Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 24letni

Po spotkaniu juz...

Polecane posty

Gość Ania 12345
murmandamus -Dobra postawa :) a tamtych olej.. pff.. ;/ no comment z nimi

Gość ludziek
prawdziwy facet nie pisze takich durnot!

Gość Ania 12345
ludziek - pfffffffffffff a w ogole wiesz jak sie zachowuje jest prawdziwy facet??? ;/ chyba nie :]

Gość Ania 12345
murmandamus - nie ma za co :)

wiem tez ze w relacjach między mężczyzną a kobietą początki są najtrudniejsze. No ale moja wiara rośnie można powiedzieć.

Gość ludziek
Stary, badz facetem a nie babą!

Wiem że chce się z nią znowu spotkać. Mam nadzieje ze i ona zechce gdy bedziemy sie znow widziec we wtorek. Ew w poniedziałek wymyślę wspólne wyjscie gdzieś razem jak będzie mogła. super:) napewno czeka, nie ma nic piekniejszego jak czas spędzony z Ukochanym:)

Jestem mężczyzną, ty ludziek tylko facetem to chyba różnica między nami z twoich wypowiedzi wnioskuję. Nie będę udawał kogoś innego niż jestem, nie lubie cwaniakować i wiem że typ \"macho\" jest nie dla mnie a i wiem że taki typ to tylko fasada. Ja jestem własnie typem romantyka, idealisty. Może to niemodne w dzisiejszym swiecie ale na takiego mnie wychowano i taki jestem. :)

Ja jestem własnie typem romantyka, idealisty. Może to niemodne w dzisiejszym swiecie ale na takiego mnie wychowano i taki jestem. ---- I się nie zmieniaj, napewno Ona też jako twoja druga połoweczka jets taka sama:) romantyczna, idelistka, patrząca sercem:);) Jaka ładna z was para:)

Gość llllljjj
nie piszcie tak!!! dobrze ze sie zakochal1 a moze to jedna jedyna fajnie by bylo. cos mi sie zdaje ze jej tez sie podobasz, tak ladnie ci dziekowala to mozna tak tlumaczyc, wiesz co bylam w podobnej sytuacji tez mi sie podobal teraz juz mój obecny chlopak :) i ja mu sie tez podobalam ale oboje bylismy zbyt niesmiali, jesli ona jest niesmiala to czeka az ty sie pierwszy odezwiesz na pewno czeka :0 pamietam sama jak ja czekalam :):) zawsze chodzilismy na dyskoteki ale nigdy nie trzymalismy sie za rece ani nie calowalismy poprostu siedzielismy jak sparalizowani ja tak sie wstydzilam ze nawet balam sie na niego spojrzec!! wiem bo mi pozniej jak juz bylismy razem o tym mowil, ze on sie na mnie patrzył a ja na niego nie tak sie siebie wstydzilismy, pamietam ze bylismy tak na kilku dyskotekach on przychodzil do mnie bylo tak fajnie ale bardzo chcialam zeby bylo cos wiecej,wszytskie kolezanki mowily mi przejmij inicjatywe bo on jet niesmialy ale ja jakos nie moglam sie przemoc, po jednej dyskotece mu napisalam ze bardzo sie fajnie z Toba bawialm wczoraj i bylo mi milo. on odpisal ze bardzo mu sie podobam. a potem to juz bylo wszystko pieknie :):): :):) :) napisz smsa poprostu : jutro napisz: czy mialabys ochote spotkac sie dzis wieczorem? i moze pojdziecie na pizze czy gdzies indziej ale napisz bo wydaje mi sie ze ona na to czeka

Gość llllljjj
no i powiem ci ze moj chlopak byl w podobnym wieku co ty teraz jestes

hmm , wyjscie jutro jak da radę... hmmm Na pizze wieczorną na 2 spotkanie. Hm ciekawe ciekawe. Tym bardziej ze weekend mam nieczynny cały. Hm napisze. Tia doskonaly pomysl. Na płci męskiej spoczywa inicjatywa jak to się utarło przez wieki. Wcale nam nie jest tak łatwo jak moglo by się wydawać :) No i kuć żelazo póki gorące... Tak nawet juz wysłałem :) Czy ma ochote jutro na spotkanko.

Gość ludzix
czy juz ci ktos mowil ze przegrales zycie?

Gość kris__
kurcze czytam i widze ze do tej pory tylko babki pisza ze im odpowiada to jak postepujesz ... musze bronic rodzaju meskiego ... tez uwazam ze to bardzo OK ... i bron boze nie zacznij zgrywac twardziela jak nastoletni koledzy w wątku radzą :)

Gość mennon
i jak idzie? Odpowiedziała już?

Gość ludzix
Próżno czekasz. Kobitka cie olewa a ty sięłudzisz. Było pokazać się bardziej zdecydowanym a jak poznała w tobie taką ciape jak piszesz to masz. Możesz zrezygnować z niej bo cipexy wolą prawdziwych facetów a nie takie romantyczne łajzy,.

Gość llllljjj
nieprawda bo ja uwazam ze niesmiale kobiety lubia niesmialych facetow! moj chlopak a jestem z nim 2 lata byl kiedys taki niesmialy!! jak ja to kochalam!!! :) :) tak bym chciala zeby znowu taki był.....:) czekaj czekaj, moze napisze, nie martw sie, moze poprostu jutro nie moze faktycznie czekaj cierpiliwie wydaje mi sie ze warto!!

Pewnie że się spotka:) na kawce:) na rozmowie:) Nie wolno się bać:) poddawać;) A na randki nie tylko weekend ale i czwartek jak mówiłam I piątek:):)

NAdal czekam az jakąś odpowiedz mi da. Wczoraj odpisała ze \' no nie wiem nie wiem a moze jakies blizsze szczegóły?\" to odpisałem ze wyjscie do miasta wieczorem na pizze czy do jakiegos knajpek ktorych duzo na krakowskim przedmiesciu(taka ulica w lublinie) No i czekam nadal.

No i mam odpowiedz. Niestety nie może dzis bo idzie do koleżanki na urodziny. Zaproponowałą jutro tyle że ja wyjeżdzam z miasta na weekend i mnie nie będzie. Cóż zaproponowałem zatem w smsie po niedzieli.

Gość tristan d
i wyglada na to ze delikatnie cie splawia

Gość plomba*
Może naprawdę idzie na te urodziny?