Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Stokrotka26i

Chłopak chce mnie zabrać do Holandii

Polecane posty

Gość maryha maryha maryha

jedz szmato - nick czadowy. Mam nadzieje że nie do mnie ta aluzja. A dlaczego twierdzisz że jak nie pojade to przegram życie.

znam troche holandie...pracowalo sie troche..jesli masz w polsce spokojna prace,to olej ten kapitalistyczny kraj...am wycisna z ciebie ostatnie soki..bedziesz zapieprzac jak maly robotek...niestety tam sie zyje inaczej..czasami mialam wrazenie,ze tych ludzi rajcuje praca....tak jak w polsce pracuje sie by zyc,tak tam sie zyje by pracowac...nigdy,ale to nigdy oni nie zrozumieja nas,a my ich...no chyba,ze lubisz caly dzien zorganizowany team work i rozliczanie z kazdej minuty....ja tam bym wolala kawke i ploty jak nikt nie widzi-tam niestety zawsze jestes na celowniku...i nie ludz sie,ze bedziesz w biurze,oni tam potrzebuja roboli do rolnictwa...

Gość Ostrożności nigdy za wiele
jw sprawdz to dokładnie, czy znasz chłopaka dostatecznie długo?? po wyjeżdzie może zabrać paszport i zainkasować 2tys$ za przedaż nowej kurwy do burdelu. Jak w filmie "jestem Justine" Fundacja La Strada się tym zajmuje wejdz na ich stronę