lat - zachwycony;)

Gość dawiddddddddddddd
Malutkie sa najlepsze, nie wiem czy ogładaliscie "Rozmowy w toku" ostatnio, ja ogladałem i nie zle sie usmiałem:) he he he własnie były pary gdzie kobieta ma 150cm wzrostu a facet wyżej 180cm, niezłe jaja sie działy, i ogólnie malutkie sa słotkie, takie nie raz potrafia byc krzykliwe, a zarazem kochane:) Moja dziewczyna ma 150 cm wzrostu i musze przyznac ze to najbardziej w niej uwielbiam he he, ja mam 184cm. Nieraz jak idziemy na zakupy to musze uważać zeby jej nie zgubic, bo bardzo łatwo, albo uwazac zeby wielkie babsztyle mi jej nie zadeptali he he he

Gość M-A-L-U-U-U-T-K-A
rozmiar: 34/36. aha i nie potrzebuję sie dowartosciowywać, ze tak powiem, bo nic mi nie brakuje:) nie będę więc komentować głupich wypowiedzi

Gość magdalenaaa22
ja mam 159 cm wzr a mój ukochany 189, uwielbia nosić mnie na rączkach, na barana też:D albo przekładać przez ramie, a w łóżku ..mmmmm....bajka:) Mam wiele koleżanek które są wysokie i mają duże powodzenie:)

Gość M-A-L-U-U-U-T-K-A
a dawiddddddddddddd ma rację:)

Całkowicie sie zgadzam, Keli Minoge, Shakira, okrzyknięta jedną z najpiękniejszych kobiet świata, Salma Hayek, Penelope Cruz, Anastazia itd, wszystkie te kobiety mierza w przedziale 150 cm do 160cm, i niech ktos powie że sa to karzelki, lub kobiety które wygładaja jak dzieci??????????????? tylko zazdrosnice sa zdolne zeby pisac bzdury, podłaczam sie i uwazam że malutkie sa góra!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość magdalenaaa22
Ja bym tego tak nie dzieliła ze male lepsze, to tak jakby napisać że blondynki są lepsze od brunetek albo na odwrót :) Powiedzmy tacy koszykarze, albo siatkarze.. 2m wzr na pewno by się taką nie zainteresowali co by im do pasa sięgała, no ale na szczęście różnimy się od siebie bo jakby wszyscy byli tacy sami to by było nuuuudno.

Gość dawiddddddddddd
80 % facetów na swiecie wola malutkie kobietki niz wielkoludy:) Wczoraj mielismy spotkanie znajomych i moja dziewczyna wygładała jak kopciuszek przy tych wielkich .......kobitach, ale byłem dumny:) malutka, słodziutka, jak zacznie mnie wyzywać poprostu ja biore na ramie zanosze do pokoju obok, i czekam az sie uspokoi, a taka wielka babe .....hmmmm nie idzie uniesc :) mało tego mozna oberwac.....od tej wielkiej

Gość sredni wzrost
magdalenaaa22 ja sie z toba nie zgadzam bylam swiadkiem na slubie kuzynki ona 1.59 on 2.01 i wygladali ciekwie :)) on nie widzi switaa poz nia, tylko by ja na rekach nosil... slodko ;]

Gość mareklllllllllllllll
Ja też chce malutka kobietke:) moze któraś jest stanu wolnego????????/

Gość facet_
Masz 1.50 wzrostu? Jesli masz w dodatku płaską głowe, to jesteś idealem kazdego faceta ;)

jeszcze christina aguiliera jest niska, ma tylko 155 a głos ma tak potężny i donośny że kasuje wysokie babki typu whitney houston(173) i mariach carey(176)oraz celine dion(170) w sumie to christina jest divą div \\;p

Gość no i taka prawda
:)

Gość Nathali
ja mam dokladnie 150. i moj ykhm meszczyna 195. nie powiem ze cudownie sie czuje jak mamy gdzies razem isc...ale co zrobic... Byc moze jeszcze urosne ale to napewno bedzie niewiele moze 2 czy 3 cm. Podobaja mi sie filigranowe kobiety, ale wysokie sa super. Wysoka panna to taka laska z prawdziwego zdarzenia.

Gość do malutkiej i innych kurdupli
ale piszecie głupoty.Wiadomo że niskie dziewczyny czyli karły i kurduple o krótkich nóżkach i totalnie bez prezencji nie mają za grosz wyglądu.150cm????? przecież to wzrost 10 letniej dziewczynki.Jesteście strasznie niekobiece i asexualne.A to że wszyscy niewyrośniecie bronicie się nawzaejm to oczywiste-musicie jakoś się pocieszać. Zaden prawdziwie przystojny facet nie umowi się z kurduplastą dziewczyną.Chćby nie wiem jak ładną buzie miała,zawsze bedzie wyglądała śmiesznie i obleśne zarazem.Taki stworek niedorobiony pałętający się innym pod nogami.Takie karlice tylko wybiorą: albo kurduplasci faceci którzy mogą tylko pomarzyć o wysokich atrakcyjnych laskach z super wygladem, dłgimi nogami i prezencją, albo męskie pasztety które sięgają po dziewczyny ze swojej "niskiej" półki wyglądowej. Wysokie kobiety są nie do przebicia, wyglądają cholernie atrakcyjnie, a wy nawet jak założycie 10cm szpilki to i tak wygladacie jak kretynki-takie niewyrostki na szczudłach:-D:-D Nigdy z żyvciu nie miałem małej kobiety, bo dla mnie to nie kobieta....a wygląd dla mnie jest b.ważny.A wzrost bardzo wpływa na wyglad i atrakcyjność!!!

Gość wpsolczuje
160cm to tragedia a 150.....nic tylko wspolczuc.

Gość do do malutkiej i innych kurd
upli" co cię tak rozsierdziło że napisałeś taki długi, oczerniający post??? dziewczyna o wzroście 160 cm wygląda zupełnie normalnie, a na faceta o 170 cm wzroście nikt nie spojrzy

Gość no a co sądzicie
o wzroście 160cm?? To chyba taka 'wysoka' niska ;) I wyydaje mi sięze taki wzrost jest całkiem fajny jeśli dziewczyna ma jeszce fajnąfigurę. Zawsze można założyćbuty na np 8cm obcasie i jest git ;) Ja osobiście uważam dziewczyny mające ponad 170 za niekobiece bo sąnieproporcjonalne. A jak założą obcasy z 8cm to wyglądają groteskowo. Noi jak ma faceta z 180 ponad to już wyglądają jak 2 żyrafy. Nie mówiąc jużo tym ze niższym dziewczynom wygodniej jest w łóżku, sązwinne i giętkie ;) Jak bym była facetem to nie chcaiłabym żeby 170cm'owa baba wskakiwała na mnie! Kobieta powinna byćzgrabna i lekka jak to siędawnej mawiało. By janosićna rękach np ;)

Gość Nathali
Ten Pan co sie tak rozpisal napewno wyrywa same ykhm "MODELKI" jeszcze sie trafi tak ze sie zakochasz w takiej karlicy i ciekawe co wtedy powiesz...

Gość Sandra1987
Ktos tu juz wspominal o np Kylie Minogue - ma 152 cm wzrostu, Shakira - 157 cm, Hillary Duff - 155 cm. Czy ktos mowi o nich ze to kobiety z nizszej połki mysle ze nie. Ja mam pewne komplesky ... i popieram Nathali ze wysokie panny sa bardzo atrakcyjne, ale nie piszcie ze niska dziewczyna jest calkowicie asexualna... Brednie

Gość Sandra1987
dodam jeszcze ze mi moj wzrost wcale nie odpowiada, nie jestem nim zachwycona i wolalabym byc wyzsza? ale co mam zrobic? moze odciac sobie nogi i zrobic metalowe dlugie protezy???? albo sie zabic???? nic na to nie poradze ze jestem niska. I nie powinno sie nikogo z tego powodu obrazac, bo wzrostu nie mozna sobie kupic... A ten kolo ---> do malutkiej i innych kurdupli to napewno jakis gogus ktory mysli ze jest Bradem PIttem.... :/:/

Gość M-A-L-U-U-U-T-K-A
ten koleś to jakis frajer ktorego nie bede komentowac

Gość Sandra1987
Malutka ile masz lat??