Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość alamakot

a właściwie dlaczego to kobiety nie podrywają facetów...

Polecane posty

Gość alamakot

...? hę?

Gość pocahonats666
Toż to egoizm,lenistwo i wyzysk ! a fe....

Gość inkasaa
wielbiciel pryszczy hahahaaha

Gość Marzena B..
sama masz pryszcze

Gość alamakot
kropla w morzu potrzeb...:D

Nie facetów, nie facetów, tylko ciebie najwyraźniej nie podrywają. Zastanów się, dlaczego...

fakt moze jestem starej daty:P ...nie musze podrywac, wystarczy mi juz jeden...:D ...pytanie zadalam z ciekawosci...i wciaz czekam na szczera odpowiedz :D

gdyby faceci nie byli tacy slepi... kobieta nie podrywa textem wprost \"fajna dupa jestes\" patrzcie na wzrok, usmiech co to za text, ze podrywajaca kobieta jest latwa? XXI wiek mamy :/

Uwodzą... delikatnie i dyskretnie jeśli maja trochę ambicji, a te bez idą na bezczelnego:P Ja tam lubie być podrywana i uwodzona... to takie... nie do opisania fajne uczucie... pozwolić na słowa, na gesty, na te małe kłamstewka...

bo od zarania dziejów wbijano im do głów, że mają siedzieć cicho i czekać na rycerza. Biedulki. Te idące na bezczelnego nie podrywają, one rozkładają nogi przed facetami mówiąc: przeleć mnie za darmo lub za jedno piwo.

pierdoslaw...no w sumie to sie nie dziwie takiej reakcji, bo ilez mozna czekac na idealnego faceta...przeciez taki nie istnieje :P

mam odwagę, ale wole być uwodzona... moze przy bliższej znajomości zaczynam kokietować, pokazywać, że mi zależy, ale wolę kiedy facet pierwszy zaczyna tę grę:)

ideał.. no racja, pojęcie względne, bo dla jednej ideałem będzie facet z kasą, dla innej u władzy a trzecia chce romanycznego poety ze skromnym portfelem... moze właściwsze słowo to \"archetyp\"? Zresztą nieważne... nawet jak spotkam taki swój ideał to czekam na zainteresowanie z jego strony, a jak nie to cóż:( w końcu ja nie musze być jego wyśniona kobietą...

no wlasnie...wiec chlopaki przestancie sie skarzyc, tyle macie do roboty...potem, to kobita charuje piorac wam skarpetki...a na to sobie trzeba zasluzyc :D