Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość trele morela

internetowa znajomość

Polecane posty

Gość trele morela

Ostatnio poznałam bardzo miłego chłopaka na czacie, dużo ze sobą rozmawiamy. ostatnio on przysłał mi swoje zdjęcie a ja miałam mu odesłac swoje, ale jakoś się wacham, ona wczoraj zrobił wielka afere. Bardzo go polubiłam i napisałam mu że ja jestem nieufna i trudno mi przychodza takie rzeczy, on chyba nie potrafi tego zrozumiec. czy rzeczywiście zachowałam się nie fer. boję się wysłąć mu zdjęcie bo jestesmy z jednej miejscowości. już kilka razy obiecywałam sobie że odpuszcze sobie ta znajomość ale jakoś nie potrafie bo bardzo lubie z nim rozmawiac. czy powinam wysłac to zdjęcie czy ktoś z was poznał kogoś z kim jest przez internet? bo ja jakoś nigdy nie wierzyłam w takie związki.

Sam z siebie wysłała , czy sie umawialiscie , ze wymieniacie sie zdjęciami? Jeśli to 2 , to jesteś świnia i tyle:P

Gość trele morela
świnia jestem :( chyba

trele morela ja poznalam swojego faceta w ten sposob. Ciesz sie, ze jest z tej samej miejscowosci, bo mnie po niedlugim czasie sielanki czeka zwiazek na odleglosc. Odeslij mu fotke, co Ci szkodzi. W koncu on Tobie przeslal swoja ;) Pozdrawiam i zycze powodzenia

Gość niezłe...
popros aby ktos zrobil ci zdjecie za jakas zaslona, np za parasolem...:) to sie da zrobic ladnie, artystycznie, np tylko kawalek ciebie i rece trzymajace parasol, bez twarzy... zobaczysz co ci powie...:)

Gość bo to jeszcze zalezy
ja jakis miesiac temu poznalam chlopaka przez gg;) Dal mi adres do jego fotki.pl ja jemu tez...no i tak jakos juz miesiac rozmawiamy:DAle zastanawiam sie czy sie z nim spotkac....troche mnie zaczyna juz wkurzac pewnym zachowaniem i mam watpliwosci;)

aha,on tez jest z tej samej miejscowosci co ja

Gość trele morela
ja uwielbiam z nim gadac na gg możemy gadać godzinami i nigdy nam się nie nudzi żle zrobiłam odeśle mu to zdjęcie tylko jest problem bo wczoraj żeśmy sie poprztykali ostro (powiedziałam mu żeby wykasował moje gg, a on powiedział żebym to ja wykasowała jego a jak powiedziałam że juz wykasowałam to napisał " to wpisz spowrotem) i tak sie zakończyła nasza rozmowa wczoraj zastanawiam czy wysłac mu czy poczekac aż się odezwię

Gość trele morela
jak myślicie

najpierw złagodź trochę sprawe i potem zakomunikuj jemu ze przeslesz jemu za chwile swoja fotke;)

Gość trele morela
ale ja sie chyba nie zdobęde na to żeby sie odezwac pierwsza bo przegiął na maksa wczoraj wiem że duzo jest w tym mojej winy musze pomyslec jeszcze

wlasnie,a po ile macie lat??;)

Gość dupy nie oszukasz....
hmm poka syski :D

Gość trele morela
nie wyobrażcie sobie że mam 25 i to pierwsza tego typu znajomość dla mnie a zauważyła że dla was tu to kazdy problem jest dziecinyy

ja jestem mlodsza od ciebie(chyba nie wspomne wiec mojego wieku:D) a o co sie poklociliscie??

Gość trele morela
o to zdjęcie i jego wczorajszy zły dzień bo napewno miał zły dzień

To jeśli w tym wieku masz takie problemy... cóż... mogę współczuć. GG to zwykły środek komunikacji i nic więcej. Korona Ci z głowy spadnie, jak wyslesz jakieś wakacyjne zdjęcie? To zupełnie naturalne, że poznawanie przez sieć odbywa się etapami (a może to ja jestem dziwny? Jeśli mogę, to zawsze staram się dążyć do spotkania w "realu". Co NIE oznacza randki). Nie chcesz wysyłać zdjęć, nie chcesz się spotykać? To nie siadaj do komunikatora. Albo od razu mów, że nie wychodzisz poza sieć. bez obrazy, ale zachowujesz się jak piętnastolatka.

Jeśli mu na Tobie zależy, to się odezwie. Nie odzywaj się pierwsza, nie wysyłaj zdjęcia, poczekaj aż się odezwie. Jeśli się nie odezwie, to trudno- będą następni.

Gość Mały jest ten świat...
Oto moje historia...klikałam na czacie z kolesiem z mojego miasta-było ok., po całej tej pogawędce wysłał mi swoje zdjęcie, abym wiedziała z kim miałam do czynienia :-) Kurcze jak ujrzałam fotke nie mogłam w to uwierzyć-to był koleś z podstawówki, który kojarzył mi się z totalnym głębem, żółwiem...nie miałam z nim żadnych miłych wspomnień. Następnego dnia wysłałam mu e-maila z informacją, że już się znamy :-) I tyle po naszej znajomości :-)

Gość jakie pierdoly....

Gość trele morela
do nefrytowy drab człwieku my sie znamy póltora tyg. i wcale nie powiedziała że ie chce sie z nim spotakc a ty masz chyba ze 40 bo mówisz tak jakbys nigdy nie miał żadnego problemu tego typu. a jesli nawet miałes to było wieki temu

Nie mam nawet trzydziestu. Z zasady nie mam oporów, choć fakt: patrząc na Twoją kreatywną pisownię, zawahałbym się i to mocno.

Gość trele morela
Powiem Ci tylko tyle Nefrettowy drabie musisz byc pólmozgiem, że siedzisz na kobiecym forum, chyba że jesteś internetowym psychologiem i koisz kobiece dusze :) :) śmiać mi się chce bo to forum jest chore. Najlepsze jest to, że tu każdy temat jest dziecinny i prostacki. IDIOTYZM mam nauczke więcej tu nie wchodze jak tu czarni sa wszyscy tacy jak ty to nie polecam nikomu.