Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 24letni

Po spotkaniu juz...

Polecane posty

Gość 24letni

Było fajnie. Bylismy w kinie troszke tez rozmawalismy wychodzi na to ze oboje jestesmy dosyc niesmiali trocvhe cisi niezbyt gadatliwi i pare przestojow w rozmowach ciszy sie znalazlo ale dalo rade ;) Potem ise troszke rozgadalismy, odprowadzilem ja do domu usmiechnela sie podziekowala slicznie ze bylo jej bardzo milo i tak sie zakonczylo z nia pierwsze spotkanie. Teraz zastanawiam sie co dalej. Coraz bardziej mi sie dziewczyna podoba. Bedziemy sie pewnie dopiero za tydzien widziec na cwiczeniach bo w wekend jade do domu ze studiow na sobote i niedziele. Tak zastanaiwam sie zastanawiam. Raz puscilem jej sygnal raz ona mi. Tak pewnie myslicie po co ja wam to mowie. Chce sie z kims podzielic tym i we szukac rady?

Gość vanillana
twoja pierwsza randka w zyciu?

no i wszystko na dobrej drodze:) potem sms:) Może kwiatek na sms itp:) I następne spotkanie:) i tak dalej;) I bez czarnych mysli, a kiedy sie to skonczy:)

Gość Piękne
ale się wruszyłam...:O

Gość 24letni
nnie nie nie pierwsza co prawda nie bylo ich zbyt wiele ale z ta dziewczyna pierwsza. Nawet nei wiem czy nazwac to randka po prostu ja zaprosilem do kina i sobie troche rozmawialismy przed i po. Oczywiscie chcialbym na to patrzec na randke , chcialbym zeby moglo cos wyjsc z tego. Ale nie chce sobie obiecywac zbyt wiele i bujac w oblokach zbytnio.

Gość dorota w.
Stary, wzruszyła mnie twoja historia PS. Przegrałeś życie

Gość 24letni
o dobry pomysł łabędzico :) Subtelne i nie nachalne z tym kwiatkiem juz wysylam :))

Gość 24letni
pochwale sie... juz prawie udalo misie wsunac reke pod jej spodnice moze nastepnym razem bedzie finisz?

spadaj wstrętny podszywaczu Planowałemto dopiero na trzeciej randce, przeciez nie bede marszczył muszli na 1 randce, bez jaj

Gość 24letniiiii student
choilera! UWAGA ktos ukradl nicka i nie bede wiecej pod nim pisał mam swoj stały więc będe go używał jest to Murmandamus i pod tym będe za chwile pisal(na czarno)

Gość 24letniiiii student
studiuje bibliotekarstwo, przegrałem życie?

Uf Podszywów tu pełno. Myślisz łabedzico że ona może czekać na to? Może mam zbyt mało wiary w siebie... ale z drugiej strony taki delikatny sygnał odebrałem gdy powiedziałem ze odprowadze ją(bo w sumie miałem do siebie po drodze ale kawał drogi wczesniej musiałbym zejsc z trasy) więc odprowadziłem i zaproponowałem to powiedziała nie musze ale jak uważam no to powiedziałem ze odprowadze to sie miło tak uśmiechnęła i takim tonem powiedziała no skoro chcesz i dalej szliśmy pod jej blok sobie rozmawiając./

Gość 24lat
jestem eksporterem POTASU!

Gość ania12345
hmmm..... gratuluje oby tak dalej :)

wysyłej tego smsa, nie każ dziewczynie czekać :) powodzenia!!!

Gość himebn
stary, masz 24-lata a podniecasz sie... spotkaniem no sory, ale w tym wieku to powinienes miec juz co najmniej 5 partnerek na swoim koncie a ty sie chwalisz tym czym za moich czasów 18-latkowie stary, gdzie ty zyjesz?

Gość himebn puknij sie dekiel
bo akurat wszyscy na swiecie , kurwa wszyscy chodza na randki juzu w wieku 18 lat.troche tolerancji i dystansu ludzie.Chlopak sie cieszy, pozwolcie mu na to

Tak ladnie piszesz i Twoje zachowanie świadczy o dużej klasie... naprawdę niewielu jest teraz takich facetów jak Ty... większość idzie na łatwiznę, nie potrafią kobiety oczarować takimi gestami jak odprowadzenie, sygnał, miły sms... Życzę Ci powodzenia:)

Gość himebn
24 lata i jeszcze dziewic, echhhh wspolczuje stary wiele straciles

porzadny chłopak jednym słowem powodzenia i nie boj sie okazywac jej dalej swojego zainteresowania

Gość himebn puknij sie dekiel
bravo dla takich facetow jak autor topiku,ali kiedy sie zdarza,zeby tak sie emocjonowac randka z dziewczyna.Powaznie podchodzisz do sprawy. ZA himebn bym sie w zyciu nie obejrzala.Facet bez klasy

Gość ania12345
nastepny który......wyrywa laski na kase i wygląd i uwaza sie za niewiadomo kogo .....pffffffffffffffffffffffffffff HIMEBN pffff ;/ twoj czas chyba sie skonczyl na tym forum ;]

Gość no to zaczyna się nowe
LOVE STORY Tylko potem jak w każdej tego typu historyjce na końcu, nie porzuć jej dla kolejnej, która cie na nowo oczaruje. Jacy wy fajni jesteście na początku, a potem to tylko szuje z was wychodzą.

Gość ale podjarany
podniecasz sie jak 14latek na pierwszej randce co to bedzie jak ci sie odda? boze nawet nei chce myslec jak bedziesz przezywac. badz facetem a nie ciota! szybko cie wyczuje ze jestes pała i panienka cie zleje

Gość ania12345
weźcie.... :| co zazdrość was zżera... Ok ja wiem że forum to wolność słowa ale troche mniej wulgarności heh pozdro!

heh , odpisała podziękowała za kwiatek smsowy i ze na pewno taki nie zwiędnie. :) No i co że się podniecam. Wolno mi. Dotychczas zawsze miałem do kobiet pecha np ostatnia wolala innego i poszla swoja drogą. Często byłem odrzucany gdy chciałem okazać zainteresowanie kobiecie więc nie mam takiej pewnosci siebie znowu i ostrożnie podchodzę... Dziewczyna jest urocza i wczoraj gdy w rozmowie taka mala chwilka ciszy sie wkradla ja patrzylem jej w oczy a ona mnie tak jakos cieplo mi sie zrobiło. Jak to wyjaśnić. Wiem że chce się z nią znowu spotkać. Mam nadzieje ze i ona zechce gdy bedziemy sie znow widziec we wtorek. Ew w poniedziałek wymyślę wspólne wyjscie gdzieś razem jak będzie mogła.

Ciesz sie ciesz i nie zwracaj uwagi na te glupie komentarze. Ha, a myślałam, ze romantycy już dawno wyginęli:( dobrze, że jesteś, bo mam wiarę w takich facetów jak Ty. Jeszcze raz powodzenia...