Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość arabeskaa

Drogie Panie golicie ręce?

Polecane posty

Gość arabeskaa

Czesto spotykam sie z twierdzeniem,ze kobieta musi golic takze rece. Moj zarost na rekach jest niewielki i wcale mi nie przeszkadza. A jak jest z Wami?

Gość nie bez przesady
wiesz, ja np. twierdzę, że facet powinien sobie przynajmniej przycinać włoski w pewnym miejscach. a czy to oznacza, że każdy to musi robić?

Gość sephi
jesli masz jasne, malo ich albo po prostu ci nie przeszkadzaja to po co masz golic ja nie gole a woskuje bo jestem brunetka i mam dlugie ciemne a po wosku mam mniej

Gość teżbrunetka
absolutne nie, mam taki czarny meszek na całych rękach, i absolutnie nikomu to nie przeszadza - wręcz przeciwnie

Gość usuwam woskiem

Gość adsgsdfg
Ja gole. Lubie miec gładkie równiez rączki. A te co twierdzą ze nikomu nie przeszkadzaja ich włosy sie mylą...Jaki facet skomentuje to??? W najlepszym wypadku pomysli sobie tylko ze rowniez włosy na rekach mogłabys sobie zgolic.

Gość 18-latka
ja też golę rączki:D:D:D:D:D

Gość głowy sobie ogólcie
idiotki

Gość thats gross
hmm cale cialko gladziutkie i wlochy na rekach :O ohyda :O mnie osobiscie to obrzydza :O

Gość macie inne problemy
to juz przesada chyba was pogieło normalny facet po prostu by to wysmiał własnie sie śmieje

\"Normalni faceci\", jestem ciemną brunetką, już jako nastolatka miałam bardzo widoczne i długie czarne włosy na rękach, musiałam to golić, żeby nie odstraszać, a zdarzyło się, że ktoś zwrocił mi uwagę, że mam okropnie kudłate ręce. Golę nogi, pachy, ręce, wargi sromowe większe (napisałabym pochwę, ale znowu doczepią się, że nie znam anatomii) i to tyle na ten temat.

Gość jakie włochy na rękach
ja mam lekki meszek i nie zamierzam golić. wizyta u endokrynologa bardziej by się przydała niż golenie?:)

Gość kupowałam tu wielokrotnie
Są dziewczyny, które maja ręce obficiej owłosione niż ja nogi, więc depilowanie rąk im się przyda. Ale są takie, u których jest 5 włosków na krzyż, więc po co? No i golenie to fatalny sposób. Nie lepiej inną metodą?

Oczywiście, że są inne metody, np. kremy, wosk, ale póki co golenie mi wystarcza, ponieważ włoski nie odrastają już tak szybko. A u endokrynologa byłam, lekarz stwierdził, że nie powinnam mieć powodów do zmartwień, że moje owłosienie nie przekracza normy i, że skoro muszę depilować ręce, to on nie widzi przeciwwskazań. Nie rozumiem co Was w tym szokuje?? Znam wiele osób, które mają bujne owlosienie na rękach, nie zwracają na nie uwagi, a ja osobiście uważam, że powinni to usunąć. Przeszkadzają mi włosy na rękach, ponieważ lubię mieć bardzo gładką skórę, zwłaszcza latem, kiedy jestem opalona.

Gość jakie włochy na rękach
chwała Ci za to.

Jak Wy golicie/depilujecie ręce? Do ramion? A plecy też depilujecie? Chyba się zaznacza różnica pomiędzy gładką ręką, a włoskami na reszcie cała? Jak piszę nie prawdę to mnie oświećcie :P Ja osobiście nie golę włosów na rękach, mam je jasne, więc nie widzę potrzeby dodatkowo robić sobie problemów;)

Pleców, brzucha, klatki piersiowej oczywiście nie golę:P ogolona skóra nie odznacza się od reszty ciała, wręcz przeciwnie- gorzej to wyglądało, kiedy miałam owłosione ręce.

Gość nie bez przesady
współczuję wam, że macie takie włochy na rękach, że musicie je golić :P tylko nie wmawiajcie innym, że każdy takie ma! tak samo kiedyś słyszałam bzdurę, że każda ma wąsik i go goli ROTFL!!! ja to bym nawet na nogach nie musiała usuwać włosów, bo mam jeszcze krótsze i jaśniejsze niż na rękach, ale to robię.

Dokładnie, mam pięć włosków na krzyż i zwyczajnie nie opłaca mi się golić rąk. Byłoby to niepraktyczne, bo - odrastające włoski robią się ciemniejsze i mocniejsze (przynajmniej u mnie), brzydko wyglądają takie czarne kropki. Zdecydowanie preferuję mieć swoje maleńkie, krótciutkie jasne włoski których wcale nie widać, niż katować się maszynką codrugi dzień.

Włosów z rąk pozbywam się przy pomocy depilatora - włosy miałam jasne i delikatne ale mimo wszytsko się ich pozbyłam bo bardzo mi przeszkadzała świadomość że one tam są :? Wiele osób mówi że nigdy by nie wydepilowało rąk bo to boli - a nawet nigdy nie próbowało tego zrobić :? Osobiście doszłam do wniosku że depilacja rąk boli najmniej w porównaniu z depilacją łydek, ud , pach i bikini. Więc jeśli ktoś depiluje powyższe miejsca a boi się depilacji rąk to zpewniam że nie ma czego :P