dora20 0 Napisano Grudzień 7, 2006 i jego objawy, takie jak bol piersi czy w podbrzuszu? ja mialam takie kiedy nie bralam jeszcze anty.potem bralam novynette i nie mialam w ogole takich objawow, ale musialam zmienic ze wzgledu na plamienia.teraz wzielam pierwsze opakowanie regulonu, dzis wlasnie skonczylam a od wczoraj czuje napiecie w piersiach i brzuszku.czy to po prostu znak ze okres sie zbliza, czy co? jak wy macie?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
monika2384 0 Napisano Grudzień 7, 2006 Czesc. Ja biore cilest i tez tak mam ale gdy konczy mi sie opakowanie. Bola mnie piersi i brzuch jak przed okresem. Ale w tym miesiacu najbardziej. Mam nadzieje ze to nie ciaza bo podobno pierwszymi objawami ciazy jest pobolewanie brzucha jak przed okresem. Pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
chloe1 0 Napisano Grudzień 7, 2006 tak monika2384 na pewno ciaza, w koncu nic tak nie ulatwia zajscia w ciaze jak tabletki anty :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość cilestomanka Napisano Grudzień 7, 2006 ja tez zawsze czuje takie cos w bruchu jabym biegunke miala miec, napadu na slodkie, powiekszenie sie dolnej czesci brzucha, czasem bola piersi, zdenerwowoanie jak przy normalnych miesiaczkach przed tabsami.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
linkapau 0 Napisano Grudzień 8, 2006 A ja jestem zawsze wkurzona:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ja przy novynette Napisano Grudzień 8, 2006 czułam sie dobrze ale miałam plamienia i teraz biore regulon 3 opakowanie i czuje sie fatalnie:( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
dora20 0 Napisano Grudzień 8, 2006 a ja przy novynette dobrze sie czulam, tylko w polowie opakowania mnie piersi bolaly.przy regulonie tez jest ok i piersi mnie nie bola, zobaczymy tylko jak bedzie z okresem..a ktorego dnia dostajecie okres przy regulonie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
linkapau 0 Napisano Grudzień 8, 2006 Dora, ja przy Regulonie dostaję zawsze dnia 3ciego:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach