Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

kali27

jaki smoczek do mleka zagęszczonego? proszę pomóżcie

Polecane posty

mój mały jes t na enfamilu ar i problem ze smoczkiem, używam butelki aventu i jak kupiłam smoczek z 2 dziurkami to nie chce leciec to mleko, jak z 1 to robiłam większa poprzez wypalanie ale to pęka i po tygodniu smoczek do wyrzucenia, miałam tez 3 stopniowy z aventu ale za szybko leci i mały nie nadąża łykać bo ma dopiero 2 miesiące. Napiszcie jaki smoczek Wy stosowałyście do mleka zagęszcczonego, bo ja zwariuje z tymi smoczkami. Dziękuję za odpowiedzi. Może coś podpowiecie jak robic dziurkę żeby nie pękała?

Gość Avent trójprzepływowy
u nas sie sprawdził

Gość Avent trójprzepływowy
doczytałam, że próbowałaś. Ale po co dajesz dwumięsięcznemu dziecku mleko zagęszczone?

Może taki do kaszki byłby dobry, Canpol ma taki w ofercie, ja robię Małej rzadką kaszkę przed spaniem ale ona starsza. Z powiększaniem dziurek nie eksperymentowałabym sama, może taki smoczek się rozpaść w buźce dziecka i się Mały kawałkiem zakrztusi.

małyu ulewa i dlatego mu daję mleko zagęszczone już od 3 tyg.życia ,

Moj synek ma 3 miesiace i polozna powiedziala,ze spokojnie moge mu zageszczac mleko kleikiem ryzowym...Od paru dni przechodzimy na flache bo ja juz mam coraz mnie pokarmu i narazie jeszcze nie probowalam,ale kleik juz kupilam i mam zamiar sprobowac!!

ja mam smoczek z dziurka przeplywowa AVENT (chyba tak sie mowi) jest od 3+ i jestem bardzo zadowolona