Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

pip

Bawic ja czy bawic sie z nia, znaczy razem

Polecane posty

Witam, czemu od razu cos nazywac fuszerką, czasami wiemy że decyzja jaką się podejmuje .. czy nie podejmuje jest.. możliwa do zakwestionowania .. jednak zamiast ufać intuicji kierujesz się rozumem.. i potem wszystko udowadnia Ci że .. to co zrobiłaś było właśnie ... nie do końca tym co chcesz i zamiast pobawić się przez chwilę trafiasz w jakąś zagmatwaną sytuację która daleka jest od dobrej zabawy ... zamiast przyjemności pojawia się co raz więcej frustracji .. jednak chcesz udowodnić sobie że to było właściwe działanie i próbujesz... często na próżno dalej brnąc poprawiać i usprawiedliwiać baw się tak jak dobrze się czujesz .. jeśli zabawa jest wbrew naturze .. to znaczy że natura ma ważne powody by tak właśnie to sygnalizować i co tam konwenanse .. jeśli mają nas wepchnąć w coś co nam się nie podoba to ... chrzanić konwenanse

Gość tyko o co
wam chodzi z tą zabawą już nie chce się wam czegoś wymyślać czy jak?

Witaj Amrita :) co takiego wymaga streszczenia? forma wydaje sie dosc zwiezla wiec raczej rozwiniecie wchodzi w gre zwlaszcza taka poranna pelna spontanicznosci pozwalajaca dostrzec wszystko to co naturalne pozbawione maski prawdziwe piekno

czesc pip 🖐️. chcesz przez to powiedzeic, ze gdy kobieta zachwyca Cie bezposrednio po obudzeniu sie nadal to znaczy ze to ta wlasciwa? :)

Amrita wlasnie to mialem na mysli, i gdy jestes jeszcze zaspana i patrzysz na twarz obok i jest dla Ciebie sliczna i budza sie cieple uczucia i w serduszku i gdzies w dole gdy cale cialo w harmonii wola ze tak ze to wlasnie ten i dreszczyk rozkoszy przechodzi na sama mysl o dotyku to wlasnie mam na mysli coz za niesmiertelne imie :)

od zabawy do takich rozważań. Jednak coś w tym jest, kiedy się znajdzie właśnie tą osobę można odczuć niesamowite efekty. To jakby znaleźć swoje Słonko dające ciepło, światło radość zabawy, pozwalające by malinki w pełni dojrzały i lato tuż tuż :)

Gość tezniewiemoco
jakos sie pogubilam z tym wszystkim .. lato maliny slonce ... cos w tym jest chyba .. jak czytam to czuje cos :) czy rozkwitanie moze byc zabawą? z pewnością jest przyjemne :)

Dla mnie Kobieta jest jak diament, kiedy znajdzie tego partnera, który ma to coś promieniuje cudownym blaskiem Im bardziej dla diamentu harmonijne światło tym śliczniej lśni niesamowitym wewntętrznym światłem :)