Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kasandor

jestem przerażony

Polecane posty

Gość Kasandor

Poziomem afer w naszym kraju. Ciągle działający plutokratyczny (w ukryciu oczywiscie) związek łże elit z tymi lumpoliberałami godz ącymi w rząd i prezydenta. Jest to o tyle irytujące ile przerażające gdy w końcu po 17 latach mamy prawdziwie patriotyczny rząd to opluwa się go i koalicję jak tylko można. Kaczyński mówił prawde że oni stoją tam gdzie ZOMO ilepiej się nad tym zastanowić. Gdy niemcy i ich brukowe gazety mogą robić takie marne i niskie żarty z głowy obcego państwa a opozycja sprzymierzona z kmuchami uderza swoimi liberalnymi poglądami w prawdziwe chrzescijanskie i tradycyjne Polskie wartosci ja nie mogę wobec tego obojętnie stać ale nie mogę nic zrobić. Mogę tylko mieć nadzieje że Prezydent i PRemier razem z rządem przetrwają i pokażą że przezwyciężą wszelkie przeszkody na drodze i doprowadzą Polskę do pozycji w Europie jaka jej się należy a nie maginalizowaną i pogardzaną co ma siedzieć cicho. Podpiszmy się pod tym apelem i słowami wsparcia dla rządów Prawa i Sprawiedliwosci. Jestem Polakiem i jestem dumny z mojego kraju a tym bardziej dumny ze prawdziwi patriocie w koncu mnie reprezentują w sejmie i senacie. NIe dla Komuchów i Liberałów. KTo jest za niech sięwpisze.

Gość Margotkaaa
Ja jestem za, ale zaszczekają nas kafeteryjne matołki.

Gość towarzysze
podpiszmy sie towarzysze p.s. cos sie kolezance "epoki" pomylily :)

Gość yudith
Ja też się podpisuje. Nie dla szkodników komunistycznych. A niech szczekają, woz jedzie dalej.

AFERY, AFERY, AFERY ..... Krzyczał jeden z drugim bratem kilka miesięcy temu zza mównicy i gdzie są te AFERY ? Jeden z drugim sami z siebie robią aferę i jeżeli nasi sąsiedzi z zachodu czytają , że PIERWSZY zamówił dla siebie mównicę z regulacją wysokości to się cieszą jak dzieci oglądając tych dwóch , którzy jeszcze niczego nie ukradli ale czy to nie jest śmieszne ?

Gość Margotkaaa
kuglarz ty jesteś śmieszny, ale taka twoja rola